• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yurtdışına evlilik yapıp gidenler alışamayanlar buraya

Angela

Corpse Bride
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1.459
1.539
63
44
Selam 5 aylık evliyim 2 aydır isveçteyim bir türlü alışamıyorum psikolojim altüst oldu boşanmayı dahi düşünüyorum lütfen benim gibi evlilik yapıp yurtdışına çıkanlar var mı görüşlerinizi bekliyorum .

Neden alışamıyorsunuz ki, görücü usulü mü evlendiniz?
İlk defa ülkemden yaşamak amaçlı yurtdışına evlilik yapıp çıktım bir türlü alışamıyorum kendimi çok yalnız ve yabancı hissediyorum buraya ,görücü usulü değilsede arkadaş tanıştırma vasıtasıyla evlendim .benim bu alışamama durumum eşimle olan ilişkimi çok kötü etkiledi eskiden böyle değildin diyor ona karşıda çok soğuk davranıyorum .burayı evlenmeden görsem onun yaşantısını bilseydim kesinlikle evlenmezdim .şimdide psikolojim tamamen altüst oldu

İlk defa ülkemden yaşamak amaçlı yurtdışına evlilik yapıp çıktım bir türlü alışamıyorum kendimi çok yalnız ve yabancı hissediyorum buraya ,görücü usulü değilsede arkadaş tanıştırma vasıtasıyla evlendim .benim bu alışamama durumum eşimle olan ilişkimi çok kötü etkiledi eskiden böyle değildin diyor ona karşıda çok soğuk davranıyorum .burayı evlenmeden görsem onun yaşantısını bilseydim kesinlikle evlenmezdim .şimdide psikolojim tamamen altüst oldu
Bende yurt dışına geldim evlenip.İşimden istifa etmeden önce gelip görmüştüm yaşayacağım yeri.Ama önemli olan yaşanacak yer değil bence.Eşimle nerede olsa yaşarım önemli olan huzur.Benimde hiç arkadaşım akrabam Yok burda.Eşinizin yaşantısı nasıl bilseydim evlenmezdim demişsiniz?

Bende yurt dışına geldim evlenip.İşimden istifa etmeden önce gelip görmüştüm yaşayacağım yeri.Ama önemli olan yaşanacak yer değil bence.Eşimle nerede olsa yaşarım önemli olan huzur.Benimde hiç arkadaşım akrabam Yok burda.Eşinizin yaşantısı nasıl bilseydim evlenmezdim demişsiniz?
Yani demek istediğim burada insanlar robotlaşmış ha bu benim izlenimim sosyal hayat sıfır evlenmeden bazı şeyler farklı konuşulup hayaller kuruluyor ,sürekli aynı monotonluk bir süre sonra sıkıcı gelebiliyor ,sizin buna ayak uydurmanız güzel bir şey düşünceler değişebiliyor keşke bende alışabilsem

Yani demek istediğim burada insanlar robotlaşmış ha bu benim izlenimim sosyal hayat sıfır evlenmeden bazı şeyler farklı konuşulup hayaller kuruluyor ,sürekli aynı monotonluk bir süre sonra sıkıcı gelebiliyor ,sizin buna ayak uydurmanız güzel bir şey düşünceler değişebiliyor keşke bende alışabilsem
Buraya gelen yada burada yaşayan herkes bunu söylüyor bence bilinç altına yerleşmiş.Robotlaşmış bir hayat göremedim ben burada.Türkiye’den farklı Ne var da robotlaşmış oluyor insanlar burada?Bende Türkiye de çalışıyordum hafta içi işe gidiyordum hafta sonu gezebilirsem gezerdim.Burda da insanlar bu şekilde bence burada sosyal hayat daha kolay bir kere Türkiye de bi yere gidip bir kahve içip kalkmanın maliyeti yaklaşık 50 tl yanında birde tatlı yesen 100 tl.Burada herşey gayet uygun.Bir kere herkes rahat içeceğini marketten al otur bi yerde iç.Sizden farklı ülkedeyim ama burada ki Türkler de bu şekilde robotlaşmış hayat olduğunu söylüyor.Hayatınızı hareketlendirmek sizin elinizde bunun için para da gerekmez çıkın doğa yürüyüşleri yapın hiçbirşey yapamazsanız

Bence bu moddan çıkın.Çıkıp mağazaları dolaşın zaten bütün gün bitiyor.Spora gidin kursa gidin vakit yetmiyor bile öle olunca.Durdukça daha kötü olursunuz.Kimseye ihtiyacınız Yok bence eşiniz ile huzurlu olun bu bile yeter

Back
X