Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tatlım inan cok zor bu kadar uğras bu kadar emek umut ve sonrası hüsran ama kendını toplucaksın tabı işallah bıze hamişşşşş haberınıde verıceksın allahın izniyle yeterki pes etme yanımızda olman cok güzel arkadasım:)

mrb kızlar yogundum birazcik anca yazabildim
şımdı çıktım hastaneden
yumurtalar güzeldi ultrason da
kan tahlilleri de güzel
perşembe sabah toplama olacak ve haftaya hafta başı transfer inş
yarın akşam çatlama iğnesi yapacağım çok heycanliyim

tüpdeki sıvı konusunu da konuştum büyük bi sıkıntı olarak görmüyorum dedi son ultrason temizdi olmasa zaten önce tüpleri alır sonra tedavi ye başlardık dedi

şayet olumsuz sonuçlanırsa önce tüpleri op ile alacaklar bakalım hayırlısı
çoğu gitti azı kaldı kizlaaaar:))))

ilk deneme miydi canım?? hayırlısı olsun herzaman pes etme herşey güzel olur inş

bidaha denicekmisin ??

Canım iğnenin dozunu sıcak suyun altında eliyle az ısıtıp vurursa hissetmezsin bile . Benim hemşirem 3 ay bana öyle vurdu . İlk başlarda başka bi hemşire mahvetti beni sonrasında o devam etti rahatladım .
Tamam canim sagol. Soyluyum ona , biri de boyle deneyim. Mahvetti beni bu igne.

Topiğinizdeki herkesi öpüyor ve güzel haberlerinizi bekliyorum. Aranızda memleketlim Sakaryalı arkadaşımızda var. Zor süreçler geçiriyoruz, Rabbim yardımcımız olsun.

Hadi bakalım gözün aydın bu arada önce bı transfer olsun sonra sonrasını düşün pozıtıf olcaz allahın izniyle hamiş olcan baska bişeyede gerek kalmıcak iyi düşünelimki iy olsun tatlım

Canim strese girip yegnimiz uzme. Canim istersen tekrar bir kan tahlili yaptir, biraz da olsa icin rahatlar. Merak etme o sana tutundu. Insallah seni birakmayacaktir.

ilk deneme miydi canım?? hayırlısı olsun herzaman pes etme herşey güzel olur inş

bidaha denicekmisin ??
Hayır canım, benim özelde yaptırdıklarım ve dondurulmuşla beraber 6. deneme. 3 defa özelde yaptırdım seneler önce fakat yumurtam gelişmedi, ta ki psikolojik tedaviye kadar. Sonrasında vücudum kendiliğinden yumurta üretimine başladı.
Mart ayında raporlu tedaviye başladım ve 2 yumurta toplandı, fakat 4. gün gelişimleri durdu.
Temmuz ayında 11 yumurta toplandı, 5. güne 3 tane erişti. 2 si transfer edildi, kimyasal gebelik oluştu. Kalan embriyo 6. gün dondurulmuştu Ekim sonu transfer edildi ve negatif ile sonuçlandı.
Şimdi Ocak ayı ile tekrar başlayacağım, görünürde pcos tan başka sorun yok, doktoruma göre olmaması için sebepte yok. Nasip yani, en büyük destekçim eşim ve umudum aynen devam ediyor.
Er ya da geç alacağım evladımı Allah’ın izni ile.
Yılmak yok canım.

Topiğinizdeki herkesi öpüyor ve güzel haberlerinizi bekliyorum. Aranızda memleketlim Sakaryalı arkadaşımızda var. Zor süreçler geçiriyoruz, Rabbim yardımcımız olsun.
Bence senınde güzel haberlerını alcaz bu sefer allahım yardım etcek ve olcak bol bol dua etcez beraber işallah

Canim hosgeldin, insallah canim 1 hafta sonra belli olacak. Cok heyecanliyim, zaman gecmek bilmiyor. Sen nasil oldun canim ,toparlanabildinmi?

Ben de de olmustu canim , hatta ben stres yapmistim hatirlarsan, ama yersizmis stresim.

Canim hosgeldin, insallah canim 1 hafta sonra belli olacak. Cok heyecanliyim, zaman gecmek bilmiyor. Sen nasil oldun canim ,toparlanabildinmi?
Yakalandınız
Yeter ki rahat ol, ve mümkün olduğunca kafanı başka şeylerle oyala, öyle çok daha rahat geçiyor emin ol. Herşey güzel olacak Allah’ın izni ile.
Ben yeni yeni hayata döndüm, kendimi toparlayana kadar çevremdekilerden uzak kalmayı tercih ettim. İyiki de böyle davranmışım, daha rahat atlattım diyebilirim, kendi kendime kalmak bana iyi geldi.

Hadi bakalım gözün aydın bu arada önce bı transfer olsun sonra sonrasını düşün pozıtıf olcaz allahın izniyle hamiş olcan baska bişeyede gerek kalmıcak iyi düşünelimki iy olsun tatlım

aynen ne güzel dedin canimmmm
inş ümidi kaybetmek yok :)
aynen şimdi persembe yı atlayayım
sonra da transfer inş:)))

aynen yilmak yok
ALLAH yar ve yardımcın olsun inş
rabbim hepimizi güldürsün bi gün

maydonoz yemem zaten papatya ictim 1 kere bogazim icin ama birdaha icmem, sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…