- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Tatlım inan cok zor bu kadar uğras bu kadar emek umut ve sonrası hüsran ama kendını toplucaksın tabı işallah bıze hamişşşşş haberınıde verıceksın allahın izniyle yeterki pes etme yanımızda olman cok güzel arkadasım:)Negatifin ardından toparlanma sürecindeyim canım ve Ocak ayı içinde moral motivasyon açısından kendimi hazırlıyorum. İyiyim yani
Şans eseri forumda topiği görünce meraktan okuyupta buldum. Evet tedaviler ve süreçler hastane hastane değişkenlik gösterirken, araya birde ülke farklılığı girince sürecin değişik olması gayet doğal.
Yeter ki sonuca en sağlıklı şekilde ulaşalım, destekçinizim kızlar ve artık izlemedeyim sürecinizi
Negatifin ardından toparlanma sürecindeyim canım ve Ocak ayı içinde moral motivasyon açısından kendimi hazırlıyorum. İyiyim yani
Şans eseri forumda topiği görünce meraktan okuyupta buldum. Evet tedaviler ve süreçler hastane hastane değişkenlik gösterirken, araya birde ülke farklılığı girince sürecin değişik olması gayet doğal.
Yeter ki sonuca en sağlıklı şekilde ulaşalım, destekçinizim kızlar ve artık izlemedeyim sürecinizi
Tamam canim sagol. Soyluyum ona , biri de boyle deneyim. Mahvetti beni bu igne.Canım iğnenin dozunu sıcak suyun altında eliyle az ısıtıp vurursa hissetmezsin bile . Benim hemşirem 3 ay bana öyle vurdu . İlk başlarda başka bi hemşire mahvetti beni sonrasında o devam etti rahatladım .
Topiğinizdeki herkesi öpüyor ve güzel haberlerinizi bekliyorum. Aranızda memleketlim Sakaryalı arkadaşımızda var. Zor süreçler geçiriyoruz, Rabbim yardımcımız olsun.Tatlım inan cok zor bu kadar uğras bu kadar emek umut ve sonrası hüsran ama kendını toplucaksın tabı işallah bıze hamişşşşş haberınıde verıceksın allahın izniyle yeterki pes etme yanımızda olman cok güzel arkadasım:)
Hadi bakalım gözün aydın bu arada önce bı transfer olsun sonra sonrasını düşün pozıtıf olcaz allahın izniyle hamiş olcan baska bişeyede gerek kalmıcak iyi düşünelimki iy olsun tatlımmrb kızlar yogundum birazcik anca yazabildim
şımdı çıktım hastaneden
yumurtalar güzeldi ultrason da
kan tahlilleri de güzel
perşembe sabah toplama olacak ve haftaya hafta başı transfer inş
yarın akşam çatlama iğnesi yapacağım çok heycanliyim
tüpdeki sıvı konusunu da konuştum büyük bi sıkıntı olarak görmüyorum dedi son ultrason temizdi olmasa zaten önce tüpleri alır sonra tedavi ye başlardık dedi
şayet olumsuz sonuçlanırsa önce tüpleri op ile alacaklar bakalım hayırlısı
çoğu gitti azı kaldı kizlaaaar:))))
Canim strese girip yegnimiz uzme. Canim istersen tekrar bir kan tahlili yaptir, biraz da olsa icin rahatlar. Merak etme o sana tutundu. Insallah seni birakmayacaktir.valla biri beni terlikle dövse fena olmaz, bos kese olsa elimden gelen birsey olmicak ama yinede bilmiyorum kafamda böyle halay cekiyor soru isaretleri...sanirim böyle cok dolayli yollara basvurunca insan dahada bi tedirgin oluyoruz, zaten benim hisslerim hep karma olur, offf, allahim hayirlisini versin insallah.
icimi tek rahatlatan olay vardi oda düsük yapsam agrim olur kanamam olur diyordum, onuda az önce internetten baktim, öyle olmasi gerekmiyormus...haydiii hobbahh bastan...ben haftaya kadar nasil dayancam bilmiyorum yine bi cöküslerdeyim...
ama bi konuda haklisin canim, senin hsilerin daha kuvvetli, yüzyüze tanismasak bile :)
Hayır canım, benim özelde yaptırdıklarım ve dondurulmuşla beraber 6. deneme. 3 defa özelde yaptırdım seneler önce fakat yumurtam gelişmedi, ta ki psikolojik tedaviye kadar. Sonrasında vücudum kendiliğinden yumurta üretimine başladı.ilk deneme miydi canım?? hayırlısı olsun herzaman pes etme herşey güzel olur inş
bidaha denicekmisin ??
Kız bebişşşş tutunuyodur sanaaaaaaa işallah:)Hurihuri2013 gunaydin canim , hafif kasik ageilarim var bugun. Sen nasilsin?
Ben iyiyim şükür koruma hapşarını bıraktım ya tekrar adet gıbı bişey oluyom leke oldu dün bugün yıne oldu şimdi azcık azcık devam edıyo iğneler bu hafta baslıyo allahın izniyle hakkımda hayırlısı:)Hurihuri2013 gunaydin canim , hafif kasik ageilarim var bugun. Sen nasilsin?
Bence senınde güzel haberlerını alcaz bu sefer allahım yardım etcek ve olcak bol bol dua etcez beraber işallahTopiğinizdeki herkesi öpüyor ve güzel haberlerinizi bekliyorum. Aranızda memleketlim Sakaryalı arkadaşımızda var. Zor süreçler geçiriyoruz, Rabbim yardımcımız olsun.
Canim hosgeldin, insallah canim 1 hafta sonra belli olacak. Cok heyecanliyim, zaman gecmek bilmiyor. Sen nasil oldun canim ,toparlanabildinmi?2 kaçak gördüm sanki Hurihuri2013 DilanBoran
Baştaaaaann sona okudum, Dilancım güzel haberlerle çınlatırsın inşallah topiği.
Huricim seninde tedavin hayırlısıyla başlasın, güzellikle sonuçlansın inşallah.
Yurtdışında değilim, fakat yazmadan edemedim.
Ben de de olmustu canim , hatta ben stres yapmistim hatirlarsan, ama yersizmis stresim.Ben iyiyim şükür koruma hapşarını bıraktım ya tekrar adet gıbı bişey oluyom leke oldu dün bugün yıne oldu şimdi azcık azcık devam edıyo iğneler bu hafta baslıyo allahın izniyle hakkımda hayırlısı:)
Yok ben senden bılıyom o yüzden rahatım canımıniçi:)Ben de de olmustu canim , hatta ben stres yapmistim hatirlarsan, ama yersizmis stresim.
İnşallah canım benim, Rabbim yüzümüzü güldürecek hayırlısıyla.Bence senınde güzel haberlerını alcaz bu sefer allahım yardım etcek ve olcak bol bol dua etcez beraber işallah
YakalandınızCanim hosgeldin, insallah canim 1 hafta sonra belli olacak. Cok heyecanliyim, zaman gecmek bilmiyor. Sen nasil oldun canim ,toparlanabildinmi?
Hadi bakalım gözün aydın bu arada önce bı transfer olsun sonra sonrasını düşün pozıtıf olcaz allahın izniyle hamiş olcan baska bişeyede gerek kalmıcak iyi düşünelimki iy olsun tatlım
aynen yilmak yokHayır canım, benim özelde yaptırdıklarım ve dondurulmuşla beraber 6. deneme. 3 defa özelde yaptırdım seneler önce fakat yumurtam gelişmedi, ta ki psikolojik tedaviye kadar. Sonrasında vücudum kendiliğinden yumurta üretimine başladı.
Mart ayında raporlu tedaviye başladım ve 2 yumurta toplandı, fakat 4. gün gelişimleri durdu.
Temmuz ayında 11 yumurta toplandı, 5. güne 3 tane erişti. 2 si transfer edildi, kimyasal gebelik oluştu. Kalan embriyo 6. gün dondurulmuştu Ekim sonu transfer edildi ve negatif ile sonuçlandı.
Şimdi Ocak ayı ile tekrar başlayacağım, görünürde pcos tan başka sorun yok, doktoruma göre olmaması için sebepte yok. Nasip yani, en büyük destekçim eşim ve umudum aynen devam ediyor.
Er ya da geç alacağım evladımı Allah’ın izni ile.
Yılmak yok canım.
Sıkı sıkı gıyın bıde bol bol portakal mandalına ye üşütmemeye dıkkat et bu arada unuttum sana bı kac tavsıyem var maydonoz papatya cayı bunlar adet söktürücü otlardıt uzak dursan iyi olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?