- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.121
Canim Benim doktorum arkadasimin abisi. Ozellikle arkadasim ve annesi doktorumu tembihlediler. Sag olsun gercekten benim ile cok ilgilendi. Opu oncesi dahi beni devamli ultrasound ve kan icin cagirdi. Cok temkinli davraniyor. Aslinda bu kadar test yapmasi, benim ile ilgilenmesi hosuma gidiyor. Allah razi olsun onlardan.Neden sürekli kanda bakıyorlar . Burda bana 12. Bakıldığında 280 aradı falandı . Birdahaki kese tarihine kadar bakmadılar. Sonrasında da kalp atışı için çağırıyorlar . Belirli bir kan sonucu sonrası burda tekrarlamıyorlar
Aynen canim hamilelik takvimi olusturmak icin bebisimi gormeyi bekliyorum.DilanBoran
anladım tatlım sağol cevabın için
hadi inş 2 hafta sonra bebisini görürsün tamamen rahata erersin :))
Sağol canım benim hepimize şnşallah . 2.5 yaşında martta 3 olacak inşalah .zor bi durummuş canım Allah yardımcın olsun
kızın kaç yaşında?
İnşalah canım dua ediyorum hepimize rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahaynen zor bi süreçten sonra bide kötü sonuç almak zordur canım
o yüzden ben de şimdiden planını yapıyorum
üzülürüm ama sonuçta yolun başındayım er yada geç olacak inanıyorum
sende bence umutlu ol 3 tane transfer edilmiş bence şansın çok iyi tatlım
Canim Benim doktorum arkadasimin abisi. Ozellikle arkadasim ve annesi doktorumu tembihlediler. Sag olsun gercekten benim ile cok ilgilendi. Opu oncesi dahi beni devamli ultrasound ve kan icin cagirdi. Cok temkinli davraniyor. Aslinda bu kadar test yapmasi, benim ile ilgilenmesi hosuma gidiyor. Allah razi olsun onlardan.
Kızlar öpüyorum sizi Allah rahayçtlık versin sabah ola hayrola inşallah
Allah bağışlasın cimcimeyi sizlere canimmmSağol canım benim hepimize şnşallah . 2.5 yaşında martta 3 olacak inşalah .
Aynen canim . Ben cok karsilastim ilgisiz, para gozlu doktorlar ile. Onlar yuzunden hep negatif dusunduk esimle beraber. Her ser de bir hayir var arkadasim. Allah demek ki bu zamani benim icin hayirli kildi. Cunku arkadasimi ve ailesini 7 yildir taniyordum. Abisinin doktor oldugunu bilmiyordum. Bebek olayini daha once hic konusmamistik onun la. Bir an da Abim doktor sana yardimci olur dedi. O anki mutlulugumu anlatamam. Guvenebilecegim bir doktor bulabilmistim. Allah herkesi durust doktorlar ile karsilastirsin.bence de ne kadar güzel hoşuna da gitsin canım çünkü sen bi annesin şuan ve ilgiye ihtiyacın var var
hele ki bizler gibi çabalayan insanların daha çok bence
pat hamile kalamadık en azından buna hakkımız olsun
geç bulduğumuz için bence hakediyoruz
Bugün 10. Gün canımCanım sen kaçıncı günündesin
günaydın kızlar
iyi pazarlar nasilsiniz bugün bakalım :)
feci bi açlıkla uyandım bugün
normalde hiç bu kadar hatırlamam aç hissettiğimi
bide midem bi tuhaf bulanıyor gibi
iyiye yormak istiyorum inş
İyiye yoralım canım bencede :) İnşaAllah bu şekilde devam eder.. İstediğin sonuca ulaşırsın canım inşaAllahHepimiz aynı şekilde tabiki
Bende bugün hiç bişey yok bide mide ekşimesinden başka ara arada karnım ağrıyo
ay hadi inş tatlım yaaa
ama sen şu test konusunda birazcık sabırlı ol lütfen ben bile 5. gun embryosu cesaret edemiyorum :))))
İnşaAllah canım ya. Evet biraz sabırsızım ama elimde değil napıyim. :) Bence sen yarın sabah bi dene. Bak ne güzel belirtilerinde var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?