Yurtdışına gelin gitmek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün ogretmenim evlenemedim diye paylasilan konuda anlatmaya çalıştığım bu işte. Tanımadığı hatta sesini bile duymadığı insanla yaşı geçiyor diye 'evlenmiş' olmak için evlenecek. Ama şuan sadece problem yurt dışına gidecek olması. (Sevgi yok, mantık yok çünkü tanımıyor)
Böyle evlilik mi olur konu sahibi?

Merhaba kızlar bu grupta yeniyim.Benim sorunum da evlenememekten yana daha doğrusu kimseyi beğenememek.30 yaşımdayım ailemle yaşıyorum .bana birimi gösteriyorlar olmuyor beğenmiyor ha çok t a güzel bi kız değilim .Neyse bi tanıdığımız bi çocuk resmî göndermiş anneme baksın diye çocuğu beğendim.yakışıklı ama gel gör ki yurtdışında yaşıyor imiş.ben şok napsam ki gurbete gelin mi gitsem gidersem dönüşü olmaz ama çocuk ta iyi çok beğendim ailemi de bırakmak istemiyorum.akıl verir misiniz benim durumumda olanlar.
30 yaşına kadar nerede yaşadınız?
Böyle saçma birşey olabilir mi ya
Belki herif organ mafyası, belki sapık, belki ağzı kokuyor, belki ayağı kokuyor, belki küfürbaz, belki şiddete meyilli, belki uyuşturucu bağımlısı vs vs vs………….
Sırf yakışıklı görünüyor diye evlenmek nasıl bir yokluk ya
Herif çok yakışıklı da yaşadığı koca ülkede nasıl bir eş bulamadı da başka ülkeye haber salıyor bana bir karı bulun diye
Bu heriflerin kafası bu, her haltı edip ana babası torun isteyince tanımadıkları umurlarında olmayan hizmetçilik yapıp çocuk doğuracak gün görmemiş dil bilmez yol iz bilmez karı getirttiriyorlar kendilerine
Aşık oldukları sevdikleri kadınlara aşkım çiçeğim kelebeğim diyip bekar hayatı yaşamaya devam ediyor, doğurtmak için getirttikleri kadından benim cahil karı iki kelime dil öğrenemedi hala eli kulağında 4.yü doğuracak diye bahsediyorlar
Evlenin de görün dünyanın bucaklarını

Konu sahibini berlin metrosunda görmüşler

Eklentiler

• IMG_5230.webp
    IMG_5230.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
Öncelikle en baştan “ailemi bırakmak istemiyorum “diye kendi fikrinizi belirtiyorsunuz aslında bunu düşündüğünüz an o insan gelse tanısanız gitseniz bile bir yanınızda şu hep kalacak ? Ben ailemden ayrılmak istemiyordum , bununla yaşayabilir misiniz ? Asıl soru bu kendiniz düşünüp karar vermelisiniz fikrimce .

Dün ogretmenim evlenemedim diye paylasilan konuda anlatmaya çalıştığım bu işte. Tanımadığı hatta sesini bile duymadığı insanla yaşı geçiyor diye 'evlenmiş' olmak için evlenecek. Ama şuan sadece problem yurt dışına gidecek olması. (Sevgi yok, mantık yok çünkü tanımıyor)
Böyle evlilik mi olur konu sahibi?
Tanicam heralde 1 ay içinde evlenip gitmicem gören de sanki yarım gidiyorum zannedecek ağar topar eğer olmazsa evlenmem de nasıl bi mantık bu yazdığınız

30 yaşına kadar nerede yaşadınız?
Böyle saçma birşey olabilir mi ya
Belki herif organ mafyası, belki sapık, belki ağzı kokuyor, belki ayağı kokuyor, belki küfürbaz, belki şiddete meyilli, belki uyuşturucu bağımlısı vs vs vs………….
Sırf yakışıklı görünüyor diye evlenmek nasıl bir yokluk ya
Herif çok yakışıklı da yaşadığı koca ülkede nasıl bir eş bulamadı da başka ülkeye haber salıyor bana bir karı bulun diye
Bu heriflerin kafası bu, her haltı edip ana babası torun isteyince tanımadıkları umurlarında olmayan hizmetçilik yapıp çocuk doğuracak gün görmemiş dil bilmez yol iz bilmez karı getirttiriyorlar kendilerine
Aşık oldukları sevdikleri kadınlara aşkım çiçeğim kelebeğim diyip bekar hayatı yaşamaya devam ediyor, doğurtmak için getirttikleri kadından benim cahil karı iki kelime dil öğrenemedi hala eli kulağında 4.yü doğuracak diye bahsediyorlar
Evlenin de görün dünyanın bucaklarını
Ay şaka gibi Bu nasıl bir dil nasıl bir uslupsuzluk nasıl bir terbiyesizlik. Bir çok insan var çevremde tanışıp yurtdışına yerleşen aynı bu şekilde yok hizmetçi arayacakmış yok bilmem ne bilmem ne. Çok yakışıklı diye evlenmiycem herhalde. Tanışıcam görüşeceğim belki anlaşamayancağım uyuşamıycaz olmayacak. yok organ mafyası bilmem ne sanki yarın gidiyorum ne saçma sapan yorumunuz var ya bu nasıl bir kin bu nasıl bir öfke bu kadar boş bir insansınız. Bu şekilde ulucan ilerlediğini nereden biliyorsunuz. O kadar emin ve kesin konuşabiliyorsunuz.Koca ülkede iş bulamadı konusuna gelince adam Türk biriyle evlenmek istemiyoKoca ülkede iş bulamadı konusuna gelince adam Türk biriyle evlenmek istiyır. Orası da hani yurtdışı ya belki bulamamış olabil. Eminim sen hayatta çok boş bir insandırsın gerçekten yoksa bir insan bu kadar böyle nefret dolu bir şey yazmaz ya da aynı şekilde yurtdışına gittin böyle bir duruma düştün.

Merhaba kızlar bu grupta yeniyim.Benim sorunum da evlenememekten yana daha doğrusu kimseyi beğenememek.30 yaşımdayım ailemle yaşıyorum .bana birimi gösteriyorlar olmuyor beğenmiyor ha çok t a güzel bi kız değilim .Neyse bi tanıdığımız bi çocuk resmî göndermiş anneme baksın diye çocuğu beğendim.yakışıklı ama gel gör ki yurtdışında yaşıyor imiş.ben şok napsam ki gurbete gelin mi gitsem gidersem dönüşü olmaz ama çocuk ta iyi çok beğendim ailemi de bırakmak istemiyorum.akıl verir misiniz benim durumumda olanlar.
Biyometrik fotoğraf miydi?

Henüz evlenmiyorsunuz. Sadece resme bakıp değerlendirmek çok yanlış. Bir görüşürün ne kaybedersiniz ki.
Canım ya seni gerçekten anından öpmek istiyorum. O kadar kötü yorumlar yazılmış ki şaşırdım. hemen evlenmiycem zaten. Ama illa normal çevreden birini gösteren olur. hani bakarsın yine konuşursun görüşürsün. Ama buradakiler öyle yorumlar yazmışlar ki şaşırdım. sanki ben ilk uçağı atlayıp yurtdışına gidecekmişim gibi. Öyle kin ve nefret kusuyorlar ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X