- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Hannover deyım canım:) ama bısey olsa doktorun muhakkak uyarırdı cünkü uzun ve mesaketlı bı tedavı bu doktorlarda güzel sonuc almak istiyo :) sende için rahat etsın sor:) amin canım tek isteğimiz bebişlerımıx :) dualarımdasın bundan sonra :)inş canim hepimizin inş
ama bu sıvı konusunu sabah konuşacağım
çünkü önce den bi ultrason da doktor bana sanki sivi var demişti şimdi aklıma geldi
ama o ultrasonu yapan tüp bebek doktorum değildi
herşey güzel olsun bebisler tutunsun bizlere insaaaalllahhhh
almanyadasın sen galiba neredesin?
Hannover deyım canım:) ama bısey olsa doktorun muhakkak uyarırdı cünkü uzun ve mesaketlı bı tedavı bu doktorlarda güzel sonuc almak istiyo :) sende için rahat etsın sor:) amin canım tek isteğimiz bebişlerımıx :) dualarımdasın bundan sonra :)
Hannover deyım canım:) ama bısey olsa doktorun muhakkak uyarırdı cünkü uzun ve mesaketlı bı tedavı bu doktorlarda güzel sonuc almak istiyo :) sende için rahat etsın sor:) amin canım tek isteğimiz bebişlerımıx :) dualarımdasın bundan sonra :)
Benim ilk asılamamda sıvı gördü doktorum hemen söledı ve tedavı yavasladı önce sıvıyı yok etmek gerek dedı bı haftada hersey yoluna gırdı zaten:) anlatmak istediğim doktor muhakkak söler yolunda gıtmeyen bısey olursa canım içini ferah tut yarın doktora bol bol soru sor :)bence de uyarırdı sonuçta o ultrason sonucuna göre basladik tedaviye
önce baktılar sonra ilaçları felan yazdı tedavi süreci başladı
kotu bi durum olsa ultrason yapan doktor tedaviye müsait olmadığımı söylerdi galiba
neyse ki sabah 8 de termin var :)))))
Bende senın gıbıyım ne zaman ıstersen yax muhakkak cevap yazarım canım aman bebiş gelmeden delirmek yok :)çok mutlu oldum sende benim canım
gerçi her gün tüm isteyenlere dua ediyorum.
o an geldiğin de çıldırırım galiba :))))
calışıyordum ben ama esim tedaviye basladigim dan beri izin vermiyor
kendi pizzeria miz var orda zaman geciriyordum ama artık orası da yok zaman geçmiyor kafayı yicek gibi oluyorum
şükür sizler varsınız da derdimizi paylaşa biliyoruz
Bende senın gıbıyım ne zaman ıstersen yax muhakkak cevap yazarım canım aman bebiş gelmeden delirmek yok :)
hosbulsuk canım sende mi avusturya?? önde dedin de :)))))Napiyorsunuz hatun kisiler. Ben bugün bi tembellik yaptim bi tembellik yaptim öfff anlatamam. Camasirlar sepet sepet ben anca yattim esimle film izledim bol bol.
Sizde iyimisiniz :) nasil gidiyor. Yeni arkadasimiz hatice-yakup da hosgelmisss :) avusturya önde :))
Benim ilk asılamamda sıvı gördü doktorum hemen söledı ve tedavı yavasladı önce sıvıyı yok etmek gerek dedı bı haftada hersey yoluna gırdı zaten:) anlatmak istediğim doktor muhakkak söler yolunda gıtmeyen bısey olursa canım içini ferah tut yarın doktora bol bol soru sor :)
hosbulsuk canım sende mi avusturya?? önde dedin de :)))))
gördüğüm kadarıyla yüzü gulenlerdensin
ALLAH bebegeni kucağına almayi nasip etsin
bu arada kızlar kac tane transfer olacaksınız
bizim hersey yolunda giderde kaliteli yumurtalar olursa inş 2 tane yerlestirecekler :)))
soruyorum.her seferinde herşey yolunda korkma şansın güzel diyor
yaşın genç eşinde sağlıklı başarı oranı yüksek diyor ama 3 seneye yakındır kendiliğinden olmadi.ya şimdi tedavi de negatif olacak korkusu yaşıyorum
ama diğer yandan da coooook inanıyorum
sadece aklım arada karışıyor
feci kasik sancılarım var yumurtalar sığmıyor galiba wc ye bile sancılarla gidiyorum
Evet bende avusturyadanim :)
Cok sükür canim yüzüm güldü 2 yil sonra :) amin insallah.
Benim doktorum sade 1 tane transfer yapiyordu ondan tek. Hangi klinikdesin canim? Toplama nezaman?
Evet bende avusturyadanim :)
Cok sükür canim yüzüm güldü 2 yil sonra :) amin insallah.
Benim doktorum sade 1 tane transfer yapiyordu ondan tek. Hangi klinikdesin canim? Toplama nezaman?
Linzde yasiyorum.ben viyana dayım canım peki sen ??
AKH da yaptırıyorum şuan iğne de 8. gün 16 tane felan di galiba
sabah bidaha bakacaklar
12-15 mm di sayisi da coktu
doktorum.hatta şaşırdı baya çok oluşmuş sancılarım normalmiş öyle dedi
bi sorun çıkmazsa perşembe yada cuma toplama olur dedi :)))
benimde doktorum yaşım genç olduğu için 1 tane dedi ama hem şansımızı yükseltmek hemde olursa 2 evlat sahibi olmak için biz 2 olabilir mi dedik eğer güzel yumurtalar elde edersek olur dedi bizde öyle ümit ediyoruz şuan
Linzde yasiyorum.
Oo baya cokmus masallah. 18-19 mm olmasi gerekiyor alinmasi icin. Bol bol ultrasyon iste. Erken catlama olmasin.
Siviyida kontrol ettir ve kan tahlili iste derim überstimulation olmasin :) sonrasi insallah olur
sabah en ultrason hemde kan tahlili yapacak duruma gore perşembe yada cuma toplayacaklar:)))
sağol canımInsallah cok güzel sonuclar alirsin
sağol canım
senin sıkıntı neydi ?? ve kaçıncı da gebelik elde edildi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?