Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kahve yasak, ama ben yumurta toplamadan beri bas dönmesiyle ugrasiyorum, o yüzden doktorum sabahlari sütlü kahve icmemi istiyor, banada cok acayip gelmisti, günde en az 1 paket sigara iciyordum, 6 ay önce o yüzden cocugum olmuyor diye tamamen biraktim, kahveye cok düskün degildim ama sabahlari illa iciyordum, günde en fazla 2 bardak iciyordum, artik sadece doktorun dedigi gibi sabahlari iciyorum, cok aramiyorum...
gercekten dikkat etmeye calisiyorum, bisküvi felan yemeye calisiyorum en azindan, ama bogazimdan birsey gecmiyor benim sabahlari, meyveyle gecistiriyorum :) insallah bu cabalarim iyi geliyordur

canim yanlis anlasilcak birsey demedinki hem ben sizlerin yüzünü görmesemde taaa buralardam sicakliginizi samimiyetinizi hissediyorum

Bişey olmax ben onu heryere sokcam yumurta toplanaya allah izin verirse doğumada görsün neler yasadığmıezıyeti yasayan kım canım

cok güldüm mesajina, birsey anlatayim, yumurta toplamada benimle girdi, bana igne yaparken rengi atmis, doktor disari götürmüs transferde esime 10 kere sordu, kötü olacaksaniz lütfen gelmeyin, konsantrasyon gerektiren bi kisim bu, lütfen ona göre girin dedi :) :) :) transferde dayandi ama, gözüm acik oldukca sorun yokmus :)

canim sen nerde yasiyorsun ? internetten baska bir doktor buldum birazdan onu arayip randevu alicam umarim benim icin hayirlidir! evet kesinlikle haklisin tüpbebek denince sanki baska spermler kullanili or diye düsünce var herkeste

Linzde yasiyorum. Viyanada Feichtinger diye bi doktor varmis cok memnun gidenler, almanca bi forumda okumustum...
insallah hayirlisi olsun senin icin

Kız benımkı iğnelerı ok atar gıbı yapıyoduuuuuuugayet relaks şimdı uzman oldu yakında dıploma vercem onaaaaasenınkı doğuma girerse doktorlarcsenı bırakıp onla ılgılencek adamcagız bayılcak kalcak desene

öyle gözüküyor ama doktorum söyledi simdiden eger olurda insallah o günleri görürsek, ilk önce esimi kursa göndercekmis alistircaz insallah :) :)

öyle gözüküyor ama doktorum söyledi simdiden eger olurda insallah o günleri görürsek, ilk önce esimi kursa göndercekmis alistircaz insallah :) :)
İşallahhhh hersey yolunda gıtcek iyi düşüncez iyi olcak bebışini saglıklı bısekilde alcan kucagna senınkı ayılsın bayılsın sen ıyı olda güzel anneee:)

Burda da ayniymis malesef dun ogrenmis oldum. Aslinda ben yapacaktim ama kardesimin esi hemsire, abla kalcadan siyatik sinir geciyor sen yapma dedi. Yanlis yapildiginda felc olunabiliyormus. Tum cesaretimi yikti bizim gelin. Ben de puregon ve menopur u karindan yaptim. Ama progesterone kalcadan yapacaksin dedi. Dun ilkini vurundum ama gece baya acidi igne yeri. Artik dayanacagim bebisim olana kadar her turlu aciya.

Gunaydin canim, canim gozunu korkutmak gibi olmasin ama gece boyu baya sancim vardi. Asagidan sanki boyle bir sey sokuyorlar gibi, igne yerimde cok sizladi. Doktor agrin olursa agri kesici icebilirsin demisti. Gece dayanamayip ictim.

ay bu tedavi herkesde niye bukadar farkli etki yapiyor, ben esimin basinin etini yedim, herkes aci cekiyor ben niye cekmiyorum, herkes birseyler hissediyor ben niye hissetmiyorum diye...ne toplamada ne transferde, hic birsey hissetmedim, progestron yerine bana decaptly verdiler ama ben kalcadan istemedim koluna yada karnina yaptilar, ama icerik olarak ignede ayni benim bildigim. cok ilginc gercekten...
allah sana sabir versin canim, insallah bu günlerde gecicek :)

canim masallah sen sansliymissin. Gobekten yapilan igneler de morartmadan yapmistim. Ama toplama ve progesterone igne beni mahvetti.

Gunaydin canim, canim gozunu korkutmak gibi olmasin ama gece boyu baya sancim vardi. Asagidan sanki boyle bir sey sokuyorlar gibi, igne yerimde cok sizladi. Doktor agrin olursa agri kesici icebilirsin demisti. Gece dayanamayip ictim.
Zaten korkuyom ne desenızde canım:) ama nasıl transfer olcak durumun ıyımı pekı

Zaten korkuyom ne desenızde canım:) ama nasıl transfer olcak durumun ıyımı pekı
Transfer buyuk ihtimal ile olur canim. Fazla yumurtasi toplananlarda 5 ile 13 gun arasi agri olmasi normalmis. Ama doktorum ile gorusecegim, agrim oldugu nu transfer oncesi muayene edilmesini isteyecegim.

Transfer buyuk ihtimal ile olur canim. Fazla yumurtasi toplananlarda 5 ile 13 gun arasi agri olmasi normalmis. Ama doktorum ile gorusecegim, agrim oldugu nu transfer oncesi muayene edilmesini isteyecegim.
İşallahhhh hersey yolunda gıtsın canım ya bencede muayene ol baksınlar rahım ne durumda

canim korkutmak istemiyorum seni, ama toplanmadan sonra sivi akintin oldumu? kan degil, sivi. ve karninda sislik varmi? benim doktorum toplanmadan sonra sivi akintin veya karninda sislik olursa, cortison tedavisine baslamamiz gerek demisti. kontrol olma sansin varmi, kaninda bi degere bakiyorlar ve ultrasyonla kontrol ediyorlar (yine almanca türkcesini bilmiyorum: Überstimulation)

Benım doktorum da dedı yumurta toplamadan sonra sıvı olusucakmı kontrol etcez dedı test ve muayene

Benım doktorum da dedı yumurta toplamadan sonra sıvı olusucakmı kontrol etcez dedı test ve muayene

evet bende söz konusu degildi cünki sadece 7 yumurta toplandi, o miktarda öyle bi sorun cikmasi cok düsük, ama yanlis hatirlamiyorsam arkadsimizin 21 tane toplanmisti, masallah. Ama bu fazla gelmis olabilir...sivi olunca transfer yapilmasi yasak diye biliyorum, ama emin oldugum bi konu degil malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…