• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt Disinda Olduğu İcin Nafaka Vermeyecekmis.

Babalık yapmak istemeyen üç kuruş nafaka vermeyen adama ne çocuğu gösterin ne de ailelesine.Kapatin telefonu ses yok görüntü yok.
Asla iletisim kuramasin.Bakalim o zaman napacak.Anlarsiniz amacını.
Kızınızı kurstan almayin .Gerekirse başka haracmalari kısar ödersiniz kursunu.Aylik 1000 tl her türlü idare edersiniz.Ögretmenmisiniz madem özel ders verebilirsiniz.Komsum devlette sınıf öğretmeni.Evi etüd sınıfı gibi kullaniyor.Altina son model BMW aldı kadın.Kendinize inanin yaparsınız.Bugunlerde geçer.
Allah yardımcınız olsun.Lutfen burdan durumunuzu yazın bize.Sevgiler

Not:Benim kızım 7 yasinda özel okula gidiyor.3 ay önce bosandik.Serefsiz babasi geçen okula yil kayıt olurken yarisini veririm dedi.Sonra okul parasina yanaşmadi.Simdide beni aldattigi o.pu ile evlendi.Velayeti ver biz okutalim dedi.Or.pusuna özel okul bedava.Asla boyun eğmem.Kizimin düzeni bozulmasin diye tüm sartlari zorluyorum.Gereksiz her harcamayi kıstım, ailem destek oluyor.Allah ömür verdikçe pes etmem.Siz de etmeyin

Elinizde mahkeme kağıdı var mı nafaka için? Yurtdışında olması bir şey ifade etmiyor, göndermek zorunda. Göndermezse ülkeye giriş yapamaz çünkü belli bir miktarın üzerinde nafaka biriktiğinde haciz ve hapis kararı çıkarttırabilirsiniz. Bir avukattan detaylı bilgi alın. Süreci net öğrenip bununla tehdit ederek ödetirsiniz

Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka.Kizimin babası yurt dişina gitmiş.Bugün zoom üzerinden beni aradı ve bundan sonra nafaka vermeyeceğini söyledi.Bakamayacaksan bana ver cocugu diyor.Ben öğretmenim.Kizim 7.sinif onu bu sene kursa yazdırmistim.Cok zorlanirmiyim ki ödemelerinde.Babasi 1000 TL gönderecekti.Evim kira nasıl yapabilirim acaba.Kizi kurstan alsam mı ki.
Nafaka ödemezse , Size icra davası açmanızı söylenmişti . Türkiye’ye giriş yaptığı an tutuklanır diye . Tekrar yazıyorum.

Avukatım aracılığıyla öğrendim.Beraat etmiş yasağı kalkmış.Normal yollardan gitmiştir.

Eee o zaman açın icra davası, çocuğu da asla zoomdan falan göstermeyin ailesine hiç göstermeyin. Adam sizi sazan gibi oynatıp zevk alıyor niye hala ısrarla adamla görüşüyorsunuz? Eninde sonunda Türkiyeye gelir, siz açın icrayı nafaka ödemiyor diye girdiği anda havalanında tutarlar ... tabi cidden yurtdışındaysa. Sizce bu adam nasıl iş bulup gidecek? Mümkünü yok, çalışma vizesi çok çok zor aylarca kuyruk bekliyor insanllar, sizinkinin de hiçbir niteliği yok üstüne ihraç edilmiş. Nerde çalışabilir bu adam hiç aklınız kesiyor mu ?

1000kez icraya verin yazdık neden yapmıyorsunuz?

Elinizde mahkeme kağıdı var mı nafaka için? Yurtdışında olması bir şey ifade etmiyor, göndermek zorunda. Göndermezse ülkeye giriş yapamaz çünkü belli bir miktarın üzerinde nafaka biriktiğinde haciz ve hapis kararı çıkarttırabilirsiniz. Bir avukattan detaylı bilgi alın. Süreci net öğrenip bununla tehdit ederek ödetirsiniz
Elimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.

%10000000

Eee o zaman açın icra davası, çocuğu da asla zoomdan falan göstermeyin ailesine hiç göstermeyin. Adam sizi sazan gibi oynatıp zevk alıyor niye hala ısrarla adamla görüşüyorsunuz? Eninde sonunda Türkiyeye gelir, siz açın icrayı nafaka ödemiyor diye girdiği anda havalanında tutarlar ... tabi cidden yurtdışındaysa. Sizce bu adam nasıl iş bulup gidecek? Mümkünü yok, çalışma vizesi çok çok zor aylarca kuyruk bekliyor insanllar, sizinkinin de hiçbir niteliği yok üstüne ihraç edilmiş. Nerde çalışabilir bu adam hiç aklınız kesiyor mu ?

1000kez icraya verin yazdık neden yapmıyorsunuz?
Adam doktora yapmış bir mühendis vasıfsız biri değil yani.

Elimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.

Hayır, son 1 sene içinde yasada değişiklik olmadıysa gerekmiyor. Haciz için evet yani mala ve maaşa konuluyor sonuçta ama hapis kararı çıkarttırılır. Onu da mecbur kendi isteği ile paraya çevirecektir zaten

Bulunduğu yeri bilmiyorum.Kesinlikle söylemiyor.
yurtdisina cikinca bile ilk 15 gun icin en yakin konsolosluga adres beyani yapmak zorundasiniz.
Muhtemelen eski esinizfe yapmistir yada yapcaktir. Siz davanizi acin , bir sekilde ulasirlar zaten odemedigi icin icra davasida acabilirsiniz.
Ulkeye girdiginde tutuklarlar . Bir suru yolu var , iyi bir avukat bulun kendinize

Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
Yooo valla gayette pasaportta vizede alıyorlar komşumuzun oğlu fetocu olduğu için memuriyetten atıldı sürekli gidip duruyor yurt dışına hatta kardeşi vatandaşlık başvurusu yaptığını bile söyledi

Hiç öyle bir şey yok bunu size kim söyledi? TC vatandaşıysa gayet icra davası açarsınız, ya parayı getirir verir ya da hapse gider. Banka hesabı olmaması sizin sorununuz değil.

Yooo valla gayette pasaportta vizede alıyorlar komşumuzun oğlu fetocu olduğu için memuriyetten atıldı sürekli gidip duruyor yurt dışına hatta kardeşi vatandaşlık başvurusu yaptığını bile söyledi
Eskisi kadar siki değil gerçekten.Bütün arkadaşlari gitti.Bu da bir yolunu bulup gitmiştir.Kactigini sanmıyorum.

Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
Gidiyorlar hem de akın akın. Birkaç tanıdığım var eski okuldan kanada çalışma izni verdi bazılarına da amerika verdi.

Back
X