- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.201
Sen öyle diyorsan, öyledir canım.Ben romantik buldum canım herkes ayrı benım düşüncem bu yosun gözlümmmmmm
kizlar benim arada bi sancı yiriyor ama cabuk geçiyor
eltimdeydim feci iştahım açık doymak bilmiyorum
şimdiden belirti olabilir mi transfer +6 ??
Olabilir :) benimde transferden sonra 5 ve 6. gün basladi istah olayi. Ama böyle migdem hep bos gibi geliyor. Hep bi aclik hissi. Ve dikkat ettim hep canim tursu ve cigköfte istiyor ve onlari yedigimde aclik hissi gidiyor. Cok ilginc birsey :)
Kızçe mi geliyor, ekşiler mezeler.Olabilir :) benimde transferden sonra 5 ve 6. gün basladi istah olayi. Ama böyle migdem hep bos gibi geliyor. Hep bi aclik hissi. Ve dikkat ettim hep canim tursu ve cigköfte istiyor ve onlari yedigimde aclik hissi gidiyor. Cok ilginc birsey :)
Bak ondan hic anlamam canim, kizmi oluyo öyle olunca :))Kızçe mi geliyor, ekşiler mezeler.
Hurma yeme ıyı deil canım transfer sonrasıay canınız çekmesin baya bi kumpir yedim sobasi var eltimin közledik
üstüne çiğ köfte ve şimdi eve geldim hurmaya dayandim bakalım açlık bitmek bilmiyor
ve dün gece aşırı terledim ki ben yazın bile sıcaklarda çok az terleyen biriyim her uyandigim da göğüs aralarım ensem şu icimde uyanıyorum.
Hurma yeme ıyı deil canım transfer sonrası
Ohh afiyet olsun ve güzel bisi diyim miii. Ayni belirtilerimiz var. Ayni zamanlarda. Insallah positifi görürsün. Hic terlemem ama transfer sonrasi bi terlemem baslamisti fenaydi.ay canınız çekmesin baya bi kumpir yedim sobasi var eltimin közledik
üstüne çiğ köfte ve şimdi eve geldim hurmaya dayandim bakalım açlık bitmek bilmiyor
ve dün gece aşırı terledim ki ben yazın bile sıcaklarda çok az terleyen biriyim her uyandigim da göğüs aralarım ensem şu icimde uyanıyorum.
Tabıkı ıyı ama transfer öncesı rahımı güçlendırıyo sonrasında dereotu maydonoz tarcın papatya kesınlıkle yeme hurmada yeme lütfen pekmeze bişey demiyomiyi diye okudum canım bennnn hurma ceviz pekmez
Bende öyle biliyorum. Hurma hic yemedim ama ceviz yedim baya.iyi diye okudum canım bennnn hurma ceviz pekmez
Tabıkı ıyı ama transfer öncesı rahımı güçlendırıyo sonrasında dereotu maydonoz tarcın papatya kesınlıkle yeme hurmada yeme lütfen pekmeze bişey demiyom
Bak ondan hic anlamam canim, kizmi oluyo öyle olunca :))
Hatice’nin dediği söylenir canım böyle durumlarda.ye tatlıyı doğur hakkı yı
ye ekşiyi doğur ayşeyi :)
Sevındım ıkı gündür hiç yazmayınca bana küstün sandım üzülürüm bılmeden bısey yaptıysam kırdıysam cünkü:) evet canım salı günü bana cadı kızınla beraber dua edın olurmuSana küsmek ne mümküüüüün tatli hurimmm. Dün cok yogun bi gündü. Dügünümüz vardi. Bebisimle bütün güüün göbecikler attik, sallandik, sacimizi basimizi yaptirdik. Ve bugün öyle bi uyuyorumki anlatamammm. Her an yine uyuyabilirim :))
Opu salimiydi canim?
Ohh afiyet olsun ve güzel bisi diyim miii. Ayni belirtilerimiz var. Ayni zamanlarda. Insallah positifi görürsün. Hic terlemem ama transfer sonrasi bi terlemem baslamisti fenaydi.
maydanozu felan biliyorum da hurma iyi sandım ozaman bırakıyorum tatlım sağol
iyi ki varmış hurimiz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?