- 30 Kasım 2019
- 12.406
- 39.808
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bugün minibüse bindim arkadaş edindim.
Biraz içe kapanık biri misiniz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ring de bi teyzeyle karşılaştım meğer arkadaşımın babaannesiymişBugün minibüse bindim arkadaş edindim.Biraz içe kapanık biri misiniz ?
Vay anam babaanneye bak.bende ring de bi teyzeyle karşılaştım meğer arkadaşımın babaannesiymiş
kadın 72 yaşında ta şehrin diğer ucundan gelmiş helal dedimVay anam babaanneye bak.![]()
Bizim gençler zor gidiyor şehrin bir ucuna.kadın 72 yaşında ta şehrin diğer ucundan gelmiş helal dedim
aynenBizim gençler zor gidiyor şehrin bir ucuna.![]()
Oyyyyyy.aynen
ben anneanneme ne zaman oldu gitmeyeli
iyi sohbet ettik
bi de poşetleri vardı onu taşıdım
ben anneannemi severim babaannemi pek sevmemOyyyyyy.Keşke iyi bir anneannem olsa da ben de yapsam. :) Severim yaşlıları. Benim ki gibi değilse tabi.
![]()
Anneanne kötü. Babaanne hiç tanımadım maalesef. :)ben anneannemi severim babaannemi pek sevmem
bence kabul edilebilir. tabii ki yalnızca türkçe kelime kullansak çok daha iyi olur ama introvert extrovert de artık günlük hayatta kullanmaya başladığımız kelimeler. tıpkı kaygı bozukluğu yerine anksiyete bozukluğu, takıntılı saplantılı kişilik bozukluğu yerine obsesif kompülsif bozukluk dememiz gibi. verdiğiniz örnek benim kullanımımla bağdaşmıyor. konu sahibine de bir faydası yok.Türkçe yazıyoruz Türkçe konuşuyoruz neden dışa dönük içe dönük demiyorsunuz .
İngilizce Almanca Fransızca Vs konuşurken
Örneğin; en allant à l'école ayağımı burktum desek fransizlar bunu kabul edebilirler mi kabul edilebilir bı cümle mi sizce ?
merhaba hanımlar 2 haftadır yurttayım ve gerçekten hiç arkadaş edineniyorum.
çok yalnızlık çekiyorum
dostlarımla iletişime geçmedim pek
sorun şu ki
pandemiden önce gayet iyiydim ama şimdi asosyal ve internet bağımlısı oldum
cidden gerçek şeyler bana tuhaf geliyor
derslerle hele hiç alakam yok
boş boş yaşıyorum
nasıl üstesinden gelicem bunların help
introvert extrovert de artık günlük hayatta kullanmaya başladığımız kelimeler.
Ahaha bizim kız sahalara dönmüşBi güne bi gün bana böyle anneim demedin. Bana bana anneine![]()
Eveeet iki gündür senin nerde olduğunu merak ediyorumAhaha bizim kız sahalara dönmüş![]()
Çok hastayım kuzucum, hala iyilesemedimEveeet iki gündür senin nerde olduğunu merak ediyorum![]()
Bende üniversiteye başladığımda ilk zamanlarda ne okulda ne de yurtta kimseyle arkadaşlık kuramamıştım. Bir tek oda arkadaşım vardı onlada farklo sınıflardaydık ve güm boyu birbirimizi görmezdik. Yaklaşık 1 ay sonra sınıftaki herkesle çok iyi anlaşmaya başladım herkesin çok sevdiği biri olmuştum bir sürü arkadaşım oldu sizde bekleyin zamanla olurmerhaba hanımlar 2 haftadır yurttayım ve gerçekten hiç arkadaş edineniyorum.
çok yalnızlık çekiyorum
dostlarımla iletişime geçmedim pek
sorun şu ki
pandemiden önce gayet iyiydim ama şimdi asosyal ve internet bağımlısı oldum
cidden gerçek şeyler bana tuhaf geliyor
derslerle hele hiç alakam yok
boş boş yaşıyorum
nasıl üstesinden gelicem bunların help