• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kızlar iyi akşamlar herkese ,kardeşim corona öncesi yurtdışına gitme planları yapıyordu (eğitim amaçlı ) ama ne yazık ki gidemedi, haliyle epey dert oldu ,her ağızdan bir ses, sizce 1 sene ye kadar sürer mi ?, hastalık sonuçta yurtdışından uçuşlar yapılıyor ama , çıkış hala yasak ne düşünüyorsunuz

Sanki bu durum bizim inanip inanmamizdan cok,alinan tedbirlere ve hastaligin yayilma hiziyla alakali.Devletler bir kac ay oncesine gore hayli gevsekler,keza insanlar da oyle.Bu gidisle bir sene surebilir evet

Şu anda üniversitelerde kış dönemi de tek internetten yürütmeye düşünüyorlar. Yani üniversite için gelmek istese "boşuna" gelmiş olur çünkü seneye kadar bildiğimiz kampüs hayatı olmayacak. Gelse bile pek keyif alacağını zannetmiyorum. Gitmek istediği üniversite ile bağlantıya geçip bir sorsun yurtdisindan katılma imkanı var mi

Ne egitimi alacak, hangi ulke? Ben yurtdisinda doktora yapiyorum ve duydugum kadariyla agustos ayinda yeni donem gelecek, sadece 14 gun karantinada kalacaklar. Esim de ben de ilac sektorundeyiz esim COVID-19 grubunu yonetiyor ve size sunu diyebilirim ki kisa vadede gececek bir problem degil bu, zaten kumulatif bagisiklik olustuktan sonra da agir gecen bir kis hastaligi olarak hayatina devam edecek (domuz gribi gibi). O yuzden virus ile yasamayi ogrenmek durumundayiz. Universite kapsaminda bir egitim alacaksa okulu karantina ayarlamasini yapar gittigi takdirde, benim universitem dahil cogu universite lokal ogrencileri evine gonderip en az 3 blok yurdu bosaltti yeni gelecek ogrencilere karantina yeri olarak tutuyor.

Ne egitimi alacak, hangi ulke? Ben yurtdisinda doktora yapiyorum ve duydugum kadariyla agustos ayinda yeni donem gelecek, sadece 14 gun karantinada kalacaklar. Esim de ben de ilac sektorundeyiz esim COVID-19 grubunu yonetiyor ve size sunu diyebilirim ki kisa vadede gececek bir problem degil bu, zaten kumulatif bagisiklik olustuktan sonra da agir gecen bir kis hastaligi olarak hayatina devam edecek (domuz gribi gibi). O yuzden virus ile yasamayi ogrenmek durumundayiz. Universite kapsaminda bir egitim alacaksa okulu karantina ayarlamasini yapar gittigi takdirde, benim universitem dahil cogu universite lokal ogrencileri evine gonderip en az 3 blok yurdu bosaltti yeni gelecek ogrencilere karantina yeri olarak tutuyor.
Almanya’ya gitmek istiyor , keşke dediğiniz gibi Ağustos ayında biraz olsun normale dönse herşey

Back
X