Yurt ici ucak seferi

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
104
648
Diğer
Hanimlar 11 yildir yurtdisindayim ve evlilik dogumlar derken sadece 2 sefer Turkiyeye gelebildim. Ama ailem surekli gelir ozellikle de annem.

Bu yil cocuklari alip gelme planim vardi ama olmuyucak. Ama kendim 2 hafta da olsa gelmem lazim cunku bugun dedem bana artik zamanim kalmadi dedi subat sonuna bilet alicam.

Benim Malatya-Afyon-istanbul yapmam lazim ve bilet alicagim siteler hakkinda hic bilgim yok. Yurt ici ucuslarin da hangi hava yolu kalkar onu dahi bilmiyorum. Gece su an 11 burda.
Istanbul Malatya arasi ucus sorun deil ama Malatya-Afyon -istanbul sorunlu gozukuyor.
Zaten Afyonda havaalani da yokmus.

Normalde olsa gece otobusne biner gelirdim ama malum Turkiyenin hali otobuse gozum basmiyor.

Afyona gitmem lazim cunku esimin ailesi orda.
Malatya zaten Turkiyeye gelme amacim cunku butun buyukler orda ve tekrar ne zaman gelirim kim bilir.

Sizce kayinvaldeyi Istanbula cagirsam cok mu ayip olur.
Kendisi gelir arada kardesinin yanina. Ama kayinpeder kesinlikle gelmez.

Bana fikir verin lutfen.

afyona istanbuldan zafer hava limanına uçuş var diye biliyorum en yakın 60 km mesafede uzak biraz, uçaktan inince havaşın servisleri oluyor ona binebilirsiniz.

Turk havayolunu sitesine girdim birde pegasus biliyorum yurtici ucusunda baska da bilgim yok.

afyona istanbuldan zafer hava limanına uçuş var diye biliyorum en yakın 60 km mesafede uzak biraz, uçaktan inince havaşın servisleri oluyor ona binebilirsiniz.

Turk hava yolunun sitesinde Malatya Afyon yazdigim da cok sacma bir sonuc cikti. Malaty dan istanbula ucurup orda 11 saat bekletip gece 12 gibi de Kutahya Afyon havalimanina cikardi.

Gunde bir kac ucus yok galiba

Turk hava yolunun sitesinde Malatya Afyon yazdigim da cok sacma bir sonuc cikti. Malaty dan istanbula ucurup orda 11 saat bekletip gece 12 gibi de Kutahya Afyon havalimanina cikardi.

Malatyadan afyona direkt uçuş yoktur. İstanbuldan da günde bir sefer var thy de, pegasus uçmuyor sanırım oraya. Sadece istanbula uçuş var. Afyonun hangi ilçesine gideceksiniz o da önemli havalimanına uzaklık açısından.

Istanbul Afyon ucusu gercekten cok gec vakit gece bir de hava alaninda olucak. Gorumcemler alir beni ama donus te cok erken vakit gozukuyor. Neden bu kadar sacma vakitler anlamadim.

Onerebileceginis yurt ici ucak seferi satan internet sitesi var mi peki?

Sadece 2 hafta gelebilyorum ve zaman cok onemli benim icin cocuklari okula gidiyor ve esim bakicak izin alip.
Oysaki yaza gelip 2 ay kalmayi planliyordum. Ama esim gondermiyor cocuklari her yer olayli diye. Bana da mirin kirin izin verdi ve ailemi goruceksin dedi.

Istanbul Afyon ucusu gercekten cok gec vakit gece bir de hava alaninda olucak. Gorumcemler alir beni ama donus te cok erken vakit gozukuyor. Neden bu kadar sacma vakitler anlamadim.

Ben thy den alacağım zaman mobil uygulamasından alıyorum, internet sitesinden de alabilirsiniz.

Sadece 2 hafta gelebilyorum ve zaman cok onemli benim icin cocuklari okula gidiyor ve esim bakicak izin alip.
Oysaki yaza gelip 2 ay kalmayi planliyordum. Ama esim gondermiyor cocuklari her yer olayli diye. Bana da mirin kirin izin verdi ve ailemi goruceksin dedi.
Malatyadan istanbula gittiğinizde 11 saat bekleyecekmişsiniz zaman probleminiz varsa otobüsle gidebilirsiniz direkt malatya-afyon yaklaşık 10-11 saat falan sürer. Uçakla hem aktarma yapacaksınız, hem havalimanına indikten sonra yine yol çekeceksiniz. Ona göre değerlendirin.

Aslinda otobus normalde en mantiklisi. Ben daha once Istanbul Afon otobusu yaptim ustelik ikiz bebeklerle ve esimle.
Ustelik esimin nerdeyse evinin onu d iniyorum.

Ama Malatya dan Afyona ya da istanbul dan Afyona yollar ne durum da olucak bilmiyorum kar kis deil sadece gozu,u korkutan.

Malatyadan istanbula gittiğinizde 11 saat bekleyecekmişsiniz zaman probleminiz varsa otobüsle gidebilirsiniz direkt malatya-afyon yaklaşık 10-11 saat falan sürer. Uçakla hem aktarma yapacaksınız, hem havalimanına indikten sonra yine yol çekeceksiniz. Ona göre değerlendirin.
Yardimin icin cok saol sabah Turkiyey ariycam bakalim ne diyicek babamlar

Ben yurtdisindan Turkiye' ye giderken cogunlukla ebookers.de ya da swoodoo.com dan bakip aliyorum.

Momondo, Kayak, Skyscanner gibi arama motorlarını kullanırsanız alternatif havayolu şirketleri ve saatler konusunda daha rahat fikir edinebilirsiniz.

Yerinizde olsam Malatya'dan Afyon'a gitmeye çalışmak yerine İzmir'e inerdim. Sunexpress firmasının haftanın belirli günleri aktarmasız uçuşu var. Aktarmalı da maksimum 4-5 saat sürer. İzmir Afyon arası 300km falan olması lazım (elbette gideceğinizi ilçeye göre değişir) araç kiralayıp (Garenta tavsiye ederim) birkaç saatte varırım Afyon'a. Araç olmaz derseniz eminim sürekli vardır İzmir-Afyon arası otobüs.

Türkiye'de hayat devam ediyor canım. Siz bir türk olarak burdan korkarsan turistimiz nasıl gelsin ülkemize demi. Valla hergün dışarıda çıkıyoruz seyahatte ediyoruz. Bir otobüse binip afyona rahatça gidebilirsiniz. Ama vadeniz yetti ise o uçak düşer ölürsünüz efendim....terör örgütünün amacıda bu zaten. Korkmayın lütfen...

Malatyaya uçakla gelebiliyorsanız önce malatyaya geçin. Ordan otobüsle (yollarda sıkıntı yok, otobüs kullanabilirsiniz.) afyona, ordan da ister ankaraya geçip uçakla istanbula ister direkt otobüsle istanbula.

Ya da

Önce istanbula inersiniz, ordan uçakla malatyaya geçersiniz, malatyadan otobüsle afyona dönüş için de afyondan ankaraya geçer yaşadığınız ülkeye dönersiniz.

Başka mantıklı bir yol yok malesef. O otobüsler bir şekilde kullanılacak.

Skyscanner sitesinde de arama yapın başka havayolu vardır belki

Bir arkadaş yazmış izmir diye. 1-4 saat aralıklı aktarmalı uçuşlar bulabilirsiniz.

En son Turkiyeye 2012 nisan da geldim. Cocuklarim ufakti ve son yolculukta cok sikinti cektimgim icin hep erteledim gelmeyi. Ama ailem geldi yanima. Annem haziran sonu dondugu gun hava alainda patlama olmustu ve guvenligi ne durumda ogrenene kadar cok zor anlar gecirdim. Tabiki biliyorum hic bir yer guvenli deil hatta bur da oluyor bunlar.

Ama esim bir seye ne zaman burun kivirsa benim basima gelir bir sey.

Ozledim ulkemi daha once geldigimde uzun kalmistim. Simdi calisiyorum ve cocuklar okulda. Ustelik Amerikadan gelicem ve yol cok uzun.

Sanirim once once Afyon yapip ordan Malatyaya gecicem.

Back
X