Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kizlar benim arada bi sancı yiriyor ama cabuk geçiyor

eltimdeydim feci iştahım açık doymak bilmiyorum
şimdiden belirti olabilir mi transfer +6 ??

Olabilir :) benimde transferden sonra 5 ve 6. gün basladi istah olayi. Ama böyle migdem hep bos gibi geliyor. Hep bi aclik hissi. Ve dikkat ettim hep canim tursu ve cigköfte istiyor ve onlari yedigimde aclik hissi gidiyor. Cok ilginc birsey :)

ay canınız çekmesin baya bi kumpir yedim sobasi var eltimin közledik
üstüne çiğ köfte ve şimdi eve geldim hurmaya dayandim bakalım açlık bitmek bilmiyor

ve dün gece aşırı terledim ki ben yazın bile sıcaklarda çok az terleyen biriyim her uyandigim da göğüs aralarım ensem şu icimde uyanıyorum.

Hurma yeme ıyı deil canım transfer sonrası

B bebekborn küsmüyüz hiç selam yok tatlım

Sana küsmek ne mümküüüüün tatli hurimmm. Dün cok yogun bi gündü. Dügünümüz vardi. Bebisimle bütün güüün göbecikler attik, sallandik, sacimizi basimizi yaptirdik. Ve bugün öyle bi uyuyorumki anlatamammm. Her an yine uyuyabilirim :))
Opu salimiydi canim?

Ohh afiyet olsun ve güzel bisi diyim miii. Ayni belirtilerimiz var. Ayni zamanlarda. Insallah positifi görürsün. Hic terlemem ama transfer sonrasi bi terlemem baslamisti fenaydi.

Sevındım ıkı gündür hiç yazmayınca bana küstün sandım üzülürüm bılmeden bısey yaptıysam kırdıysam cünkü:) evet canım salı günü bana cadı kızınla beraber dua edın olurmu

Ohh afiyet olsun ve güzel bisi diyim miii. Ayni belirtilerimiz var. Ayni zamanlarda. Insallah positifi görürsün. Hic terlemem ama transfer sonrasi bi terlemem baslamisti fenaydi.

ayyy hadi inş kuzum yaaa 6. gün bugün çok kötü terledim
araştırdım salgılanan hormonlar vücudun artık farklı çalışmasından dolayı terleme yapıor diye okudum gebelik başlarken
sizlere sorayım dedim çok şükür güzel cevap aldım
sağol tatlis anne :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…