- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.881
Geçmiş olsun canım rahatladınmı:)
Amin işallah canım:)Bende 3.gundeyim ins cumlemize nasip olur
İyiiiiii sevındım canımıniçiyasmin ablacim sağolsun rahatlattı :)))
İyiiiiii sevındım canımıniçi
Keşke herkes birbırine bu kadar anlayışlı olsa canımıniçi ama özellikle yasemın ve ben yasca buyuk olduğmuzdan heralde anne gıbı sızı sarmaya calısıyox canım:)işte böyle zamanlarda
iyi ki sizleri buldum tanıdım diyorum
hurisimmmmmmm
hızır gibisiniz
Keşke herkes birbırine bu kadar anlayışlı olsa canımıniçi ama özellikle yasemın ve ben yasca buyuk olduğmuzdan heralde anne gıbı sızı sarmaya calısıyox canım:)
Hadııııı cık gellll yahuuuu zaman gecmiyo zaten ne güzel olurduuuu:)
Hadııııı cık gellll yahuuuu zaman gecmiyo zaten ne güzel olurduuuu:)
Allah yardımcın olsun canimmm bence de hemen danis cunku baya kotusun kiyamam yaaaa
Bugün kocis evde ya onla uğraştım ancak .Selmaal25 nerdesın bakım sen tatlım hiç yoksun bugün
Biraz toparladim canim ama bu bizlerin icindeki korku cok kötü birsey
İyiiii bakalım kocacığınlaaaa tadını cıkar günün şekerımBugün kocis evde ya onla uğraştım ancak .
Ne tadinini çıkarıcam ancak durmadan biseyler istiyor .:))İyiiii bakalım kocacığınlaaaa tadını cıkar günün şekerım
Bunların hepsı aynı tatlımmm yapcak bişey yok rahatı severler benim kocacımda öleeeeeeeNe tadinini çıkarıcam ancak durmadan biseyler istiyor .:))
Aynen valla bazen diyorum keşke erkek olsaydım. :))Bunların hepsı aynı tatlımmm yapcak bişey yok rahatı severler benim kocacımda öleeeeeee
Yok beeeee bıze dünyanın en tembel karısı denk gelirdıııı kesınnnn yıne kendımız yapardıkk herseyıııı bahtsızzz bedeviiii gıbıyızzzzAynen valla bazen diyorum keşke erkek olsaydım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?