- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Sızde varmış burda onları bulamıyoruz biz canım malesef işallah sifa olsun bakalım:)canim aktarci abiye anlattim oda hayit togumu, civan percemi, keci boynuzu, hurma ( her ikiside ) incir, findik bunlari ye dedi Allah büyük! düsünüyorum 28 günde normal adet gören biriyim fsh degerimde cok iyi neden amh bu kadar düsük anlamadim ama haftaya testimi tekrarlaticam
insAllah ikiser ücer aliriz kucagimiza heep beraberHadi bakalım bizler tüpe tam gaz devam ederken bı atak senden gelsınde sevınekkkkkkkk
Amin işallah canım seni böyle hevesli ve azımli gördüm ya cok sevındım benım iğnelerim 30 unda baslıyo allahın izniyle bakalıminsAllah ikiser ücer aliriz kucagimiza heep beraber
evimin tam karsisinda canim artik iki günde bir giderimSızde varmış burda onları bulamıyoruz biz canım malesef işallah sifa olsun bakalım:)
dilan ve senin icin coook dua edicem insAllah sorunsuz cabucak hamile kalirsiniz Allahim insAllah insAllahAmin işallah canım seni böyle hevesli ve azımli gördüm ya cok sevındım benım iğnelerim 30 unda baslıyo allahın izniyle bakalım
İncir yumurta kalıtesını yükseltır hurma rahım kaslarını güçlendırıyo ama dozunda ye bu sefer baska değerler tavan yapmasın sekerım:) hayıt tohumunuda duydum cıvan percemınıde ama dedığım gıbı dıkkatli kullan olurmuevimin tam karsisinda canim artik iki günde bir giderim
Ayyyyyyyy allah razı olsun canım benim sızde benım dualarımdasınız allahım kabul etsın işallah:) bazen şerlerden de hayır gelir bak bırbırımıze duacıyız ortak derdımızden dolayı :)dilan ve senin icin coook dua edicem insAllah sorunsuz cabucak hamile kalirsiniz Allahim insAllah insAllah
evet haklisin canim aktarci abi hepsinden düzenli kullanmami söyledi. sirayla az az kullanicsm canimİncir yumurta kalıtesını yükseltır hurma rahım kaslarını güçlendırıyo ama dozunda ye bu sefer baska değerler tavan yapmasın sekerım:) hayıt tohumunuda duydum cıvan percemınıde ama dedığım gıbı dıkkatli kullan olurmu
Rabbim sizlerdende razi olsun CanimAyyyyyyyy allah razı olsun canım benim sızde benım dualarımdasınız allahım kabul etsın işallah:) bazen şerlerden de hayır gelir bak bırbırımıze duacıyız ortak derdımızden dolayı :)
Bide sen bu ayın sonunda bı süpriz patlatıyonmu hamişim diye ayyyyyy düşünsene o zaman düşünemiyorum senıRabbim sizlerdende razi olsun Canim
Hannover canımalmanyanin neresinde yasiyorsun canim huri?
ne yalan söyleyim bazen icime doguyor sanki hamileymisim gibi , hatta kasiklarim agriyor ve akintimda var ama tabi ben hemen kendimi vazgeciriyorum bu düsüncedenBide sen bu ayın sonunda bı süpriz patlatıyonmu hamişim diye ayyyyyy düşünsene o zaman düşünemiyorum senı
hannovere gitmistim hollandaya yakinHannover canım
Evet canım buraya geleli üç sene oldu alıştım bıraz şükür bırde bebişim olursa hersey dahada güzellescek sende ümitsiz olma herseyın bı vaktı var canım rabbım ol derse olur sen kendını üzme artık yeter rabbım muhakkak bı yerden bi ısık gösterır bı yol bulunurhannovere gitmistim hollandaya yakin
Rabbime cani gönülden inaniyorum! Rabbim kimseye vermeyecigi seyin hayalini kurdurmazmis sagol canim hersey icinEvet canım buraya geleli üç sene oldu alıştım bıraz şükür bırde bebişim olursa hersey dahada güzellescek sende ümitsiz olma herseyın bı vaktı var canım rabbım ol derse olur sen kendını üzme artık yeter rabbım muhakkak bı yerden bi ısık gösterır bı yol bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?