Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allahım mutluluğnu hiç bozmasın bi bebişle taclandırsın işallah:) okurken hem üzüldüm hem senın adına sevındım canım :) hayst bazen bıttı dedığmiz yerde baslıyo bende senın gıbıyım yapayalnızım burda bı esım var :) ne zaman istersen burdayım arkadasım yanlız deılsın keske bu sehırde olsaydın bana gelirdın:)

Keşkeeee yakın olsaydık senin gibi güzel kalpli bi arkadaşım olurdu.Belkide bu yaşadıklarımdan dolayı cok istiyorum bebegimin olmasını o zaman belki geçmişi daha az hatırlarım o bana herşeyi unutturur.

Hepimizin gecmişinde acılar var işallah bıgün konusuruz dertlesirıx benim de cok yasanmışlıklarım var ama bugünü yasamak istiyorum gecmişte kalmak istemiyorum cünkü gecmiş insanı cok yoruyooooo veeeeeeeeeee sende bundan sonra üzülme bı arkadasın var basın sıkısırsa ben hep burdayım ne zaman konusmak istersen buradayım özeldende yazabılırsın canım:) hem bebişlerımıx olcak allahın izniyle üzülme olurmu allahım büyük

C
Çok sağol çok tesekur ederim rabbim dilerim güzel kalbine göre versin .Bende geçmişte kalmak istemiyorum ama işte unutmak da kolay olmuyor. Bundan sonra sadece bebislerimizi düşünelim:))Bende hep burdayım bi sıkıntı bişey olursa dinlerim insan paylaşınca hafifliyor.insallah bundan sonrası hep güzel olacak inanıyorum. Senin bebişini almana az kaldı heyecanla gün sayicaz daha .

başın sağolsun canım çok üzücü birşey yaşamamışsın ama hayat devam ediyor
mükafatı esin olmuş acıların inş bi omur mutlu olursunuz

İşallah canım ya cok heycanlıyım zaten bugün sabah son ıkı iğnemi vurdum aksamda catlatma iğnem var ve yarın boş günüm sonrada opuuuuu :)

Çok sağol canım allah razı olsun cümlemiz inşallah mutlu oluruz rabbim başka acı vermesin.

ne zaman konuşmak istersen içini boşaltmak istersen seve seve dinlerim canım
bazen insan derdini yüz yüze tanımadığı insana daha kolay acar
hayat çok acılar verse de sabrın sonu selamettir inş bebişin de gelecek bütün acilarini alacak

Inşallah canım hepimizin bebisleri bi an önce gelir.aynen katılıyorum ben bu yazdıklarımı hiç kimseyle konuşmuyorum konuşamıyorum herkes dışardan baktığında hiç bişey yokmuş gibi görüyor unuttum herşeyi sanıyor bunu onlara ben öyle gosteriyorum ama öyle olmuyor işte. Ama bebişim bana ilaç gibi gelecek inşalla h.

Kizlar nasilsiniz , ask hikayeleriniz cok guzel. Allah herkesi bir omur boyu mutlu etsin. En yakin zaman da bebis haberleri ile senlendirsin yuvalarinizi. Benim evliligimin altinda sizler gibi bir ask hikayesi yok. Gorucu usulu evlendik. Esim ve benim birbirimize kaynasmamiz baya bir zaman aldi. Ama cok sukur suan iyiyiz. Ozellikle ailelerden uzaklasip buraya geldikten sonra aramiz daha iyi oldu.

Rabbim sizinde mutlugunuzu daim etsin inşallah bebiş gelince dahada mutlu olursunuz .

Hat
ayyyy canımıniçi sen sonradan bulmusun işte aşkını sındıre sındıre senınkıde güzel bır ask işallah bebişinlede dahada güzellesir :)

Hat

ayyyy canımıniçi sen sonradan bulmusun işte aşkını sındıre sındıre senınkıde güzel bır ask işallah bebişinlede dahada güzellesir :)
Aynen canim biz evlendikten sonra birbirimizi tanidik. Insallah Canim bebis gelsin, her seyin daha guzel ve anlamli olacagini hissediyorum.

şuan önemli canım mutlu olun da gerisi önemli değil
bide bebisiniz gelsin mutluluğunuz katlanır :))

Bende anlatayım

2003 baharıydı, biz 3 kız arkadaş bulunduğumuz ilçede tanınan ailelerin kızlarıydık ve bir hayli gözdeydik. Arkadaşlarımdan birinin erkek arkadaşı hep peşimizde gezerdi ve sürekli göz altındaydık. Eşimde o arkadaşımın sevgilisinin çocukluk arkadaşıymış ve içten içe benden hoşlanıyormuş. Fakat ben ne görmüştüm eşimi ne de adını duymuştum. Ben uzatmalı sevgilimden ayrılmıştım. Radyoda DJ’lik yapıyordum. Eşim sürekli benim programımı ararmış.
Bir gece telefonum çaldı, açtım eşim sözde yanlış numarayı aramış, fakat sürekli aramaya başladı benden hep telefon sapığı muamelesi gördü ve bu aylarca sürdü. O sene dünya şampiyonluğu maçları vardı ve Senegal Türkiye maçı vardı. Arkadaşlarımla sahilde çay bahçesindeydik ve müzik kutusundan sürekli şarkı seçiyorduk. Maç sonlanmış Türkiye kazanmış ve araba konvoyları başlamıştı. Arkadaşımın sevgilisi geldi, bizimle oturdu. Sonra biri geldi, çok güzel gözleri var dedim ben diğer arkadaşıma, ama öyle bakıyor ki gözlerime rahatsız olmaya başlamıştım. Muhabbet etmeye başladık hep beraber, ve öyle konulara girildi ki tüm sülalemi tanıyordu. Sonra telefonum çaldı, heh dedim sapığım arıyordur dedim. Bu bir anda kıpkırmızı oldu, arayan abimdi
Neyse o günden sonra her arkadaş buluşmamıza geldi, bende zamanla kendisinden hoşlanmaya başladım. Bu arada hiç sapıklık yapmadı bana.

Bir gün dedim ki, telefon kullanmıyor musun. Kullanıyorum dedi, tamam dedim ver telefonunu, verdi. Kendi numaramı girdim, arama yaparken baktım kayıtlı numaram “yosun gözlüm” diye
Benim telefonumda da kayıtlı “daimi sapık” diye. Beni bir kahkaha almıştı, o ise nereye bakacağını şaşırmıştı. Bizim bu şekilde başladı, 2004 te nişanlandık, 2005 te evlendik. Hamdolsun beni ona, ona beni verene.

Kızlar saat dokuzbucukta catlatma iğnesı var benım yarın dıkkat etmem gereken bişey varmı arkadslar opudan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…