Yurtdışında Çalışmak vs Türkiye’de Çalışmak

Ingiltereyi bilmiyorum ama Hollandada yasiyor calisiyorum. Saglik oldugu icin bi aksam bi sabah bi hafta sonu degişik oluyor. Yanlis bilmiyorsam mesela turkiyede saglikta yeri geliyir uzun mesai yapiliyor mesela 12 saat calismak (uzun sure calisanlara saygimnsonsuz) , burda 8 saatim bittimi isimi sonlandirir eve giderim mesela. Is arkadaslarimdan cok memnunum aralarinda bir ben yabanciyim hic saygisizliklarini gormemisimdir.
Mudurumuz yeri gelir bizimle kahve icmek icin bizim bolume gelir sorar nasil gidiyor diye mesela, takim elbiseylede degil gorseniz dersinizki bu nasil mudur olmus :)) hatta bi keresinde saat sabah 7de bizle beraber ise baslayip 8 saat boyunca bizle beraber calisti ne desem harfiyen uyguladi.
Ya izin hakkınız nasıl ?

Yok yahu işte yurtdışında çevrede yaşarken senin gibiler yoktu hanım abla :) fesat insanlar yoktu diyorum hemen yurtdışıdan okuyan durumu iyi olan insanlara saldırıyorsunuz Ya.
Ben fesatim o dogruda:)) ama sen benim kac tane dis devlet gorup gormedigimi maddi durumumu olanaklarimi nerden biliyorsunda sirf yurt disinda okudun diye burda sana fesatlik yaptigimi cikardin:)) bu kk ya biseyler oluyo tobe bismillah:)

Ben fesatim o dogruda:)) ama sen benim kac tane dis devlet gorup gormedigimi maddi durumumu olanaklarimi nerden biliyorsunda sirf yurt disinda okudun diye burda sana fesatlik yaptigimi cikardin:)) bu kk ya biseyler oluyo tobe bismillah:)

Konu sahibi haric hepimiz fesatiz :KK70:

Konu sahibi haric hepimiz fesatiz :KK70:

Bide bunu ciddi soyluyolar ya valla, nasil kendilerini onemsiyo bu insanlar:)) fesatiz kiskanciz, sevgilisi olsa butun kadinlar onu ayartacak ele gecirecek:)) milletin isi gucu yok onun olmayan sevgilisini manipule (!) etsin.
Yazik ufo goren masum koylu gibi, ilk defa yurt disi gormuski kendini kaybediyor her konusunda

images (1).webp

Ya bu konu sürekli aktif ve ben konuyu her gördüğümde bu karikatür aklıma geliyor :)

Back
X