- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Hosgeldin canim hadi isallah dualarla yollucaz seni opu ya:) tekrardan hosgeldin:)mrb kızlar bende viyanadan katılıyorum
şuan iğnelerde 7. gündeyim geçen hafta ultraschall de baya yumurtam vardı çok şükür. tüplerim kapalı olduğu için bugüne kadar doğal yollarla hamile kalamadım
aşılama felan uğraşmakta istemedik direk tüp bebek başladı
kullandigim ilaçlar cetrotide gonal f ve menopur bide bi hap kullanıyorum günde 2 defa
bi sorun çıkmazsa perşembe yada cuma toplama olacak yumurtaları
çok heycanliyim :))))
buarada yaşım 28
hosbulduk tatlım tsk ederimHosgeldin canim hadi isallah dualarla yollucaz seni opu ya:) tekrardan hosgeldin:)
Sende benim gibi cok heycanlisin anladigim ve hissettigim kadariyla canim kıpır kıpır yerınde duramayan nasıl olcal nasıl bıtcek dıye için içini yıyo deme:)hosbulduk tatlım tsk ederim
aynen birbirimize dualar ederek aşacağız:)))
bütün mesajları okuyamadım tatlımSende benim gibi cok heycanlisin anladigim ve hissettigim kadariyla canim kıpır kıpır yerınde duramayan nasıl olcal nasıl bıtcek dıye için içini yıyo deme:)
Ben persembe iğnelere baslıyorum allahın ıznıylebütün mesajları okuyamadım tatlım
sen hangi aşamadasın???
bu arada hislerin kuvvetli belli ki evetttt yerimde duramıyorum ortalama 3 hafta var önümde herşey yolunda giderse pozitif yada negativ ı görmek içinSende benim gibi cok heycanlisin anladigim ve hissettigim kadariyla canim kıpır kıpır yerınde duramayan nasıl olcal nasıl bıtcek dıye için içini yıyo deme:)
öyle mi sıkıntı ne peki ? gebelik neden olmuyor du ?Ben persembe iğnelere baslıyorum allahın ıznıyle
Hiçbişey yok canım sebebsız allahım ol derse olcak işallah:) üç Aşılama oldum pespese ve ardından hemen tüp cok agır ama bırakırsam sanki bebişim elimden kayıp gıtcek gıbı geliyo o yüzden yola durmadan devam ediyorum:)öyle mi sıkıntı ne peki ? gebelik neden olmuyor du ?
Tüplerın tıkalı olması doktorun için bı sıkıntı yarattımı bazen sıvı felan dıyolar orda ne bılım doktorun ne dıyo canımHiçbişey yok canım sebebsız allahım ol derse olcak işallah:) üç Aşılama oldum pespese ve ardından hemen tüp cok agır ama bırakırsam sanki bebişim elimden kayıp gıtcek gıbı geliyo o yüzden yola durmadan devam ediyorum:)
Amin canim Insallah. Allah bee birimizin duasini kabul etsin. Canim kizin konusunda da moralini bozma. Tabi ki o senin mucizen fakat bizler de insaniz. Sen en iyi sekil de yavrunu yetistirmeye calisiyorsundur, bu surecte tabi bagirmalarin olacaktir. Ama bu ona kizdigin icin degil onu dogru duzgun bir sekilde yetistirmek istemendendir. Kesinlikle kendini yipratma. Ben de diyorum olursa kalcasina kalcasina vuracagim beni bu kadar cok bekletti diye.Geçiyor canım tekrar tekrar istiyoruz . Ondan öncesi de var . Tüplerim alınmadan önce uğraşılar sebepsiz beklemeler . Tüplerim alındıktan sonra bir daha doğal yoldan hamile kalma şansım olmaması . Birgün adetim geçti bi test yapayım diyememek . Neyseki Allah var dua var umut çok . Herşeyin bir yolu var . Dediğin gibi nasipten öte yol yok . Bol bol dua et hiç birşey yapamazsan Estağfirullah çek . Meryem süresini dinle hergün oku okuyabilirsen . Ayetel kürsü oku elini karnına koyup 313 kere . Öncelikle hayırlısıyla sağlıklı evlat iste . Elimin karnında olduğunu biliyorum . Rabbim gecelerin hürmetine dualarınınkabul etsin inşallah
Merhaba canim nasilsin? Vitaminlerle Aran nasil gidiyor?Merhaba kızlar nasılsınız:)
İyiyim asıl sen nasılsın eşin istemiyor dıye yazmadım bugün aklımdasın:)Merhaba canim nasilsin? Vitaminlerle Aran nasil gidiyor?hatice-yakup hos geldin aramiza canim. Insallah senden de hayirli haberler aliriz.
hosbulduk canım umarım hepimiz o heyecani en kisa zamnda tadarizMerhaba canim nasilsin? Vitaminlerle Aran nasil gidiyor?hatice-yakup hos geldin aramiza canim. Insallah senden de hayirli haberler aliriz.
Tüplerın tıkalı olması doktorun için bı sıkıntı yarattımı bazen sıvı felan dıyolar orda ne bılım doktorun ne dıyo canım
Doktorun dıyosa doğru dıyodur onlara güvenmeliyiz yoksa zor olan su zamanı dahada zor gecırırız ama ben inanıyorum olucak hislerim senin cok tatlı bir bebişin olcak dıyo:)bazen evet sebepsiz olabiliyor
infeksiyon dan felan kapanmış olabilir dedi
o konularda pek bişey demedi sadece herşeyin güzel olduğunu ve şansımın da yüksek olduğunu söylüyor
henüz yaşım genç ultrason yaptığı zamanlar herşey güzel diyor umarım da öyle olur
Bır agrın bı sıkıntın varmı canım nasıl hıssedıyosun heycan devam mı:)Canim o disari ciktiktan hemen sonra telefona sarildim. Yatiyorum devamli, Sabah igne icin disari ciktim geldim. Biraz sonra da bulasiklari yikamak icin kalkacagim. Once sizlerle yazisiyim biraz dedim.
Doktorun dıyosa doğru dıyodur onlara güvenmeliyiz yoksa zor olan su zamanı dahada zor gecırırız ama ben inanıyorum olucak hislerim senin cok tatlı bir bebişin olcak dıyo:)
Canim o disari ciktiktan hemen sonra telefona sarildim. Yatiyorum devamli, Sabah igne icin disari ciktim geldim. Biraz sonra da bulasiklari yikamak icin kalkacagim. Once sizlerle yazisiyim biraz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?