• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kolay gelsin canım b nede bugün çatlama iğnesini yaptım ilk defa kendime iğne yaptım mecbur kaldım onu da yaşadım ya tamam artık Bende yumurta toplama işlemi olmadan bir kaç gün sonra transfer oluyor . Döllenmeden sonra en geç 5. Günü transfer edilirsin herhalde . Hayırlısı inşallah

merhaba canım bende de persemhe toplama pazertesi sali transfer olacak inş
sende sıkıntı neydi??? bide nerde tedavi oluyorsun yurt dışında?

seninle beraber gün sayacağız desene :))))

merhaba canım bende de persemhe toplama pazertesi sali transfer olacak inş
sende sıkıntı neydi??? bide nerde tedavi oluyorsun yurt dışında?

seninle beraber gün sayacağız desene :))))
İnşallah canım bu ayın hürmetine inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz . Benim daha önce normal olan gebeliklerimden peş peşe iki kere dış gebelik yaşadım iyisindedir anlayamadım hamile olduğumu ve şiddetli kanamayla ölüm riskiyle tüplerim alındı . Daha sonrasında bekledik biraz piskolojik olarak çok yıkılmıştım . Sonrasında tüp bebek tedavisine başladım ilk denemede 5. Embriyosu ile hamile kaldım . Ondan sonra bu altıncı denemem dondurulmuşlarla . Bi önceki denememde hamile kaldım ama o da boş keseydi kürtaj oldum . Şimdi tekrar deniyoruz iki tane transfer edilecek . Bakalım hayırlısı inşallah

Slm canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun . Ben kedi hesaplarıma göre Perşembe dedim canım genelde ovitrelle vurulduktan bir kaç gün sonra transfer oluyorum o da en fazla 8. Gün oluyor . Nerde tedavi oluyorsun . Bu stresli süreçte siz olmasanız zaten kolay geçmez . Ailemden yakın çevremden kimse bilmiyor yıllardır tüp bebek yaptığımızı . Ne yaşadığını duygularını anlamayacak insanların bilmesinde mana YÖK diye düşünüyorum . En iyi biz anlarız birbirimizi
Kesinlikle haklısın hatta geçen güm eşime nasip olursa tabii!kalp atışını görmeden kimse bilmicek diye tembih ettim...bu 2. Deneme yoruluyor insan açıklama yapmaktan...Olursa süpriiiiiizzzz....Ben wiesbaden'de tedavi görüyorum cnm vivaneo..Çok haklısın burda insan paylaştıkça heycanını rahatlıyor yoksa zaman durmuş gibi....

İnşallah canım bu ayın hürmetine inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz . Benim daha önce normal olan gebeliklerimden peş peşe iki kere dış gebelik yaşadım iyisindedir anlayamadım hamile olduğumu ve şiddetli kanamayla ölüm riskiyle tüplerim alındı . Daha sonrasında bekledik biraz piskolojik olarak çok yıkılmıştım . Sonrasında tüp bebek tedavisine başladım ilk denemede 5. Embriyosu ile hamile kaldım . Ondan sonra bu altıncı denemem dondurulmuşlarla . Bi önceki denememde hamile kaldım ama o da boş keseydi kürtaj oldum . Şimdi tekrar deniyoruz iki tane transfer edilecek . Bakalım hayırlısı inşallah

Baya badireli yol gelmissin kuzum umarım bu sefer yüzün güler
benim henuz ilk denemem
hayırlısını dileyelim Allahimdan

Kesinlikle haklısın hatta geçen güm eşime nasip olursa tabii!kalp atışını görmeden kimse bilmicek diye tembih ettim...bu 2. Deneme yoruluyor insan açıklama yapmaktan...Olursa süpriiiiiizzzz....Ben wiesbaden'de tedavi görüyorum cnm vivaneo..Çok haklısın burda insan paylaştıkça heycanını rahatlıyor yoksa zaman durmuş gibi....

benimde ilk denemem canım umarım şu hayir mübarek gün hatrina yüzümüz güler de :)))

Nasılsın canım bugün:)

@papatya4680 bugün transferi var asilama yolunda kurdugum bi dostluktu oda benim gibi tüp bebege basladi yurtdisunda degil ama yinede benim kader arkadasim oldu allah razi olsun Isallah bu sefer olcak canim arkadsim allahim yar ve yardimcin olsun:KK15:

Hayirli kandiller arkadaslar. Bugun edilen dualarinizi Allah kabul etsin arkadaslarim. Hurihuri2013 Hurihuri2013 ben de iyiyim canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Ilk 2 gun yattiktan sonra ben yemek yapmaya , bulasik yikamaya falan basladim canim, kesinlikle yatak insani degilim ben. 2 gun yattim belim felaket agridi. Sen de yarin hayirlisi ile yarin basliyorsun ignelere. hatice-yakup hatice-yakup canim senden yarin guzel haberler bekliyoruz. Gentille Gentille FBCA FBCA kizlar sizin transferler yarin veya Cuma herhalde. Insallah size simsiki tutunurlar bebisleriniz. B bebekborn canim senin bebis sana yavas yavas ben burdayim demeye baslamis, senden de Sali gunu guzel haberler bekliyoruz.

Hayirli kandiller arkadaslar. Bugun edilen dualarinizi Allah kabul etsin arkadaslarim. Hurihuri2013 Hurihuri2013 ben de iyiyim canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Ilk 2 gun yattiktan sonra ben yemek yapmaya , bulasik yikamaya falan basladim canim, kesinlikle yatak insani degilim ben. 2 gun yattim belim felaket agridi. Sen de yarin hayirlisi ile yarin basliyorsun ignelere. hatice-yakup hatice-yakup canim senden yarin guzel haberler bekliyoruz. Gentille Gentille FBCA FBCA kizlar sizin transferler yarin veya Cuma herhalde. Insallah size simsiki tutunurlar bebisleriniz. B bebekborn canim senin bebis sana yavas yavas ben burdayim demeye baslamis, senden de Sali gunu guzel haberler bekliyoruz.
Bende senın gıbı duramam bılıyorum ama sürekli uzanmakta iyi deil işallah sonucu iyi olsun canım arkadaşım:) evet iğnem yarın başlıyor allahın izniyle:)

Back
X