- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi VanessaRinki
geçmiş olsunÇok hastayım kuzucum, hala iyilesemedimantibiyotik bile bir yere kadar fayda etti.
Bende kendimi doğal seleksiyona bıraktım![]()
bol bol dinlen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsunÇok hastayım kuzucum, hala iyilesemedimantibiyotik bile bir yere kadar fayda etti.
Bende kendimi doğal seleksiyona bıraktım![]()
hııııı döndüAhaha bizim kız sahalara dönmüş![]()
Aynen canım, sorunluyum ben. Tövbe yaa, dokundu herhaldeBen devlette de kaldım özelde de . En eğlenceli arkadaşlıkları devlet yurdunda edindim orada bir iki ay dışında yalnız kalanların kendilerin de sorun vardı hep
Aaaa ama ama nedenhııııı döndü
o döndü ben gidiyorum
buradan yazmayayım vanessanın konusuAaaa ama ama neden![]()
Bi arkadaş aramamanızı öneririm açıkcası tecrübelerime dayanarak insanın en iyi arkadaşı kendidir arkadaş arama düşüncesini kafanızdan atarsanız çok daha mutlu ve hayatınızın dolu geçtiğini hissedeceksinizmerhaba hanımlar 2 haftadır yurttayım ve gerçekten hiç arkadaş edineniyorum.
çok yalnızlık çekiyorum
dostlarımla iletişime geçmedim pek
sorun şu ki
pandemiden önce gayet iyiydim ama şimdi asosyal ve internet bağımlısı oldum
cidden gerçek şeyler bana tuhaf geliyor
derslerle hele hiç alakam yok
boş boş yaşıyorum
nasıl üstesinden gelicem bunların help
Daha iki hafta olmuş, kendinizi şartlamayın bu kadar. Gençlik dizisi çekmiyosunuz, bi anda etrafınız dört sene boyunca ihtiraslı ilişkiler sürdüreceğiniz dostlarla dolmayacak elbette.merhaba hanımlar 2 haftadır yurttayım ve gerçekten hiç arkadaş edineniyorum.
çok yalnızlık çekiyorum
dostlarımla iletişime geçmedim pek
sorun şu ki
pandemiden önce gayet iyiydim ama şimdi asosyal ve internet bağımlısı oldum
cidden gerçek şeyler bana tuhaf geliyor
derslerle hele hiç alakam yok
boş boş yaşıyorum
nasıl üstesinden gelicem bunların help
vanessammm yurt hayatı nasıl alıştın mı?odada mesela 3 kişiyiz.
muhabbet ettiler ve beni hiç takmadılar
Bunu yapma litfenvanessammm yurt hayatı nasıl alıştın mı?
kıskanmayalımmm.ben seviyorum bu kızı.onun hayatı demek benim hayatım demektir böyle bilineBunu yapma litfen![]()
O ipi cekmeyecektin dostumkıskanmayalımmm.ben seviyorum bu kızı.onun hayatı demek benim hayatım demektir böyle biline![]()
beraber kilo veriyorduk ben 62 ye düştüm valla.ondan heçç ses seda yok.anca dişlerine takmış aklını sevgilisinin.vanessamm ayrıl o gereksiz adamdann ders çalış kitap okuu gez dolaşşş kilo verrr saçlarını uzattttO ipi cekmeyecektin dostum![]()
yeni rota olusturuluyor
![]()
Senin verdiklerini de ben aldim okudukcaberaber kilo veriyorduk ben 62 ye düştüm valla.ondan heçç ses seda yok.anca dişlerine takmış aklını sevgilisinin.vanessamm ayrıl o gereksiz adamdann ders çalış kitap okuu gez dolaşşş kilo verrr saçlarını uzatttt![]()
amann anladımm şiştimmm yazdıklarından demek istedinn hıhhhhhSenin verdiklerini de ben aldim okudukca![]()
Ah nöö,kastettigim sen değilsin ki aşk olsunamann anladımm şiştimmm yazdıklarından demek istedinn hıhhhhh![]()
eve geldim yavanessammm yurt hayatı nasıl alıştın mı?
şimdi yurtta mısınn?kaç kişi var odan da?yurt hayatı güzeldir ama ben çok seviyordum üniversitedeyken.sabaha kadar kağıt oynardık bazeneve geldim ya
yurt çekilmiyor
aile evine rahatım en azından