- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.335
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.061
Sorma canım ya ben burdayım diye bi göz atsa bize ne güzel olur. Bende 9. Günde test yapmayı düşünüyorum daha fazla dayanamam galiba
kızlar çatlatma iğnesı faktörünu unutmayın sekız güne kadarda testler pozitife yakın cıkıyo silik çizgiler felan lütfen üzülmeyin
Ohhh be bacım konuş ben dıcem üzülmesınler dıye demek istemedım:)Ne çok açıklama yaptım yahu. Kızlar sonrasında üzülmenizi istemediğimden bu kadar yorumda bulunuyorum. 6 defa tüp bebek yaptırmış biri olarak size diyorum ki, testi ne kadar geç yaparsanız sizin faydanıza. Bana kalsa hiç idrarda test yapmam, direk kanda baktırırım. Sevineceksem 1 seferde düğün yapar sevinirim, üzüleceksemde 1 seferde yıkımımı yaşarım. İnanın daha kolay atlatılıyor.
Ne çok açıklama yaptım yahu. Kızlar sonrasında üzülmenizi istemediğimden bu kadar yorumda bulunuyorum. 6 defa tüp bebek yaptırmış biri olarak size diyorum ki, testi ne kadar geç yaparsanız sizin faydanıza. Bana kalsa hiç idrarda test yapmam, direk kanda baktırırım. Sevineceksem 1 seferde düğün yapar sevinirim, üzüleceksemde 1 seferde yıkımımı yaşarım. İnanın daha kolay atlatılıyor.
Oyyyyyy hamarat hatunum brnım ya gelip sıcak sıcak yıyesım var kızHurihuri2013 can, nerede kaldın
Bu akşam gececiyim, yarın yine misafirim var börek açtım pişiriyorum
Boynum sırtım koptu resmen
İnan en iyisini yaparsın. Tedavi öncelerinde zaten defalarca her regl gecikmesinde idrar testlerinde yıkım yaşadım. Bu sebeple tedavilerimde hiç idrar testi yapmadım, ne sonuç aldığımı tahlil günü öğrendim. İyikide böyle yapmışım. Çünkü testi erken yapınca kendi kendini yiyor insan, birde kan tahlilini daha da stresli bekliyor. Eğer illâki yapcam test diyorsanız, 6. gün geçsin ama bunu blastokist transferi yaptıranlara diyorum öyle yapın.konuş canım konuş
konuş ki bilgi olsun ben en az 8 den aşağı zaten yapmayı düşünmüyorum ki belki hiç yapmam kan testini beklerim.
Gel valla ne güzel olur, tüm topik toplansa değil mi.Oyyyyyy hamarat hatunum brnım ya gelip sıcak sıcak yıyesım var kızya ben bugün kızlara ne desem fayda etmedı test test delirdiler üzmekte istemedım catlatma iğnesının vucuttan gıtmesı sekız günü buluyo asılama yapıldığında öğrendım bunu tecrübeyle sabıttır
Bir Sakarya çıkarması yapın canım.
Ahhhhh keske olsaaaaaaa ahhhhh:) ama onun ikinci gün transferi benimde öle olcak tutunmasi bes alti günü bulcak dilanin haticenin besinci gün oldugu icin hemen tutunma sansi var ama ikinci gün olanlar icin erken isallah pozitif dir Isallah ne diyim cok sevinirim ben:) ama sölemeden de duramiyom benGel valla ne güzel olur, tüm topik toplansa değil mi.
Benim bugün anlatım günüm. Bufinin haftaya Cuma gününden sonra teste başlaması lazım. Kafası çok karıştı arkadaşımızın, onuda anlıyorum, bu kadar ilerlemişsen sabredemiyor. Ama sonradan yıkım yaşamasın diye direniyorum.
Dur atliyim jetimeeeeee gelim kizzzzzzBir Sakarya çıkarması yapın canım.
Valla elden başka bişey gelmiyorki zaten ....son iki gün ama vakit geçirmek için bişeyler bulucam Ayla filmi geldi sinemaya ona gidicem gerçek hikayeden altntıymış....bitsin gitsin çabukcak pazar günüCanim ne olur kan testini gormeden umitsizlige kapilma. Bekle pazartesiyi canim. Belki senin idrara gec geciyor olabilir. Cok zor biliyorum beklemek biliyorum ama umudunu hic bir zaman kaybetme canim.
Aynı düşüncedeyiz canım.Ahhhhh keske olsaaaaaaa ahhhhh:) ama onun ikinci gün transferi benimde öle olcak tutunmasi bes alti günü bulcak dilanin haticenin besinci gün oldugu icin hemen tutunma sansi var ama ikinci gün olanlar icin erken isallah pozitif dir Isallah ne diyim cok sevinirim ben:) ama sölemeden de duramiyom ben
Aynen canim ben catlatma ignesinden 14 gun sonra yapmistim.DilanBoran testi yedi gün ama bes günde bekledi catlatma ignesinin etkisi gecmisti o yüzden sben oldugna insndim onda
Akilli benim tatli cadim ya bak hemen büyük sözü dinliyooooo oyyyy yerim seni:) isallah boncuk tuttuuuuuu anasini isallahhhyakın olsan hiç hayır demem çıkarmayı yapardım talla tatlimyasminsay
Hurihuri2013
benim 6. gün doldu ama umarım bi lekele olur ilerleyen günlerde ozaman daha rahat yaparım testi eğer olmazsa herhalde hiç yapmam gibime geliyor
sonuçta yerlesme kanaması çok kuvvetli işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?