• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı

corona olayı birkaç sene komple tamamen bitmez diye düşünüyorum sadece azalabilir..
suan yurtdışı gezisi planlayan da var birkaç sene gitmem diyen de..
bu biraz size bağlı

Yurtdisi daha tehlikeli kuzum
Nereye gidecegi ile ilgili degisir bu.Bizden cok daha kotu durumda olan ülkeler bile cok iyi toparladilar,vaka sayilari cok azaldi.örnegin; ispanya ,italya,ingiltere (ki ingiltere cok cok kotuydu ,su an bizim vaka sayimiz ingilterden fazla) Almanya,Belcika,Hollanda keza cok cok iyi durumdalar.Sizin daha tehlikeli dediginuz yerler latin amerika olabilir ki oraya da egitim amacli pek gidilmiyor diye biliyorum.

Bence durmayip gitsin son olarak bunu yazayim :) Almanya vaka sayisinda hic kotu degil, benim oldugum sehirde cok az vaka kalmisti en son. Salgin kontrol altinda, o konuda cekincesi olmasin. Vizeyi alir almaz vinlasin.

Nereye gidecegi ile ilgili degisir bu.Bizden cok daha kotu durumda olan ülkeler bile cok iyi toparladilar,vaka sayilari cok azaldi.örnegin; ispanya ,italya,ingiltere (ki ingiltere cok cok kotuydu ,su an bizim vaka sayimiz ingilterden fazla) Almanya,Belcika,Hollanda keza cok cok iyi durumdalar.Sizin daha tehlikeli dediginuz yerler latin amerika olabilir ki oraya da egitim amacli pek gidilmiyor diye biliyorum.
Hollandada dün hiç ölüm bildirilmedi inşallah bugünde bildirilmez vaka 63 tu çok şükür bitti sayılır darisi ülkemize :dua:
şuan ikinci dalga gelmiş öyle diyorlar bütün ülkeler kısa zamanda atlatır inşallah

Insallah,umarim yani.Türk insani genel olarak diger ülkelerin durumunu takip etmiyor.Bakmiyor ne durumda ,ne onlemler alinmis,halk ne kadar uymus vs.. ben surekli arastiriyorum ve insanlarin at gozlugu takmis gibi yasamalarina inanamiyorum.

Back
X