- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.801
Yoklamada yoktun hatçik. Geç geldin,Hurihuri2013 müdürün odasından geç kağıdı al öyle gel.
Gel kızzzzz bi kulağnı çekemmmmYoklamada yoktun hatçik. Geç geldin,Hurihuri2013 müdürün odasından geç kağıdı al öyle gel.
Evet canım almanyadayım, maalesef biesteron burada satışı yasakmış o nedenle Türkiye’den getirmiştim , izmire gitme sürem uzayınca bitti.Suan almanyadasın o zaman dımı canım?ben de biosteron kullanıyorum ara ara. Ama amerikada var mesela bitince alabiliyorum.
Offf, ikea deyince sarımsaklı ekmekle İsveç köftesi istedi canım.hahahah annemdeydim ordan çıktım esimi aldım
ikea felan gitmiştim eşyaları yerleştirdim oturdum geldim kizmaayinnn müdür yok yazma beni nolursun
Offf, ikea deyince sarımsaklı ekmekle İsveç köftesi istedi canım.
Bağlantııııı nerden bacımmmm hele bı anlatOfff, ikea deyince sarımsaklı ekmekle İsveç köftesi istedi canım.
EvetSıkıntı rezerv de mi?
Dene canım benim, benim onlara erişebilmem için bi İstanbul çıkarması yapmam lazım.olsa da yesek diosun yaniii hiç yemek yemedim daha orda alışverişe daldım hep
bidakine denicem dediklerini :))))))
Kac ay kullan dedi sana doktorun.Evet canım almanyadayım, maalesef biesteron burada satışı yasakmış o nedenle Türkiye’den getirmiştim , izmire gitme sürem uzayınca bitti.
Bilmiyorum ki canim deger 5. Haftaya gore normalmis. Insallah ikiside tutunmustur canim.DilanBoran canimmm ne güzel değerler maşallah bence de ikiz geliyor hazır ol sen :)))
İkea’ya her gidişimde illâki yerim canum, uzun zamandır gitmedim, rahat 3-4 sene olmuştur kuzum.Bağlantııııı nerden bacımmmm hele bı anlat
Cunku ben bir aylığına gidicem demiştim bu en son gıttıgımde ama uzadı maaleseforda kalışım uc ayı buldu doktorum bana ordayken bir ay kullan dedi ben de bir ayın sonunda bıraktım nolur nolmaz diye hormon sonucta. İçmiyorum iki aydır kafama göre oldu biraz ama napıyım.Kac ay kullan dedi sana doktorun.
Gel kızzzzz bi kulağnı çekemmmm
Bilmiyorum ki canim deger 5. Haftaya gore normalmis. Insallah ikiside tutunmustur canim.
Evet canım ya her ay narkoz alıyorum maalesef.her ay aynı işlemi yaşiyorum.Bideee her ay narkozlamı toplanıyo onlar canımıniçi
Evet canım ya her ay narkoz alıyorum maalesef.her ay aynı işlemi yaşiyorum.
Aslında aralıkta tedaviye devam edicez diye kullan dedi iyi olur dedi , henüz doktorumu arayıp söylemedim gelemiyorum diye , bakalım hafta içi yazarım doktoruma .Kac ay kullan dedi sana doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?