- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.270
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanya Türkiye'yi riskli ülke ilan etti diye biliyorum.Evet ama gitme konusunda ısrarcı
Ayy inşallah kabul şansı artmıştır gerçekten de. Ben gözümü kararttım bu sene valla.Yırtdışı öğrencilerin kabul şansı çok artmıştır bu yıl. (Çoğu iptal etmiştir planlarını) şansını değerlendirsin. Ayrıca 15 inde başladı bile uçuşlar Almanya ya
Sorun, bilen arkadaşlara sormak istedim ne zaman açılır uçuşlar
Zaten sorun da bu vize başvurusu yapamıyor 2. si kolay kuzenler akrabalar baya var orda geçici kalabilirBence olabilir
Almanyada virus iyice azaldi zaten eger Almanya istiyorsa. Sosyal hayat da normale donuyor, eski haline benziyor.
Yalniz problem gordugum yerler:
- Vize: vize basvurulari kapali. Kardes kabul alsa bile vize nasil olur bilmiyorum.
- Yer bulma meselesi: Ev bulma, oda bulma nasil olur bilmiyorum emlak sektoru durdu cunku. Kimse evini, yerini, odasini kiralamiyor cunku.
Bu 2 mesele hallolursa pekala olabilir bence.
Almanya’dan mı geldin ,hoşgeldin :) vize işlemlerini bekliyor kardeşim umarım başlarUcuslar basladi kiz. Ben bu sali gunu Turkiye'ye geldim, Sunexpress ve THY ucuyor. Ayni sekilde Turkiye-Almanya ucuslari da gecen hafta inmeye basladi. 14 gunluk karantina var Almanyada, ondan sonra hayatina normal devam edebilir.
Almanya’dan mı geldin ,hoşgeldin :) vize işlemlerini bekliyor kardeşim umarım başlar
Çok teşekkürTeşekkür ederim kız
Vize, uçuş, karantina vb konular için YouTube Oktan Erdikmen kanalını tavsiye ederim. Her gün bilgi veriyor.
Vize için randevu bile vermiyorlarmış sanırım. Vizeyi kapar kapmaz vınlasın derimNe zaman açılır için bu adamı takip edin derim
![]()
Cherry hosgeldin. Bir sey soracagim. Haberlerde de Almanya Turkiyeyi riskli ulke ilan etti ucuslar yapilmiyor dendi yanlis hatirlamiyorsam. Ben mi yanlis biliyorum acaba.Ucuslar basladi kiz. Ben bu sali gunu Turkiye'ye geldim, Sunexpress ve THY ucuyor. Ayni sekilde Turkiye-Almanya ucuslari da gecen hafta inmeye basladi. 14 gunluk karantina var Almanyada, ondan sonra hayatina normal devam edebilir.
Cherry hosgeldin. Bir sey soracagim. Haberlerde de Almanya Turkiyeyi riskli ulke ilan etti ucuslar yapilmiyor dendi yanlis hatirlamiyorsam. Ben mi yanlis biliyorum acaba.
Evet Almanya plakali cok arac var burada. Karayoluyla geken epey var sanirim. Iyi tatiller dilerim.Valla panpa ben mayıstan beri takip ediyorum. O zaman seyahat yasağı vardı. 15haziranda seyahat yasağı kalktı, seyahat uyarısına dönüştü. Sağlık bakanı da gitmeyin Türkiyeye giderseniz hastalanırsanız buraya getirmek için uğraşmayı dediHavayolu açılmadan önce karayolu bir süredir açıktı zaten, karayoluyla giden çok sayıda insan oldu. Uçak olmasaydı ben de karayoluyla gelecektim valla
![]()
Evet Almanya plakali cok arac var burada. Karayoluyla geken epey var sanirim. Iyi tatiller dilerim.