Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

@yasminsay
bizede gönder kız börek çörek ellerine sağlık
Bende bugün poğaçacı yaptım . Evi eşim yarın süpürecek. Ufak tefek işlerimi yapıyorum ilk iki hiç bişey yapmadım ama üçüncü gün başladım mecbur kimsem Yok eşim yorgun geliyor . Kızım kirletiyor . Yıkayıp aşmasan ütülemesen yetişmiyor . Neyseki iş yaparken biraz unutuyorum . Kızımla yastık kavgası bile yaptık :) bebişlerim tutunır inşallah bunca aksiyon içinde . Boş kee gebelik yaşadığımda test gününe kadar dinlenmeden hastene yollarında kalmıştım 15 kilo kızımı gece gündüz kucağımda taşımıştım . Ona rağmen tutunmuştu . Tutunma işi Allah'ın nasibine kalmış bence

İnşallah diyoruz bakalım hayırlısıyla bekliyoruz ama kafadaki tarifsiz düşünceleri silmek zor . Şimdiye kadar bi kardeşi olsaydı kızım yanlış büyümezdi . İnşallah rabbim nasip ederde karşeşsiz kalmaz . Senin kese görme tarihin ne zaman

aynen tatlım kendini yormadan devam
ama ben inanıyorum inş birisi de olsa tutanacak bak 3 tane diyorsun şansın yüksek
bak bana 1 tane transfer edildi ümidim kaybetmiuorum
seninde tatlı cadıya kardeşleri gelecek ins :)))

Benim eşimde öyle ama hiç belli etmez :) karnım agrıyor dedim sabah yat yat dinlen iyidir karın agrısı diyor B nede ağır bacak sendromu var hamileyken çok şiddetli agrıyordu . Şimdide çok agrıyorki uyutmuyor o derece . İyidir iyi hayırlısı inşalah diyor . Gıcık ya valla nasıl dile getireceğini bilmiyor . Ben çok stresli be çok kafaya takarım . Ondan belli etmez izin de vermez test yapmama yapsam söylemem

Arada bir ateş basması oluyor ama progesteronun etkisi mi bilmiyorum . Ben adet olacağım dönemlerde ateş basar ve çok terlerim . Yaz kış evde tişört giyerim zaten . Bilemeyeceğim o yüzden canım . Bu extra bişeyse sende bunu iyiye yorumlayalım o zaman

ah canım Allah yardımcın olsun bide bacak.sorunu varmış Allahım sifa versin umarım seni çok zorlamaz

bence onlar heyecandan nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlar :))))

normalde sıcak basmaz hatta cok üşüyen biriyim
vücut isim daha sıcak hissediyorum
benim düşüktür herzaman vücut isim sizler de 36 normalse bende 35lerde olur hep
ona gore suan vucut isim da daha yuksek
hepsini iyiye yormak istiyorum bende öyle

doktorum hep iyi konuştu şansımın hep yüksek olduğunu
rahim kalınlığının çok iyi transfer edilen blastokisti hatta ferrari ye benzetti :))))
o yüzden iyi sonuçlanmasını çok istiyorum.ama şayet olmazsa da yapacak bişey yok şükür imkanımız var hemen yeni bi tedaviye başlıcam

şimdiden negatif olursam 3-4 gün alplere tatil planı bile yapıyorum kafa dağıtmak için biraz kayarım:))))))

ah canım Allah yardımcın olsun bide bacak.sorunu varmış Allahım sifa versin umarım seni çok zorlamaz

bence onlar heyecandan nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlar :))))
Aynen canım bizim üzülmemizi istemiyorlar biliyorlar sonuçtu bu süreçte neler çektiğimizi .
Bu bacak sendromu beni öldürecek hamileyken gece kalkıp buz kopmresi yapardım eşim elinden geleni yapardı ama ben ağlaya ağlaya agrı çektim . Diyordum şöyle bir kaç saat ağrısız uyusam keşke . Yılların agrısı Doğumun ardından geçti :) . 1 sene sonra tekrar başladı . Eşim hemen Doğum şart dedi . Şimdi gene çok şiddetli . Türkiye'de hacamatı yaptıracaktım yetişemedim tarihlerine seneye inşalalh yapacağım

zor bi durummuş canım Allah yardımcın olsun
kızın kaç yaşında?

Beni haftaya Cuma tekrar kan tahlili icin cagirdi. 2 hafta sonra da ultrasound icin cagirdi canim.

Bende senden çok umutluyum belirtilerin
Çok net şu an bile hamile olduğuna inanıyorum . Hayırlısı inşalalh . İyi bir benzetme olmuş kesin o tutunmuştur o zaman o hızla :)
Bende negatif olursa Türkiye gitmeyi düşünüyorum. Bu psikolojiyle kızıma verimli olacağımı sanmıyorum . Oyunlarına eşlik edemiyorum . Negatif sonucu sonrası kısa bi süre Türkiye iyi gelir hem ona hem bana

Beni haftaya Cuma tekrar kan tahlili icin cagirdi. 2 hafta sonra da ultrasound icin cagirdi canim.
Neden sürekli kanda bakıyorlar . Burda bana 12. Bakıldığında 280 aradı falandı . Birdahaki kese tarihine kadar bakmadılar. Sonrasında da kalp atışı için çağırıyorlar . Belirli bir kan sonucu sonrası burda tekrarlamıyorlar

aynen zor bi süreçten sonra bide kötü sonuç almak zordur canım
o yüzden ben de şimdiden planını yapıyorum
üzülürüm ama sonuçta yolun başındayım er yada geç olacak inanıyorum
sende bence umutlu ol 3 tane transfer edilmiş bence şansın çok iyi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…