• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benım doktorumun verdığı haplar var son bır aya yakındır kullanıyorum ben incir ve hurma cok tükettim bu ay doktor verdiği vıtaminlerın cok ise yarıcagnı söledı yumurta kalıtesını yükseltıyomuş hakkımızda hayırlısı canım ne dıyım :)sen fulll motıvesın canım Masallah gözümden kacmıyo hadı bakalım tatlım bu sefer kocaman bı göbüşlü hatun olma yolundasınnnnn:halay:işallah ıkız olurrrrrr evin nese dolar vıyak vıyak bebiş seslerıyle cınlarda kızlar napcağmı şaşırdım dıye mızmızlanırsın:KK73::confused::KK70:
Annemin bedduasına döndü :KK54: o da öyle çocukların olsun ki, anneee yetişemiyorum diye ağla diyor bana.

Rabbim hepimize nasip etsin, mızmızlanalım :KK19:

Maşallah, çok güzel sonuç. Bende başladım ama taze arısütü ve kestane balını aç karnına ayrı ayrı tüketiyorum. İnşallah etkisi olur.
@Hurihuri2013 canım, sen başladın mı kullanmaya. 1-2 ay önceden başlayınca daha etkili oluyormuş. Malum yaşlarımız 35 i aştı, yumurta kalitesi önemli.
Canim cok sevindim baslamana eminim faydasini goreceksin. Belki biliyorsundur ama hatirlatiyim canim sag arisutu ne metal degmeyecek. Ben mayis ta ve haziran da saf olani kullanmistim. Kurdani 2 kere batirip dil altina koyuyordum. Sen nasil kullaniyorsun?

Bu ince çubuklardan gönderdiler, mercimek kadar dil altına alıyorum canım.

Eklentiler

• 18EAE113-A367-4B47-AFF7-3FF6537EEC5E.webp
    18EAE113-A367-4B47-AFF7-3FF6537EEC5E.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar madem konu annelere geldi ben de anlatiyim. Ben kendimi bildim bileli cocuklara cok duskunum. Kuzenlerime hep ablalik etmisimdir. Kucuk cocuk gormeye dayanamazdim ve hala oyleyim. Annem bana cok kizardi nasil baskalarinin cocugunu cok seviyorsun derdi. Bu kadar cocuk sevme, ilerde cocugun olmaz derdi. Hatta genc yasta evlendim ki anne olabilmek icin. Ama hayatin bizlere ne getirecegini bilemiyoruz. Nerde bir bebek gorsem sevmeden yapamiyorum. Yuce rabbim bu mubarek gun hatirina dualarimizi kabul eylesin arkadaslar.

Bu ince çubuklardan gönderdiler, mercimek kadar dil altına alıyorum canım.
Biraz az aliyorsun sanki ama kullaniminda oyle yaziyorsa dogrudur. Tadi ilk baslarda aci geliyor ama sonrasinda alisiyorsun. Sonrasinda yarim saat su icme canim. Emilimi iyi olsun.

Kizlar madem konu annelere geldi ben de anlatiyim. Ben kendimi bildim bileli cocuklara cok duskunum. Kuzenlerime hep ablalik etmisimdir. Kucuk cocuk gormeye dayanamazdim ve hala oyleyim. Annem bana cok kizardi nasil baskalarinin cocugunu cok seviyorsun derdi. Bu kadar cocuk sevme, ilerde cocugun olmaz derdi. Hatta genc yasta evlendim ki anne olabilmek icin. Ama hayatin bizlere ne getirecegini bilemiyoruz. Nerde bir bebek gorsem sevmeden yapamiyorum. Yuce rabbim bu mubarek gun hatirina dualarimizi kabul eylesin arkadaslar.
Aminn, inşallah canım.
Bende kardeşimi ve kuzenlerimi büyüttüm, hatta küçük anne derler bana, bundan sebep midir 12 yıldır cebelleşiyorum acaba.:bicak:

Aminn, inşallah canım.
Bende kardeşimi ve kuzenlerimi büyüttüm, hatta küçük anne derler bana, bundan sebep midir 12 yıldır cebelleşiyorum acaba.:bicak:
Canim buyuk ihtimal herkes sevdigi ile sinanir derler. Bir seyi veya bir kimseyi cok sevmeyin derler. Bu da bizim sinavimiz.

Biraz az aliyorsun sanki ama kullaniminda oyle yaziyorsa dogrudur. Tadi ilk baslarda aci geliyor ama sonrasinda alisiyorsun. Sonrasinda yarim saat su icme canim. Emilimi iyi olsun.
Bana böyle söylenmişti, 30 saniye içinde emilimi oluyormuş. Bende 1 dk bekleyip, bir tatlı kaşığı kadar balıda alıp dediğin gibi yarım saat 40 dk bekliyorum.

Hayirli kandiller arkadaslar. Bugun edilen dualarinizi Allah kabul etsin arkadaslarim. Hurihuri2013 Hurihuri2013 ben de iyiyim canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Ilk 2 gun yattiktan sonra ben yemek yapmaya , bulasik yikamaya falan basladim canim, kesinlikle yatak insani degilim ben. 2 gun yattim belim felaket agridi. Sen de yarin hayirlisi ile yarin basliyorsun ignelere. hatice-yakup hatice-yakup canim senden yarin guzel haberler bekliyoruz. @Gentille FBCA FBCA kizlar sizin transferler yarin veya Cuma herhalde. Insallah size simsiki tutunurlar bebisleriniz. @bebekborn canim senin bebis sana yavas yavas ben burdayim demeye baslamis, senden de Sali gunu guzel haberler bekliyoruz.
Evet canım yarın transfer duanızı eksik etmeyin.... Öyle heycanlıyımki engel olamıyorum...kalbim küt küt

Evet canım yarın transfer duanızı eksik etmeyin.... Öyle heycanlıyımki engel olamıyorum...kalbim küt küt
Hayirli olsun canim. Insallah bebisin simsiki tutunur ve kizina kardes gelir. Kac tane embrio koydutturacaksin?

Back
X