Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

aaa evet pardon ben seni 5. gün transferi oldun sandim bi an canım pardon yaaa

Önemli değil canım olabilir bende karışrıyorum hep kimle ne konuştuğumu :))

Bende öyleyim ya. Türk bitti yabancı dizilere başladım artık... ben ne bilim yaparım yinede ya duramam sabah...

Canım bişey daha sorcam. Sana çatlatma iğnesi sonrası ilişkide bulun dediler mi? Bize dediler be bulunmuştuk

çatlama değil de transferden bi gün önce iyi olacağını duymuştum biz uymadık ama
hatta transferden sonra bile iyi diyen araştırmalar varmış

forumlarda cinsellik yasaklanmış türkiye den yazan bayanların dediğine göre ama bana doktorum yasak degil hatta iyi olur diyen araştırmalar var size bırakıyorum kesinlikle yasak degil dedi ama ben temkinliyim bu konuda

Hımm anladım canım. Doktorumuz sonuca kadar yapmayacağımızı söyledi ilişkiyi... Haftaya kadar tatildeyiz yani :)

Canım iğne kapsülünü sıcak suyun altında biraz ısıt . Yağ gibi bişey o iğne benim hemşirem öyle yapıyordu bana ve ilk zamanlar çok agrıyordu hemşire değişince agrı olmadı . DilanBoran sana söylemiştim galiba dimi ısıtmışmıydın iğneyi vurulurken

5. Gün de tutunmuyomu canım. Yani bugüne denk geliyodu? Blastosist oluşunca kabuğundan sıyrılıp ogün yada ertesi gün rahime tutunuyo diye okudum ben ama ?
Canım, senin embriyo transferinin 3. günü yani bu bitirdiğimiz gün blastokist oldu. Yarın inşallah kabuğunu atacak ve akabindeki 2 günde tutunması gerçekleşecek nasipse.

Arkadaşlar duş almanın bi zararı olurmu ki? Çarşamba oldu transfer
Merhaba canım seninle transferimiz aynı gün olmuş hayırlı olsun inşallah . Nasılsın kendinde bi değişiklik var mı . Bende arada batmalar ve adet olacakmışım gibi karın agrıları oluyor arada bir . Kendimi kollamaktan tam belirti hissederken sancı da geçiyor batmada

aynı tatlım.bi gelip giden sancılar
senin ki kaçıncı gün embriyosu?

Canım, senin embriyo transferinin 3. günü yani bu bitirdiğimiz gün blastokist oldu. Yarın inşallah kabuğunu atacak ve akabindeki 2 günde tutunması gerçekleşecek nasipse.

Aynen canım inşaAllah öyle olacak... kabuğunu attığı günde tutunabiliyomuş canım öyle yazılarda okudum. Bugunde test yaparken acaba kabuktan ayrılınca bugum tutunmuşmudur diye düşünerekte yaptım :) amann ne bileyim işte... İnsan istermez istemez hertürlü ihtimali düşünüyo saçma erken yapışım ama yapcak başka bişeyde yok ki :)

Canim igneyi yapan arkadas dolaptan cikarip sicak suyun altinda bekletirsem belki bozulur dedi. Ama avucunun icinde biraz sogunu aldi ignenin. Ilk bir kac gun gercekten cok aci vericiydi ama sonrasinda vucut alisti galiba hic agri hissetmedim.

Sendemi çarşamba canım. Kaçıncı gün embriyosu senin ki?

Bende de öyle kasıkda batma ağrı, belde ağrı var bende. Göğüs uçlarımda gündem güne çoğalan hassasiyet var. Vede adet iken çektiğim diz kapak ağrımda var...
İnşaAllah mutlu sonuçlar alırız canım

aynı tatlım.bi gelip giden sancılar
senin ki kaçıncı gün embriyosu?
Kız hatları karıştırmışım sende cevap vermişsin V Veaskgittibizden ye yazmak istemiştim .
Sen iyimisin6. Gün mü bugün senin benimde arada bir giren karın agrım var ve belde dediğin gibi hafif yoklayan agrılar batmalar var ama göğüslerde bişey hissetmiyorum . Normalde onlarda çok agrı yapardı . Belki daha erken olabilir inşallah tutunur bebişlerimiz

İnşaAllah canım :) çarşambayı sayarsam bugün 5. Gün oluyo canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…