- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.021
Tutuncak anasına sen içini ferah tut bak stres iyi deil tatlımay ay boncuğum diyen dillerini severim.senin güzel yürekli arkadaşım
inş inş inş tutunsun tabi yaaaaaa
Tutuncak anasına sen içini ferah tut bak stres iyi deil tatlım
Olma tatlım lütfen bıraz gevse lütfen senı düşünüyorum yanlış anlama stres bıze cok zararlı:)sabahları stresli oluyorum azcık
Olma tatlım lütfen bıraz gevse lütfen senı düşünüyorum yanlış anlama stres bıze cok zararlı:)
aaa evet pardon ben seni 5. gün transferi oldun sandim bi an canım pardon yaaa
Önemli değil canım olabilir bende karışrıyorum hep kimle ne konuştuğumu :))
Bende öyleyim ya. Türk bitti yabancı dizilere başladım artık... ben ne bilim yaparım yinede ya duramam sabah...
Canım bişey daha sorcam. Sana çatlatma iğnesi sonrası ilişkide bulun dediler mi? Bize dediler be bulunmuştuk
çatlama değil de transferden bi gün önce iyi olacağını duymuştum biz uymadık ama
hatta transferden sonra bile iyi diyen araştırmalar varmış
forumlarda cinsellik yasaklanmış türkiye den yazan bayanların dediğine göre ama bana doktorum yasak degil hatta iyi olur diyen araştırmalar var size bırakıyorum kesinlikle yasak degil dedi ama ben temkinliyim bu konuda
Kusura bakma canim karistirdim. Umarim en kisa surede islemlerin tamamlanip baslarsin .Yok benim henüz randevum yok .Ben daha yeni kağıt işlerine başladım sigortadan onay geldikten sonra basliyacam.
Önemli değil canım çok sağol.Kusura bakma canim karistirdim. Umarim en kisa surede islemlerin tamamlanip baslarsin .
Canım iğne kapsülünü sıcak suyun altında biraz ısıt . Yağ gibi bişey o iğne benim hemşirem öyle yapıyordu bana ve ilk zamanlar çok agrıyordu hemşire değişince agrı olmadı .valla ben çatır çatır vurdum 3 tane başta vurulan ignelerde hiç zorlanmadım ama bu progesteron iğnesi çok canını yakıyor vurduktan sonra top gibi kalıyor mor gibi acı yapıyor
bu arada sizler çok morardınız mı kızlar bende 1 tane morluk yok
Canım, senin embriyo transferinin 3. günü yani bu bitirdiğimiz gün blastokist oldu. Yarın inşallah kabuğunu atacak ve akabindeki 2 günde tutunması gerçekleşecek nasipse.5. Gün de tutunmuyomu canım. Yani bugüne denk geliyodu? Blastosist oluşunca kabuğundan sıyrılıp ogün yada ertesi gün rahime tutunuyo diye okudum ben ama ?
Merhaba canım seninle transferimiz aynı gün olmuş hayırlı olsun inşallah . Nasılsın kendinde bi değişiklik var mı . Bende arada batmalar ve adet olacakmışım gibi karın agrıları oluyor arada bir . Kendimi kollamaktan tam belirti hissederken sancı da geçiyor batmadaArkadaşlar duş almanın bi zararı olurmu ki? Çarşamba oldu transfer
Merhaba canım seninle transferimiz aynı gün olmuş hayırlı olsun inşallah . Nasılsın kendinde bi değişiklik var mı . Bende arada batmalar ve adet olacakmışım gibi karın agrıları oluyor arada bir . Kendimi kollamaktan tam belirti hissederken sancı da geçiyor batmada
Canım, senin embriyo transferinin 3. günü yani bu bitirdiğimiz gün blastokist oldu. Yarın inşallah kabuğunu atacak ve akabindeki 2 günde tutunması gerçekleşecek nasipse.
Canim igneyi yapan arkadas dolaptan cikarip sicak suyun altinda bekletirsem belki bozulur dedi. Ama avucunun icinde biraz sogunu aldi ignenin. Ilk bir kac gun gercekten cok aci vericiydi ama sonrasinda vucut alisti galiba hic agri hissetmedim.Canım iğne kapsülünü sıcak suyun altında biraz ısıt . Yağ gibi bişey o iğne benim hemşirem öyle yapıyordu bana ve ilk zamanlar çok agrıyordu hemşire değişince agrı olmadı .DilanBoran sana söylemiştim galiba dimi ısıtmışmıydın iğneyi vurulurken
Merhaba canım seninle transferimiz aynı gün olmuş hayırlı olsun inşallah . Nasılsın kendinde bi değişiklik var mı . Bende arada batmalar ve adet olacakmışım gibi karın agrıları oluyor arada bir . Kendimi kollamaktan tam belirti hissederken sancı da geçiyor batmada
Kız hatları karıştırmışım sende cevap vermişsinaynı tatlım.bi gelip giden sancılar
senin ki kaçıncı gün embriyosu?
Kız hatları karıştırmışım sende cevap vermişsinV Veaskgittibizden ye yazmak istemiştim .
Sen iyimisin6. Gün mü bugün senin benimde arada bir giren karın agrım var ve belde dediğin gibi hafif yoklayan agrılar batmalar var ama göğüslerde bişey hissetmiyorum . Normalde onlarda çok agrı yapardı . Belki daha erken olabilir inşallah tutunur bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?