- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.335
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.041
Evet canım, yarında tutulabilir. Sen şimdi bugün blastokist transferi yapılmış gibi düşün ve hcgnin vücutta salgılanmaya başladığı günlerde yani Cuma itibari ile test yapmaya başla. Çünkü blastokistte 6. gün kanda hcg salgılanmaya başlıyorAynen canım inşaAllah öyle olacak... kabuğunu attığı günde tutunabiliyomuş canım öyle yazılarda okudum. Bugunde test yaparken acaba kabuktan ayrılınca bugum tutunmuşmudur diye düşünerekte yaptım :) amann ne bileyim işte... İnsan istermez istemez hertürlü ihtimali düşünüyo saçma erken yapışım ama yapcak başka bişeyde yok ki :)
Evet canım, yarında tutulabilir. Sen şimdi bugün blastokist transferi yapılmış gibi düşün ve hcgnin vücutta salgılanmaya başladığı günlerde yani Cuma itibari ile test yapmaya başla. Çünkü blastokistte 6. gün kanda hcg salgılanmaya başlıyor.
Kız hatları karıştırmışım sende cevap vermişsinV Veaskgittibizden ye yazmak istemiştim .
Sen iyimisin6. Gün mü bugün senin benimde arada bir giren karın agrım var ve belde dediğin gibi hafif yoklayan agrılar batmalar var ama göğüslerde bişey hissetmiyorum . Normalde onlarda çok agrı yapardı . Belki daha erken olabilir inşallah tutunur bebişlerimiz
Evet canım, yarında tutulabilir. Sen şimdi bugün blastokist transferi yapılmış gibi düşün ve hcgnin vücutta salgılanmaya başladığı günlerde yani Cuma itibari ile test yapmaya başla. Çünkü blastokistte 6. gün kanda hcg salgılanmaya başlıyor.Çarşamba transferin olduysa pazar günü 4. günün oluyor.
Bende aynı canım aynı belirtiler bakalım hayırlısı inşallah rabbim nasip eder inşalahSendemi çarşamba canım. Kaçıncı gün embriyosu senin ki?
Bende de öyle kasıkda batma ağrı, belde ağrı var bende. Göğüs uçlarımda gündem güne çoğalan hassasiyet var. Vede adet iken çektiğim diz kapak ağrımda var...
İnşaAllah mutlu sonuçlar alırız canım
Çarşamba transferin olduysa, Pazar günü 4. gün oluyor canım.Ohooo ölürüm ben ozamana sanırım. Off en sıkıcıda beklemekmiş ya. Heycandan geçtim artık sıkıntıya bıraktı yerini valla. Stres oldum yahu
Kanda başlar canım.ozaman benim yarın başlar mı kizzzzzzzz transferin 6. günü
Sorma canım ya ben burdayım diye bi göz atsa bize ne güzel olur. Bende 9. Günde test yapmayı düşünüyorum daha fazla dayanamam galibayok kız karışmadı ben direk alıntı yaptım ortaya kaynadım
evet çok erken kuzum henüz bence haftaya hafta sonu anca iyice hissederiz
herşey hemen olsun istiyoruz ama vakit istiyor işte
keşke koysalar hemen belli olsa demi ne güzel olurdu :)))))
Çarşamba transferin olduysa, Pazar günü 4. gün oluyor canım.
ozaman benim yarın başlar mı kizzzzzzzz transferin 6. günü
Benim iğnelerimi yapan özel hemşireydi canım bende yaşlı bi kadın su tecrübeliydi . Öyle olsa yapmazdı o şekilde . 3 ay boyunca o şekilde vurdu iğnemi . Elimdedir olur anıtın suyun altında çabucak ısıtıp elinde yumuşatıyordu . Sonra vuruyordu. Faydasını görelimde yansın Çan'ımız dimiCanim igneyi yapan arkadas dolaptan cikarip sicak suyun altinda bekletirsem belki bozulur dedi. Ama avucunun icinde biraz sogunu aldi ignenin. Ilk bir kac gun gercekten cok aci vericiydi ama sonrasinda vucut alisti galiba hic agri hissetmedim.
Aynen canim bizler bu yola cikarken her turlu aciya katlanip ciktim. Devamli benim progesterone degerime bakildi hamilelik testleri ile beraber. Dun ki progesterone degerim 70 cikti. Umarim sizlerinki de tutmustur da bu ignenin faydasini gorursunuz canim.Benim iğnelerimi yapan özel hemşireydi canım bende yaşlı bi kadın su tecrübeliydi . Öyle olsa yapmazdı o şekilde . 3 ay boyunca o şekilde vurdu iğnemi . Elimdedir olur anıtın suyun altında çabucak ısıtıp elinde yumuşatıyordu . Sonra vuruyordu. Faydasını görelimde yansın Çan'ımız dimi
Ben 34 yasindayim canim. Kurtaj olmak da zor kadinlar icin. Allah kimsenin dualarini bos cevirmesin insallah, dileyen herkes bebislerine kavussun.İnşalah canım benim. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah . Hele o bebişin bi doğsun bak herşey çok farklı oluyor . B n kürtaj olurken kanlı yaşlı ağlarken dedimki b n bu boş keseyi bile aldırmaya kıyamıyorum . Rabbim isteyim evlat sahibi olmak için yanan yüreklere. Nasip etsin sen kaç yaşındaydın sormuş olabilirim ama unutttum
Canim ne olur kan testini gormeden umitsizlige kapilma. Bekle pazartesiyi canim. Belki senin idrara gec geciyor olabilir. Cok zor biliyorum beklemek biliyorum ama umudunu hic bir zaman kaybetme canim.Kızlar diyorumki bufi arkadaşımızın çift çizgi şimdiden çıkmış daha 5. Gün ben 8.gün yaptım testi negatif....Şu dakkadan itibaren bende umut sıfırlandı
Gerilmek yok canım, çok rahat geçecek inşallah.Evet 4. Gün canım. Yani ben salı mı yapayım yoksa cuma mı kafa falan kalmadı artık bende. Çok gerildim yahu((
Canım, bufi arkadaşımız 2. gün embriyosu transferi olmuş ve çatlatma iğnesinin etkisi daha geçmedi. Onun etkisi devam ettiği için testi çift çizgili. Hcg salgılanması için 6. günü bekle derim.Kızlar diyorumki bufi arkadaşımızın çift çizgi şimdiden çıkmış daha 5. Gün ben 8.gün yaptım testi negatif....Şu dakkadan itibaren bende umut sıfırlandı
Kanda başlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?