- 3 Temmuz 2017
- 51
- 11
- 38
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
artik iyi bir doktor bulmak istiyorum cünki iki senedir cok hayal kirikligina ugradim bosa zaman gecirerekaradim canim ama doluymus malesef, kafam karma karisik yine özel bir doktorami gitsem yoksa direk klinigemi gitsem bilmiyorum
Bence tüp bebek konusunda uzman bır klinik arastır istersen ınternetten bende bakim ama tam olarak nerde yasıyosun ve oraları bılmedığim için nasıl yardımcı olcagmı bılemiyorum keşke bısey gelse elimdenartik iyi bir doktor bulmak istiyorum cünki iki senedir cok hayal kirikligina ugradim bosa zaman gecirerek
artik iyi bir doktor bulmak istiyorum cünki iki senedir cok hayal kirikligina ugradim bosa zaman gecirerek sanirim tüpbebek dicekler ama ben baska bir doktora daha gitmek istiyorum cünki isin ilginc tarafi iki ay önce iki tane yumurtam varfi catlamadi kist oldu sonraki ay yine olustu oda catlamadi yani vücudum yumurta üretiyor normal reglmide oluyorum hic gecikmeden diger degerlerim cok iyi vallahi anlamadim karma karisigim canim. düsündügün icin tesekkür ederim cok icten birisin masAllah sana ve Rabbim bu gece yüzü su hürmetine sana ikiz ücüz verdib insAllah
artik iyi bir doktor bulmak istiyorum cünki iki senedir cok hayal kirikligina ugradim bosa zaman gecirerek
klinik var bir cok ama nerden badil baslicam kafam karmakarisik ve sanirim yoruldum canimBence tüp bebek konusunda uzman bır klinik arastır istersen ınternetten bende bakim ama tam olarak nerde yasıyosun ve oraları bılmedığim için nasıl yardımcı olcagmı bılemiyorum keşke bısey gelse elimden
buIsine karismak istemem canim yanlis anlama sadece bi öneri. Goldenes Kreuza giderdim senin yerinde olsam. Viyanada yasiyorsun cok büyük bi lüks. Ve ordan iyisini bulacagini sanmiyorum. Benim doktorum ordan gelme ondan cok güvenerek gittim. Orda 10 tane doltor vardir bu komuyla ilgilenen hepsiyle konustum. Ve hepsi cok profesyonel. Yok hastane istemiyorum dersen, institut feichtinger bir numara diye biliyorum. Hatta almanyadan ingiltereden kadinlar gelmis o doktora. Zaten ayni zamandada klinik baskani. Adam artik cözmüs isini. Olmayacak kisilerede olmaz diyor oyalamiyor. Dedigim gibi benim fikrim. Karar senin tabiki :) ayda bi kere bilgilendirme aksamlari oluyor onlarada giderekde bilgi alabilirsin
Güzel dileklerın için teşekkürler canım allahım hepimize o mutlulugu yasatsın işallah:) inan burda yorulmayan bır kişi yok hepimiz bı ara o dediğin duruma geldık yorulduk dedık durduk ama olmuyo yine bı toparlanıyoruz ve daha güclü savasıyoruz ben sana inanıyorum yaparsın bak arkadasım sana bı yer önerısınde bulunmus orayla bi konuş tabı istersen senı sıkmakta istemeyız sana yardım etmek istiyoruzklinik var bir cok ama nerden badil baslicam kafam karmakarisik ve sanirim yoruldum canim
goldenes kreuz u iki gündür arastiriyorum bugün elim tlf na gitti aradammi aramasammi diye ama kararsiz kalmistim sanki önce yine bir doktora gideyim dedim ama sanirim oda vakit kaybi olucak ben yarin ariyayim olmadi dedigin yerleri, kizlar tesekkür ederim belkide sizin bana fikir vermeniz benim icin vesiledirIsine karismak istemem canim yanlis anlama sadece bi öneri. Goldenes Kreuza giderdim senin yerinde olsam. Viyanada yasiyorsun cok büyük bi lüks. Ve ordan iyisini bulacagini sanmiyorum. Benim doktorum ordan gelme ondan cok güvenerek gittim. Orda 10 tane doltor vardir bu komuyla ilgilenen hepsiyle konustum. Ve hepsi cok profesyonel. Yok hastane istemiyorum dersen, institut feichtinger bir numara diye biliyorum. Hatta almanyadan ingiltereden kadinlar gelmis o doktora. Zaten ayni zamandada klinik baskani. Adam artik cözmüs isini. Olmayacak kisilerede olmaz diyor oyalamiyor. Dedigim gibi benim fikrim. Karar senin tabiki :) ayda bi kere bilgilendirme aksamlari oluyor onlarada giderekde bilgi alabilirsin
Sen yıyebıldınmı bişeyler bulantı devam mı canımIsine karismak istemem canim yanlis anlama sadece bi öneri. Goldenes Kreuza giderdim senin yerinde olsam. Viyanada yasiyorsun cok büyük bi lüks. Ve ordan iyisini bulacagini sanmiyorum. Benim doktorum ordan gelme ondan cok güvenerek gittim. Orda 10 tane doltor vardir bu komuyla ilgilenen hepsiyle konustum. Ve hepsi cok profesyonel. Yok hastane istemiyorum dersen, institut feichtinger bir numara diye biliyorum. Hatta almanyadan ingiltereden kadinlar gelmis o doktora. Zaten ayni zamandada klinik baskani. Adam artik cözmüs isini. Olmayacak kisilerede olmaz diyor oyalamiyor. Dedigim gibi benim fikrim. Karar senin tabiki :) ayda bi kere bilgilendirme aksamlari oluyor onlarada giderekde bilgi alabilirsin
Hayırlısı olsun işallah canım en kısa sürede güzel haberler verırsın işallah:) ama artık ağlamayı ve umıtsuzlugu bi kenara bırak arkadasım yazık sana bedenıne ruhunagoldenes kreuz u iki gündür arastiriyorum bugün elim tlf na gitti aradammi aramasammi diye ama kararsiz kalmistim sanki önce yine bir doktora gideyim dedim ama sanirim oda vakit kaybi olucak ben yarin ariyayim olmadi dedigin yerleri, kizlar tesekkür ederim belkide sizin bana fikir vermeniz benim icin vesiledir
Sen yıyebıldınmı bişeyler bulantı devam mı canım
Acaba hamişşşşşş olup hormonlar deişiyo olabılırmi tatlımBen bu isi hic anlamadim. Öglen cok kötü oldum göz kararmasi felan cok kötüydü. Aksam normal yemek yedim hic bisi hissetmedim birsey yoktu. Simdi bi yarim saattir yine bulanti basladi sanki yutkunurken bile migdem kalkiyor
evet bugün yine sulugözdüm ama esimden firca yedim böyle yaparsan olmaz zaten dedi ama esim bekleme taraftari tüpbebege pek olumlu bakmiyor yada artik doktorlara güvenmiyorHayırlısı olsun işallah canım en kısa sürede güzel haberler verırsın işallah:) ama artık ağlamayı ve umıtsuzlugu bi kenara bırak arkadasım yazık sana bedenıne ruhuna
evet bugün yine sulugözdüm ama esimden firca yedim böyle yaparsan olmaz zaten dedi ama esim bekleme taraftari tüpbebege pek olumlu bakmiyor yada artik doktorlara güvenmiyorHayırlısı olsun işallah canım en kısa sürede güzel haberler verırsın işallah:) ama artık ağlamayı ve umıtsuzlugu bi kenara bırak arkadasım yazık sana bedenıne ruhuna
Arkadasım önce kendını sen topla sonra esinde ıkna olur yeterki sen güçlü ol :)evet bugün yine sulugözdüm ama esimden firca yedim böyle yaparsan olmaz zaten dedi ama esim bekleme taraftari tüpbebege pek olumlu bakmiyor yada artik doktorlara güvenmiyor
Ne zaman istersen sıkılırsan yaz bız elimizden geldığınce omuz veririz:)Arkadasım önce kendını sen topla sonra esinde ıkna olur yeterki sen güçlü ol :)
Acaba hamişşşşşş olup hormonlar deişiyo olabılırmi tatlım
evet bugün yine sulugözdüm ama esimden firca yedim böyle yaparsan olmaz zaten dedi ama esim bekleme taraftari tüpbebege pek olumlu bakmiyor yada artik doktorlara güvenmiyor
Ayyyyy cok sekersın doğana kadar beklicezmi inan dıye:)Bilmiyorumki bi inanabilsem. Esimle az önce onu konustuk. Daha nekadar kanit istiyorsun diyor bana :) 3 yil sonra ilk defa olunca haliyle inanamiyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?