Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim Benim doktorum arkadasimin abisi. Ozellikle arkadasim ve annesi doktorumu tembihlediler. Sag olsun gercekten benim ile cok ilgilendi. Opu oncesi dahi beni devamli ultrasound ve kan icin cagirdi. Cok temkinli davraniyor. Aslinda bu kadar test yapmasi, benim ile ilgilenmesi hosuma gidiyor. Allah razi olsun onlardan.

İnşalah canım dua ediyorum hepimize rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bence de ne kadar güzel hoşuna da gitsin canım çünkü sen bi annesin şuan ve ilgiye ihtiyacın var var
hele ki bizler gibi çabalayan insanların daha çok bence
pat hamile kalamadık en azından buna hakkımız olsun
geç bulduğumuz için bence hakediyoruz

Aynen canim . Ben cok karsilastim ilgisiz, para gozlu doktorlar ile. Onlar yuzunden hep negatif dusunduk esimle beraber. Her ser de bir hayir var arkadasim. Allah demek ki bu zamani benim icin hayirli kildi. Cunku arkadasimi ve ailesini 7 yildir taniyordum. Abisinin doktor oldugunu bilmiyordum. Bebek olayini daha once hic konusmamistik onun la. Bir an da Abim doktor sana yardimci olur dedi. O anki mutlulugumu anlatamam. Guvenebilecegim bir doktor bulabilmistim. Allah herkesi durust doktorlar ile karsilastirsin.

İyi pazarlar arkadaşlar... Bende bugün hiç bi ağrı sızı yok. Sadece karın ağrısı var... Niye böyle oldu anlamadım. Günlerdir bel kasık ağrısı çekerken. Ağrılarımın resmen geçmemesini istiyorum...

Sabah 5 te tuvalete uyandım dayanamadım o saatte yaptım test tekrar dünki gibi çıktı testte.Ne daha koyu ne daha açık. Ama bu sefer dedim arkadaşların dediği doğru sanırım. Çatlatma iğnesinin etkisi...

Bugün zamanımı biraz dışarda geçircem kafamı dağıtıyim. Çünk evde durdukça düşünüyorum sürekli...

Bilmiyorum içimee hiç umut yok. Nedense anlamadım. O kan testinde yine 0.1 i görcekmişim gibime geliyo

günaydın kızlar
iyi pazarlar nasilsiniz bugün bakalım :)

feci bi açlıkla uyandım bugün
normalde hiç bu kadar hatırlamam aç hissettiğimi
bide midem bi tuhaf bulanıyor gibi

iyiye yormak istiyorum inş

İyiye yoralım canım bencede :) İnşaAllah bu şekilde devam eder.. İstediğin sonuca ulaşırsın canım inşaAllah Hepimiz aynı şekilde tabiki

Bende bugün hiç bişey yok bide mide ekşimesinden başka ara arada karnım ağrıyo

ay hadi inş tatlım yaaa

ama sen şu test konusunda birazcık sabırlı ol lütfen ben bile 5. gun embryosu cesaret edemiyorum :))))

ay hadi inş tatlım yaaa

ama sen şu test konusunda birazcık sabırlı ol lütfen ben bile 5. gun embryosu cesaret edemiyorum :))))

İnşaAllah canım ya. Evet biraz sabırsızım ama elimde değil napıyim. :) Bence sen yarın sabah bi dene. Bak ne güzel belirtilerinde var :)))

İnşaAllah canım ya. Evet biraz sabırsızım ama elimde değil napıyim. :) Bence sen yarın sabah bi dene. Bak ne güzel belirtilerinde var :)))

bence elinde olsun kiz daha kaç gün oldu kendini böyle anca strese sokarsın ben en erken çarşamba hatta perşembe düşünüyorum
oda en erken yani :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…