- 17 Aralık 2017
- 13
- 14
- 88
- 38
- Konu Sahibi Hatice-istanbul
-
Boyle bir imkan varsa, fazla dusunmenize gerek yok, tabi ki gidin! Onlar daha cocuk, cabuk ogrenirler. Sizin korkunuz cocuklarinizin zorlanabilecek olmasi degil, kendinizin zorlanacaginizi bilip korkuyor olmaniz. Bu ayrimi farkedip, kendinize "Ben yapabilir miyim?" sorusunu yoneltinMerhaba herkese . Esim yurt disinda bir süre kalmamız gerektiğini.maddi anlamda geleceğimiz için önemli olduğunu söylüyor kendisi fransada. Cocuklarimiz var hepsi fransa doğumlu vatandaşlar. Ama turkiyede büyüdüler alıştılar sadece Türkçe biliyorlar. Şuan 9 8 ve 5 yaşlarındalar. Benim aklım almıyor nasıl yapacak özellikle iki büyükler direkt.4 ve 3 uncu sınıftan başlayacaklar dili bilmeden . 2 aydır dusunuyorum karar veremiyorum esim sizsiz duramam diyip işi yokuşa sürüyor. Bende kararsızlıktan bitme noktasına geldim cocuklarim için endişe ediyorum. 3 ude seviye olarak çok üstünler her anlamda hepsi okul öncesi okudu yazdı. Ama psikolojik olarak nasıl olur karar veremiyorum yardım edin deliricem
Bence siz çocukları bahane edip kendiniz gitmek istemiyorsunuz. Ama hata yapıyorsunuzMerhaba herkese . Esim yurt disinda bir süre kalmamız gerektiğini.maddi anlamda geleceğimiz için önemli olduğunu söylüyor kendisi fransada. Cocuklarimiz var hepsi fransa doğumlu vatandaşlar. Ama turkiyede büyüdüler alıştılar sadece Türkçe biliyorlar. Şuan 9 8 ve 5 yaşlarındalar. Benim aklım almıyor nasıl yapacak özellikle iki büyükler direkt.4 ve 3 uncu sınıftan başlayacaklar dili bilmeden . 2 aydır dusunuyorum karar veremiyorum esim sizsiz duramam diyip işi yokuşa sürüyor. Bende kararsızlıktan bitme noktasına geldim cocuklarim için endişe ediyorum. 3 ude seviye olarak çok üstünler her anlamda hepsi okul öncesi okudu yazdı. Ama psikolojik olarak nasıl olur karar veremiyorum yardım edin deliricem
Fransa da çok güzel bir yer değil bence. çocuklar küçükken gitseydiniz keşkeMerhaba herkese . Esim yurt disinda bir süre kalmamız gerektiğini.maddi anlamda geleceğimiz için önemli olduğunu söylüyor kendisi fransada. Cocuklarimiz var hepsi fransa doğumlu vatandaşlar. Ama turkiyede büyüdüler alıştılar sadece Türkçe biliyorlar. Şuan 9 8 ve 5 yaşlarındalar. Benim aklım almıyor nasıl yapacak özellikle iki büyükler direkt.4 ve 3 uncu sınıftan başlayacaklar dili bilmeden . 2 aydır dusunuyorum karar veremiyorum esim sizsiz duramam diyip işi yokuşa sürüyor. Bende kararsızlıktan bitme noktasına geldim cocuklarim için endişe ediyorum. 3 ude seviye olarak çok üstünler her anlamda hepsi okul öncesi okudu yazdı. Ama psikolojik olarak nasıl olur karar veremiyorum yardım edin deliricem
Bir yılda sakır sakır konusuluyor mu Fransızca yaDelirdiniz mi? Böyle bir fırsat varken nasıl kullanmazsınız, hayır aklım almıyor ya. Bir yıl kadar Fransa'da yaşadım bir yılda şakır şakır konuşuyordum o yaşta o çocuklar nasıl öğrenmesin?
bonjour madame..Bir yılda sakır sakır konusuluyor mu Fransızca yaCat pat dense anlarım da. Ki Cat pat bile iyi bir yılda, derdini anlatabılsen gerisi gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?