- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Ohhhhh yapsın valla benımkı hiçbişey yapmıyo canım sadece iğnelere desteği var bardağnı alıp götürmez canım kocam:) evet o yapcak kalem seklinde yıne canım 285 euro fıyatıAmin canim insallah . Senin gunune de 5 gun kaldi. Igne kalem seklinde mi, injektor seklindemi yapacaksin? Ve yine esine mi yaptiracaksin canim? Biliyorsun igne konusunda ben esimden hic destek gormedim. Ama Sabah kahvaltimi hazirladi, evi topluyup ise gitti. 3 gun sen dokunma hicbir seye diyor. Acisini bu sekil de cikartiyorum.
Esim iste iken ben sizlerle konusuyum biraz. O gelince telefonu alir kesin. Senin ki kacinci gun embrio suydu canim. Kacinci gun ogrendin bebisini? Dondurulmusun var mi?
Senın ruhunda var şımarık kız cocukluğu bıde kızın olursa ıkınızı kimse tutamax canım ya:) senın koca uzaktan izler durur sizi:)
Ohhhhh yapsın valla benımkı hiçbişey yapmıyo canım sadece iğnelere desteği var bardağnı alıp götürmez canım kocam:) evet o yapcak kalem seklinde yıne canım 285 euro fıyatı
Benimkide demez yemek varmı yokmu hasta olduğum da yada bu tür durumlarda ama bişeyde yapmaz dısardan yemek sölim der yada bırak kırlensın ortalık ne olcakki derrrrrr:) anlayıslıdır bana faydası yok kocacığmın:)Ayyyy benimki ignede yapmadiiii korktu, bide beni izlerken bile o fenalasti nedenseeeee yardim edemedi calisma saatlerimiz uymadigi icin ama beklentiside yoktu hic bi sekilde
Benim test tarihi 9 gun sonra. Esim de tek istiyor du, ama ben onu ikna ettim. Sansimizin cogalacagina dair. Transferden sonra hangi ilaclari kullandin? BFN sadece vitaminlerime devam ediyorum ve progesterone igne her gun
Canım ya şu saatte bu sinirin üzüerine aldığım en güzel haber oldu çok sevindim adına . Rabbim inşallah sağlıkla tutunmayı nasip etsin bebişini . Hayırlı bekleyiş inşallah .Kizlar bebislerimi aldim. Dinlenme zamanim baslamis oldu. Aralik 4 test tarihim. Insallah tutunurlar.
Canım ben ilk transferimde 8. Gün kanama olmuştu tutunma kanamadı dedi doktorum ama Gine'de yatmamı söylemişti . O dönemde dikkat ettim ağır falan kaldırmadım . İki kişi olduğumuzdan işimizde olmuyordu zaten . Gebeliğin üçğncü ayında bir sabah şiddetli kanamayla acilde buldum kendimi düşük riskim vardı . Kese yerinden ayrılmıştı . 3 ay yatak ve progesteron iğne vuruldum . Sonra bi gebelik daha oldu . Allahım transferin ertesi günü kızım gastro oldu acilde kaldık bir hafta 15 kilo kucağımda gezdim . Eve geldiğimizde istidat ateş devam ettiğinden yıkamakla silmekle bitmek bilmeyen yorgunluk devam etti . Öyleki umudum kalmamıştı hiç . Pozitif sonuç aldım . Tabi keseyi görmeye gittiğimizde boş kese dediler . Ben çok zorladım 4 doktor hastahane gezdim . Canım min olmak için 12 haftalık oldu mecbur kürtaj olacaksın dediler . İlacı içmeden bir gün önce tekrar hastaneye gittim . Sırf emin olmak için . Hamileydim çünkü midem bulanıyordu . Neyseki emin oldum kürtajı kabul ettim . Allah çok büyük . İlacı içtim odada beklerken kanamalar başladı . Ve ben ağlarken kese parçalanmadan elime geldi . Su dolu avuç içi kadar bi kese . Kanlı yaşlı Allah'ıma şükrettim. İçi boştu gerçekten rabbim istememişti olmamıştı işte . Ama dedim ki kendime ben rabbime inanıyorum ama doktorlara güvenemez insan bu yanılabilir . Ne yapsak ne etsek boş rabbim isterse oluyor . Bize dua edip sabredip istemek kalıyor .Gece cok kötüydüm ama simdi iyim sükür canim. Bol bol cay ve portakal :) sen nasilsin? Cok temizlik yapip yorma kendini. Birazda sonraya is birak kafa dagitmak amacli :)
Buda mesela merak ettigim bi konu. Toplama sonrasi olsun transfer sonrasi olsun calismaya devam ettim, ev isleride aynen devamdi. Doktorum hic birseyi degistirme hayatinda dedi. Agir kaldirma gibi seyleride onaylamadi. Simdiye kadar neyi kaldiriyorsan onu kaldir dedi. Sizin doktorlariniz hangi fikirde? Ve siz neler uyguluyorsunuz?
Gecmis olsun canim. Cok zorlu surecler yasamissin gercekten. Nasipten ote yol yok.Canım ben ilk transferimde 8. Gün kanama olmuştu tutunma kanamadı dedi doktorum ama Gine'de yatmamı söylemişti . O dönemde dikkat ettim ağır falan kaldırmadım . İki kişi olduğumuzdan işimizde olmuyordu zaten . Gebeliğin üçğncü ayında bir sabah şiddetli kanamayla acilde buldum kendimi düşük riskim vardı . Kese yerinden ayrılmıştı . 3 ay yatak ve progesteron iğne vuruldum . Sonra bi gebelik daha oldu . Allahım transferin ertesi günü kızım gastro oldu acilde kaldık bir hafta 15 kilo kucağımda gezdim . Eve geldiğimizde istidat ateş devam ettiğinden yıkamakla silmekle bitmek bilmeyen yorgunluk devam etti . Öyleki umudum kalmamıştı hiç . Pozitif sonuç aldım . Tabi keseyi görmeye gittiğimizde boş kese dediler . Ben çok zorladım 4 doktor hastahane gezdim . Canım min olmak için 12 haftalık oldu mecbur kürtaj olacaksın dediler . İlacı içmeden bir gün önce tekrar hastaneye gittim . Sırf emin olmak için . Hamileydim çünkü midem bulanıyordu . Neyseki emin oldum kürtajı kabul ettim . Allah çok büyük . İlacı içtim odada beklerken kanamalar başladı . Ve ben ağlarken kese parçalanmadan elime geldi . Su dolu avuç içi kadar bi kese . Kanlı yaşlı Allah'ıma şükrettim. İçi boştu gerçekten rabbim istememişti olmamıştı işte . Ama dedim ki kendime ben rabbime inanıyorum ama doktorlara güvenemez insan bu yanılabilir . Ne yapsak ne etsek boş rabbim isterse oluyor . Bize dua edip sabredip istemek kalıyor .
İnşallah canım benim dua ederim tabisi editörümde özellikle . Bak teheccüt vakti bu saatte kıldık ban namaz ve edilen dualar kabul olurlar . Yok mu . isteyen diye bekliyor allahu taala . Neden sinirli olduğu bilmiyorum . İşlerim bitmiyor bir tarafı temizlıyorum diğer tarafta bişey oluyor . Kızım 2.5 yaş 3 yaş sendromunda . Bağırmayan anne olmaya uğraşırken bağıran anne oldum çıktım . Kızmadan bağırmadan nasıl yapılır ne etsem olmuyor . Okuyup araştırıyorum bazen öyle durumlar oluyorki imkanı yok hiç bir bildigini uygulamanın . Çok zor bir süreç geçiriyorum . Bunları size anlatmak hoş değil Bazı geceler kızıma kızdığım için ağlıyorum geceler günlerce kendimi affetmiyorum . Ben diyorum ki ben annecim dadı değilim ki . Sadece çocuğa baksan eyvallah . Ama hertürlü işim var benim kurallarım olmak zorunda . Bilmiyorum kuzum ya . Birgün kızım üşütmüştü ama ufaktan yani burnu akıyor . Kaynanam dediki oku onu Dedim anne okuyunca soğuklar mı bitiyor Her türlü herşeye okurum şifa olsun diye ama karekter değişmiyor ki cadı tam beni yitip bitiriyor . Sonra diyorum ki ben seni üç gün üç gece de doğurdum sen benim kabul olmuş duamsın şükürler olsun diyip sabrediyorumTesekkur ederim canim. Insallah tutunurlar bebislerim, ben de senden dua bekliyorum tutunmalari icin. Ayrica hayirdir her sey yolundadir umarim, nicin sinirlendin?
Geçiyor canım tekrar tekrar istiyoruz . Ondan öncesi de var . Tüplerim alınmadan önce uğraşılar sebepsiz beklemeler . Tüplerim alındıktan sonra bir daha doğal yoldan hamile kalma şansım olmaması . Birgün adetim geçti bi test yapayım diyememek . Neyseki Allah var dua var umut çok . Herşeyin bir yolu var . Dediğin gibi nasipten öte yol yok . Bol bol dua et hiç birşey yapamazsan Estağfirullah çek . Meryem süresini dinle hergün oku okuyabilirsen . Ayetel kürsü oku elini karnına koyup 313 kere . Öncelikle hayırlısıyla sağlıklı evlat iste . Elimin karnında olduğunu biliyorum . Rabbim gecelerin hürmetine dualarınınkabul etsin inşallahGecmis olsun canim. Cok zorlu surecler yasamissin gercekten. Nasipten ote yol yok.
Sağol canım sen nasıl oldun merak etti seni çarşamba günü transferim var benim sen ne yaptın :)Merhaba kızlar nasılsınız:)
Aaaa canım sen nasıl buldun beni iyiyim şükür bende persembe iğnelere baslıyom cok sevındım canım işallah müjde verirsın bana:)Sağol canım sen nasıl oldun merak etti seni çarşamba günü transferim var benim sen ne yaptın :)
Bulurum ben aklıma geldin bi anda inş güzel haberler veririm canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inş dua edelim birbirimize :)Aaaa canım sen nasıl buldun beni iyiyim şükür bende persembe iğnelere baslıyom cok sevındım canım işallah müjde verirsın bana:)
Olur istersen burdan yazarsın benım burda yurtdışında tedavı gören arkadaslar var sen zaten benım yol arkadasımsın sevındım hatırlamana :)Bulurum ben aklıma geldin bi anda inş güzel haberler veririm canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inş dua edelim birbirimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?