Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İyi geceler canım benim sabah randevum var kan be ecografi yapılacak ona göre iğnelere devam edip etmeyeceğim belli olacak . Muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna denk gelir transferim
Had hayirlisi olsun canim insallah. Yarin doktordan geldikten sonra yazarsin.

29 yasindayim. :) dinleniyorum ama iste calisinca biraz zor oluyor. 4haftalikkende hamileyim diye bildirmek istemiyorum. Mecbur caktirmamaya calisiyorum
Canım duaların resimlerini çektim ama paylaşamadığı bir türlü olmadı . En önemlisi hergün Meryem süresini bir bardak suya okuyup içmek . Okutabilirsinde yada telefondan aç dinle kurandan takip et . Niyet önemli . Hergün 818 defa Estağfirullah demek gerekiyor . Günahlarımızın affı için . 313 ayetel kürsü hergün bütün duaların kabul olur . Esma-ül-Hüsna hüsnadan "ya varis cellecelalühü " demeye devam edersen hergün hayırlı bir evlat sahibi olursun . Besmeleyi Şerif'i 100 defa yazıp üzerinde taşırsan evlat sahibi olur uzun ömür sürer .
Ben bunların hepsini yapamadım . İlk gebeliğimde Meryem süresini okudum ayetel kürsü okudum . Şimdi istiğfar çekiyorum ya varis cc diyorum . Namazlarımı kılıyorum dua mı ediyorum . Rabbim hepizime hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş .

Had hayirlisi olsun canim insallah. Yarin doktordan geldikten sonra yazarsin.
İnşqllqh çanım
Sen nasılsın transfer günü bellimi . Çok şey yazıyorlar transfer sınrası için şakın kendini onlara motive etme . Her bünye farklı tepki veriyor . Ben ilk gebeliğimde kanama ile başladım 3 ay yatmak zorunda kaldım gebeliğin 3 ayında düşük riski yaşadım 6 aya kadar hareket edemeden yattım . Sağlıksız maddelerden içeceklerden yiyeceklerden uzak durdum . En önemlisi stresten uzak durmak . Sonrasında rabbim ol diyecek ki olsun . İkinci tutqnntranferimde kızım gastro oldu hastane köşelerinde günlerce ayakta kaldım stres yorgunluk perişan olmuştum . .14 şubat hediyem olmuştu pozitifi gördüm . Ama maalesef boş keseydi .. İş çamaşır yemek çocuk hastalık herşey bana bakıyordu herşeyimde yaptım . Hayırlısı hakkımızda

Canim daha once cumartesi diye konusulmustu. 2 gundur embryolar ne durumda bilmiyorum. Yarin her sey netlesecek. Ben 3 gun yatmayi, daha sonra ki gunler de hafif yemek yapmaya baslarim diye dusunuyorum ama kismet. Hicbirimiz neyin ne olacagini bilmiyoruz. Kaderimiz de ne varsa gorecegiz artik.

Kayisi ise yaradi canim cok sukur. Hemsire beni genel de Bu saatler de ariyor. Haber veririm size.
İyi sevındım cok fazla tüketmeden devam et bes tane yaptıysan üçe düşür canım fazlası senı yorar azsltırsan dengelenir ve düzenli tuvalete cıkarsın kabız olmadan:) hadi işallah cuma günü sana hayırlar getirir işallah:)

Insallah güzel haberler alirsin canim

Cok sagol canim, elimden geldiginde uygulamaya caliscam, tesekkür ederim

bugün bulantim yok, kafam ama kaza gibi, bütün gece rüyalarimda kanamam oluyordu, cok gerginim ve hafif grip basliyor sanki.

sen nasilsin canim?
Gecmiş olsun canım hemen nane limon iç kendını sıcak tut grıb agırlasmasın rüyalarına gelince hayır olsun derler ya senınkı bılıncaltının korkularının yansıması :)ama rüyaların tersı cıkarmış lütfen gergınlıği stresi azalt bu gebeliğni kötü etkiler tatlım relakssssss hersey güzel olcak kuzucuğun güzel güzel annesıne tutunmus bence:) bende iyiyim allahıma şükür canım:)

evet bugün erken cikcam isten canim, biraz kendime bakayim :) bilincaltimin etkisinden nasil kurtulcam bakalim :) insallah dedigin gibi tersi cikar, positiv arkadasim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…