- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
insallah canim, bende düsündüm ama kan tahlili yaparsam o sonucu bekleyene kadar dahada gerilirim sankiCanim strese girip yegnimiz uzme. Canim istersen tekrar bir kan tahlili yaptir, biraz da olsa icin rahatlar. Merak etme o sana tutundu. Insallah seni birakmayacaktir.
Iyi ki yakaladandik canim, senden haber almak iyi oldu. Cevredekiler anlayissiz olabiliyor canim , cok iyi etmissin. Sen gercekten cok azimli bir arkadassin hissettigim kadari ile. Bu yolda bebisimize kavusana kadar yoluza devam edecegiz canim, yilmak yok. Insallah basliyacagin tedavi olumlu sonuclanacak.Yakalandınız
Yeter ki rahat ol, ve mümkün olduğunca kafanı başka şeylerle oyala, öyle çok daha rahat geçiyor emin ol. Herşey güzel olacak Allah’ın izni ile.
Ben yeni yeni hayata döndüm, kendimi toparlayana kadar çevremdekilerden uzak kalmayı tercih ettim. İyiki de böyle davranmışım, daha rahat atlattım diyebilirim, kendi kendime kalmak bana iyi geldi.
Rahat ol canim , iyi seyler dusunmeye bak. Her sey cok guzel olacak. Hangi gun randevun ?insallah canim, bende düsündüm ama kan tahlili yaparsam o sonucu bekleyene kadar dahada gerilirim sanki
Sendede varmı korku ben encok yumurta toplamadan korkuyorum heralde aglayarak gırcem ogünaynen ne güzel dedin canimmmm
inş ümidi kaybetmek yok :)
aynen şimdi persembe yı atlayayım
sonra da transfer inş:)))
kocan ne düsünüyo oda panikmi senin gibi yoksa daha mi rahat canimmaydonoz yemem zatenpapatya ictim 1 kere bogazim icin ama birdaha icmem, sagol canim
İnşallah canım, Rabbim bizim için ne yazdıysa yaşayacağız, yeterki yorulsakta bırakmayalım kendimizi ve inancımızı. Ben inanıyorum ve hissediyorum olacak.Iyi ki yakaladandik canim, senden haber almak iyi oldu. Cevredekiler anlayissiz olabiliyor canim , cok iyi etmissin. Sen gercekten cok azimli bir arkadassin hissettigim kadari ile. Bu yolda bebisimize kavusana kadar yoluza devam edecegiz canim, yilmak yok. Insallah basliyacagin tedavi olumlu sonuclanacak.
yok ben korkmuyorum kizzzz sadece çok heycanliyim :))Sendede varmı korku ben encok yumurta toplamadan korkuyorum heralde aglayarak gırcem ogün
İnan en kolayı yumurta toplama, bir uyuyup uyanıyorsun her şey bitmiş.Sendede varmı korku ben encok yumurta toplamadan korkuyorum heralde aglayarak gırcem ogün
Amin canim ya ben hic narkoz almadim hayatimda korkum canim acimasi deil hic bilmediginden korkar xa insan öle bisey yoksa bende istiyorum hemen olsun bitsin :) heycanin zaten teeeeeee buraya kadar hissediliyo:) ayyyy isallah müjdelerle devam eder bu heycanin arkadsimyok ben korkmuyorum kizzzz sadece çok heycanliyim :))
bi an önce günler geçsin de bakalım sonucu ne olacak
ikimizdw güleriz sonunda inş
tabi tek ikimiz değil isteyen herkez :))))
Tamam canim benim sen dersinde yapmam mi hic :) ama bak o güne kadar beni motive etmeniz lauimki yeniyim bu korkuyu canim arkadasimİnan en kolayı yumurta toplama, bir uyuyup uyanıyorsun her şey bitmiş.
Buna stres yapıp, büyüyecek olan yumurtalarını etkileme derim, yaşayıp tecrübe etmiş biri olarak
Tamamdır, gerek yok desenizde yazacağımTamam canim benim sen dersinde yapmam mi hic :) ama bak o güne kadar beni motive etmeniz lauimki yeniyim bu korkuyu canim arkadasim
Rahat ol canim , iyi seyler dusunmeye bak. Her sey cok guzel olacak. Hangi gun randevun ?
kocan ne düsünüyo oda panikmi senin gibi yoksa daha mi rahat canim
Amin canim ya ben hic narkoz almadim hayatimda korkum canim acimasi deil hic bilmediginden korkar xa insan öle bisey yoksa bende istiyorum hemen olsun bitsin :) heycanin zaten teeeeeee buraya kadar hissediliyo:) ayyyy isallah müjdelerle devam eder bu heycanin arkadsim
ben saymadım kac kez yedim narkoz
bunyem alışkın
bendeki tek sıkıntı haftaya hafta başı dedi günü belli degil ama transfer çok kafamı karıştırıyor nasıl yatacam 10 gün :))))
10 gün müüü doktorunmu dedi 10 gün yatman gerektigini? Ertesi gün istedigin herseyi yapabilirsin demislerdi. Hatta baska bi forumdan bi arkadas tatile gitcek dag tepe gezmeye :)
Canım ya korkma o da çok duygusal bi an itiraf edeyim opuya girdiğimde ağlamaya başlayınca doktorum eşini çağırın dedi . Eşim geldi destek olmak için . Allahım oluşan çıktım patladım resmen sedyede hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bi tuhaf oldum . Eşim doktoru çağırdı panik oldu. Doktorum geldi seviyor okşuyor saçımı sevdi ya Allah'ın yahudisi Tesadüfen doktorum yahudiydi. Opu için verilen ilaç yapıyormuş bu ağlamayı vücut rahatladığı için sanırım . Her anımız unutulmaz tadını çıkart .Sendede varmı korku ben encok yumurta toplamadan korkuyorum heralde aglayarak gırcem ogün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?