- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 37
- Konu Sahibi asyazeynep01
-
Kurulu düzenimi zaten malum sebepten dolayı bozmak zorundayım. İş de değiştirmek istiyorum açıkçası. Başka işe girmeden yapak istiyorumKuzenim yurtdışında tıp okuyor. Danışmanlık firmasıyla gitti. Şimdilik memnun gibi.
Ama birkaç yıl çalışmamak kurulu düzeni bozmak bunları Göze alabilir misiniz ?
Istanbulda iseniz birkaç danışmanlık Firması ismi yazarım özelden.Kurulu düzenimi zaten malum sebepten dolayı bozmak zorundayım. İş de değiştirmek istiyorum açıkçası. Başka işe girmeden yapak istiyorum
teşekkür ederim desteğiniz içinAhh ahh ne kadar güzel bir karar
Eğitim bazında bilgim yok ne yazık ki, şimdilik
Sizi desteklemek ve güzel hatunlarımızın bilgilendirici mesajlarını okumak için geldim
İstanbuldayım evet yazarsanız çok sevinirimIstanbulda iseniz birkaç danışmanlık Firması ismi yazarım özelden.
Dediğim gibi kuzenim gitti.
Iş için de keşke tazminatınızı alsanız o zaman eğitim masrafları da çıkar iyi olur.
Daha önce turistik olarak Avrupaya gittim bir kaç kez. Ancak eğitim kurumları hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Sizin gittiğiniz okul hangısıydı özelden yazabilirseniz sevinirim bir incelerim hemBen yuksek lisansimi avrupada yaptim
Araci firma kullanmadim , googledan arastirip bulup basvurularimi yapmistim
Daha once yurtdisi drneyiminiz varsa danismana hic gerek yok , kendiniz yapabilirsiniz
Benim gittigim okul icin italyanca sart yanliz :) yine de yaziyorum ozelden , belki ingilizce egitim veren bolumler vardirDaha önce turistik olarak Avrupaya gittim bir kaç kez. Ancak eğitim kurumları hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Sizin gittiğiniz okul hangısıydı özelden yazabilirseniz sevinirim bir incelerim hem
Yabancı dilim İngilizce. Açıkçası ülke olarak tam belirlemedim ama Avrupa'da bir ülke ilk tercihim olur.yabancı diliniz ne?
ülke olarak nereyi düşünüyorsunuz?
önce eğitim yapmak istediğiniz alanı seçin,Yabancı dilim İngilizce. Açıkçası ülke olarak tam belirlemedim ama Avrupa'da bir ülke ilk tercihim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?