- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
Arkadaşlar merhaba, ya ben yurtdışında çalışmakla Türkiye’de kalmak arasında gelip gidiyorum. En büyük nedende ailem. Yani inanılmaz iyi bir iletişimimiz var ve anne babamla zaman geçirmekten çok mutluyum. Ammavelakin, kariyer anlamında yurtdışı çok verimli olur diye de düşünüyorum. Birde ortam açısından. Türkiye’de çok fazla çirkef insana denk geliyorum ve hepsi de şirinlik muskası görünüyor, eğitim için yurtdışında bulunmuştum bir tane bile böyle tipe ne stajda ne okulda denk gelmemiştim, bu insanları bizim ülkeye toplamışlar sanırım
Ama aile deyince akan sular duruyor. Yani uzun süre onlarsız kalmak istemem, evde kendimi çok sevgi dolu ve huzurlu hissediyorum artı annemlerle çok güzel zaman geçiriyoruz. İş yerimden de memnunum ama bir adım öteye gidiyor mu kariyerim ondan emin değilim, iş arkadaşlarımda bu dediğim çirkef, art niyetli tiplerden değil, ama dediğim gibi sosyal ortamlarda çok denk geliyorum, ve oldukça sıkıldım bunlardan. Yurtdışında özellikle İrlanda/İngiltere’de yazılım alanında çalışanlardan fikir bekliyorum. Memnun musunuz ? Ne kadar sürede bir Türkiye’ye geliyorsunuz ?