Hayir ailesi burda ama onlarda gitmek istiyor.Eşinin ailesi de yurtdisinda mi yaşıyor ??
Ben olsam bende gitmezdim neticede aileni istedigin zaman goremeyeceksin.
Alışır o da yakında
Onların maaşları Türkiye'den daha düşük ki kalkıp buraya çalışmaya geliyorlar bu bir ikincisi ise oradaki kadınlarla nasıl başa çıkacaksınız.... ben olsam gitmem hatta onlarda ülkeme gelmesin, onların bayanları bu ülkede neden meşhur bilmeyen yoktur herhalde? Yoksa ben mi kötü düşünüyorum ya hep bir çirkin rus kadın hikayesi yok mu ülkemizde
Evet kötü düşünüyorsunuz, öyle bir yazmışsınız ki sanki Rus kadınlarının hepsi ... ve bizim erkeklerimizi yoldan çıkarıyorlar. Konu sahibinin eşi zaten 15 yıl orada yaşamış.
Bizim kızlarımız sevişmeyi lütuf olarak gördükleri için öyle geliyor. Kültür farkı...Bana sorarsanız hepsi aynı evet :) yetiştirilme tarzları o, rahatlar. Bizim Türk erkeklerinin onlara karşı yamyamlıklarıda ortada değil mi
Evet vardi. Sonra isten cikarildi simdi calistigi yer ozel. Simdilik calisiyor ama iste aksam cogu zaman gec geliyor bide maas az.7 ay önce sabit düzgün bir işi var mıydı Türkiye'de?
Ordaki kadinlar hic aklima gelmedi dogrusu. Esimi 4 yildir taniyorum tanistigimizida zaten orada yasayordu bura akrabalarini gormek icin gelmisti oyle tanistik. Yani isteseydi o kadar yilda orda birini bulup evlene bilirdi buraya gelip turk kiziyla evlenip yasamayi neden dusunsun. Hem bence bu yapi meselesi oyle kadin meraklisi olan adam hangi ulkede olursa olsun yine devam edecektir. Simdi donmek istemesi burdaki kosullarOnların maaşları Türkiye'den daha düşük ki kalkıp buraya çalışmaya geliyorlar bu bir ikincisi ise oradaki kadınlarla nasıl başa çıkacaksınız.... ben olsam gitmem hatta onlarda ülkeme gelmesin, onların bayanları bu ülkede neden meşhur bilmeyen yoktur herhalde? Yoksa ben mi kötü düşünüyorum ya hep bir çirkin rus kadın hikayesi yok mu ülkemizde
Bana sorarsanız hepsi aynı evet :) yetiştirilme tarzları o, rahatlar. Bizim Türk erkeklerinin onlara karşı yamyamlıklarıda ortada değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?