Yurtdisi

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba hanimlar. 7 aylik evliyim hersey yolundaydi. Bir tek problem esimin isi. Duzgun bi is bulamiyor. 3 yildir buraya geldi hep Rusyada kaliyorlardi ailesiyle birlikte. Simdi ordan arkadaslari hergun ariyor gel is kuralim diye. Esim 15 yildan fazla sure orada yasadigi icin buraya alismak cok zor oldu. Hala alisamiyorum diyor. Simdi benide zorluyor isten cik gidelim hayatimizi orada kuralim diyor. Ben istemiyorum yapamam tanimadigim yerde yasayamam diyorum. Ama o israrli hersey guzel olacak orda sik sik gelir gideriz cocugumuzu istedigimiz gibi buyuturuz diyor. Bu arada 2 aylik hamileyim. Ama ben kararimda kesinim isimi alisdigim yeri ailemi nasil birakirim yapamam ki. Artik biktim hergun agliyorum. Yoruldum. Ben gitmesem oda gitmez. Ama burada da mutlu olamiyorum diyor. Maddi problemlerimiz var ne kadar boyle devam etsin diyor. Ben yapariz calisip hallederiz diyorum. Oda bana guven gidelim diyor. Sonunda istedigin yere get ben gelmiyorum burda kalicam dedim yine kus yattik. Anlayacaginiz boyle cikmazda kaldim. Gitsem olmuyor gitmesem baska turlu zorluk olur diye korkuyorum. Alistigim buyudugum yeri terk edemem. Oda orada buyudugu alistigi icin gitmek istiyor. Ne yapayim bilmiyorum bi akil verin lutfen.

Eşinin ailesi de yurtdisinda mi yaşıyor ??
Ben olsam bende gitmezdim neticede aileni istedigin zaman goremeyeceksin.
Alışır o da yakında

O arkadaslarina söyleyin birdaha kocanizi cagarmasinlar.benim kuzenimdein eside rusyada calisiyordu bi gidiyor 3 ay 6ay 8 ay gelmiyordu ama kuzenim gitmedi calisti.kocasida orada ki paraya alisti yuksek mebla oldugu icin.simdi malum olaylar yuzunden gidemiyir kocasi ozamandan bu zamada calismiyor ben 2bine calismam dior kocasi.karisi bakiyor eve. Birkere soguk memleket.dogumuda burda yapmak isteyeceksiniz.Kararli olun gitmeyin az olsun öz olsun mutlu olun evinizde ins. Ben olsam bende gitmezdim.

7 ay önce sabit düzgün bir işi var mıydı Türkiye'de?

Onların maaşları Türkiye'den daha düşük ki kalkıp buraya çalışmaya geliyorlar bu bir ikincisi ise oradaki kadınlarla nasıl başa çıkacaksınız.... ben olsam gitmem hatta onlarda ülkeme gelmesin, onların bayanları bu ülkede neden meşhur bilmeyen yoktur herhalde? Yoksa ben mi kötü düşünüyorum ya hep bir çirkin rus kadın hikayesi yok mu ülkemizde

Evet kötü düşünüyorsunuz, öyle bir yazmışsınız ki sanki Rus kadınlarının hepsi ... ve bizim erkeklerimizi yoldan çıkarıyorlar. Konu sahibinin eşi zaten 15 yıl orada yaşamış.

Evet kötü düşünüyorsunuz, öyle bir yazmışsınız ki sanki Rus kadınlarının hepsi ... ve bizim erkeklerimizi yoldan çıkarıyorlar. Konu sahibinin eşi zaten 15 yıl orada yaşamış.

Bana sorarsanız hepsi aynı evet :) yetiştirilme tarzları o, rahatlar. Bizim Türk erkeklerinin onlara karşı yamyamlıklarıda ortada değil mi

bence orda yasamanın veya burda yasamanın size getırecegı artıları ve eksılerı tartıp ona gore karar verın.

Bana sorarsanız hepsi aynı evet :) yetiştirilme tarzları o, rahatlar. Bizim Türk erkeklerinin onlara karşı yamyamlıklarıda ortada değil mi
Bizim kızlarımız sevişmeyi lütuf olarak gördükleri için öyle geliyor. Kültür farkı...

Bana kocam şimdi başka ülke dese giderim ama bu ülke rusya değil avrupa olurdu...

Ordaki kadinlar hic aklima gelmedi dogrusu. Esimi 4 yildir taniyorum tanistigimizida zaten orada yasayordu bura akrabalarini gormek icin gelmisti oyle tanistik. Yani isteseydi o kadar yilda orda birini bulup evlene bilirdi buraya gelip turk kiziyla evlenip yasamayi neden dusunsun. Hem bence bu yapi meselesi oyle kadin meraklisi olan adam hangi ulkede olursa olsun yine devam edecektir. Simdi donmek istemesi burdaki kosullar

Başka ülke olsa neyse de Rusya olunca heralde gitmemek daha iyi. Oranın şartları da buradan sanmıyorum çok iyi olsun. Ne işi kuracaklar? Çok mu kazanç var kuracakları işte?

eşini seviyorsan tabi ki git şartlarınıda konuş istediğinde buraya gelmeyi maddiyatı düzeltince tamamen dönmeyi falan maddiyat buyuk sıkıntı erkek için gitmessende burda hep mutsuz bi evliliğin olcak

Ben giderdim kaybedecek ne var ki yapamazsaniz donersiniz.
Rusca cok zor gorunen ama ogrenmesi cok zor olmayan bir dil. Zaten hepsi ingilizce biliyor, ingilizceniz varsa gunluk hayatta hic sorun yasamazsiniz.

Bahsettiginiz turk erkekleri dişi kopege bile yamyamlik yapıyor, sorun rus kizlarinda degil, bizim goster amcana kiymetli cukunu diye yetistirdigimiz cinsel acliktan damacanalara saldiran erkeklerimizde.

Herkes Rusyadan kaçma derdinde. Tüm Avrupa ülkeleri kalifiye göçmen Rus dolu. Gitmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…