İyi günler. Eşimle 7 aydır ayrıyız boşanma sürüyor bu süreçte 2 yaşında oğlum bendeydi o kadar zorluk çekiyorum ki abi evinde sırtımda tonla borç ihtiyaç çok. 1 aydır çocuğu babaannesi gile verdim çalışmak için düzeni kurup almak niyeti ile . Bu süreçte eşim olcak kişi darp etti beni sokakta şu an ceza evinde tehdit ediyorlar beni ordan çıkmazsa çocuğu yurda vereceğiz diye anne baba onayı olmadan yurt alır mı
sizin durumunuz için alır mı bilemem ama evet, sosyal hizmetler eğer cocugun evindeki yaşam şartlarını beğenmezse cocugu devlet himayesine alır diye biliyorum ben. ama sizin cocugu neden alsınlar anlamadım? adamın tehditinin altında ne var yani? başkasının demesiyle almaz tabiki yurt.
Devlet alsa ne olacak yahu siz sosyal hizmetlere gidersiniz ben durumum iyileşince çocuğumu alacağım diye belirteceksiniz sık sık da gidersiniz ziyaretine haftasonları mı ne zaman izin çıkarsa alırsınız offf şunları yazmak bile çocuğu gözümün önüne getirdim de ağlayacağım geldi nalet adam baba gibi baba olaydın da çocuğuna sahip çıkaydın hapisteymiş de tehdit ediyormuş da mış mış mış
sizin durumunuz için alır mı bilemem ama evet, sosyal hizmetler eğer cocugun evindeki yaşam şartlarını beğenmezse cocugu devlet himayesine alır diye biliyorum ben. ama sizin cocugu neden alsınlar anlamadım? adamın tehditinin altında ne var yani? başkasının demesiyle almaz tabiki yurt.
Kaynana gilde şu an cocuk yani onlar bırakabilir mi onlar götürürse devlet de alır mı onu öğrenmek istiyorum yoksa benimle iletişime geçerse zaten çocuğumu verdirmem
Ciddi misiniz neden böyle yapıyorsunuz kadınlar ya , bu bdv bana cinnet geçirtiyor. Yaşınız gerçek mi konu sahibi, 24 yaşında mısınız? Bu yaşa bu hayatı nasıl sığdırdınız merak ediyorum da
Bence de bırakın yurt baksın ileride memur olma ya da iyi eğitim alma gibi hakları olur. Ayrıca siz yurda bırakırken evlat edinilmesini istemiyorum derseniz evlat edinemiyorlar. Düzenli ziyarete gidip yanında olursunuz. Ayrıca anladığım kadarıyla eşinizden şikayetçi oldunuz ve şikayetinizi geri almanızı cezaevinden çıkmazsa çocuğu yurda vereceklerini söylüyorlar bence bu durumda kayınvalide ile kalması yerine yurtta kalması daha sağlıklı