Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Süperrrrrrr ikizzzzzzz bunlarrrrr canımıniçi:)

Süperrrrrrr ikizzzzzzz bunlarrrrr canımıniçi:)
Canim ya bilmiyorum ki , insallah oyledir. 12 gun sonra ogrenecegiz artik. Canim senin de agrilarinin olmasi normal canim, ama 5 gun cok dikkat et canim, kendini cok fazla yorma. Sonraki gunlerde hafif Ev isleri yapabilirsin. Ben her gun yemegimi yaptim, 6. Gunu de evi supurup sildim.insallah bebislerin sana tutunacak canim.

Bana da ikiz gibi geliyor canımmmm. Keseyi de gorunce ıyıce bir rahatlıcaksın inşallah artık

Gidiyorsunuz sandım ben ne biliyim ondan dedimdi yoksa burdayım ben deee uyku tutmuyor
Başım kötüye giderse yatacağım canım.
Şimdi tedavin havuz yöntemi olacaktı değil mi, ne kadar sürede transfere gideceksin canım? O yöntemi hiç bilmiyorum ben, bir kaç ay üst üste yumurta mı toplanacak?

Tamam canım dıkkat edıcemmm bundan sonra:)

Evet canım havuz yontemı olcak. Yani her ay anca bir yumurta toplanıyor diye dusunsek bile ki bazı aylar bos gecebiliyor. En az 6 ay surse yıne razıyım. Hiç bilmiyorum ne kadar sürceğini çok da endişeliyim aslında

Insallah bu tedavinde bizler sana Ugur getiririz canim. Kaliteli yumurtalarin olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…