• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cok yorma kendını misafir felan iyice dınlen bugün relaks ol tadını cıkar herseyin yarın işallah cok iyi sonuç alırsın kaliteli yumurtalar işallah:)

popomun üstünde duramayan bi yapım olduğu için pek dinlenmedim ama rahatım içimde rahat bilmiyorum
dualarınızı bekliyorum canlar
sabah saat 9 buçukta toplama olacak.:)))

Hayirli kandiller arkadaslar. Bugun edilen dualarinizi Allah kabul etsin arkadaslarim. Hurihuri2013 Hurihuri2013 ben de iyiyim canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Ilk 2 gun yattiktan sonra ben yemek yapmaya , bulasik yikamaya falan basladim canim, kesinlikle yatak insani degilim ben. 2 gun yattim belim felaket agridi. Sen de yarin hayirlisi ile yarin basliyorsun ignelere. hatice-yakup hatice-yakup canim senden yarin guzel haberler bekliyoruz. @Gentille @FBCA kizlar sizin transferler yarin veya Cuma herhalde. Insallah size simsiki tutunurlar bebisleriniz. B bebekborn canim senin bebis sana yavas yavas ben burdayim demeye baslamis, senden de Sali gunu guzel haberler bekliyoruz.

inş tatlım yaaa hepimiz için dualar ediyorum
yol arkadaşıyız :KK200:

Bende senın gıbı duramam bılıyorum ama sürekli uzanmakta iyi deil işallah sonucu iyi olsun canım arkadaşım:) evet iğnem yarın başlıyor allahın izniyle:)
Hayirli olsun canim, dualarim hep sizin ile olacak. Dun ki progesterone degerim iyi cikmis. Ignelere devam dedi hemisire. Alistim herhalde ignelere ilk gun ki gibi pek acimiyor ama morardi baya.

Hayirli olsun canim, dualarim hep sizin ile olacak. Dun ki progesterone degerim iyi cikmis. Ignelere devam dedi hemisire. Alistim herhalde ignelere ilk gun ki gibi pek acimiyor ama morardi baya.
Canım benim allahım emeklerının karsılıgnı verır işallahhhh:) müjde istıyom allahın izniyle:)

İyiyim canım benim, evde yalnız ve Kandil olunca içim çıkana kadar ağladım, rahatladım. Şimdide kahvemi yaptım geziniyorum forum sitelerinde. İnsanların nasıl hayatları var diyerek şükür ettim resmen.
Sen nasılsın, yarın iğneler başlıyor hayırlısıyla inşallah. Rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın hepimizi.

İyiyim canım benim, evde yalnız ve Kandil olunca içim çıkana kadar ağladım, rahatladım. Şimdide kahvemi yaptım geziniyorum forum sitelerinde. İnsanların nasıl hayatları var diyerek şükür ettim resmen.
Sen nasılsın, yarın iğneler başlıyor hayırlısıyla inşallah. Rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın hepimizi.
Bende yapıyom onu arada içim çıkana kadar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra duyduklarım okuduklarım bana tövbe neden böle yapıyosun dedırtıyo ama insanız cok güclü görünsekte fazlasıyla güçsüsüz dertler karsısında bı fıskeyle yıkılıp sonra beterın beterı var diyıp topluyoruz kendımızı ama canım arkadaşım ben cok inançlıyım bızler mükafatımızı muhakkak alıcaz allahın izniyle:) allah sevdığı kuluna dert verır sınarmış:)

Ayyyy evet iğneler baslıyooooo hayırlısıyla içim cok ferah bılıyomusun hiç böle olmamıştım ben:)

Afiyet olsun canim. Aglamak bazen rahatlatiyor gercekten ama kendini yipratma canim. Sen cok azimli birisin. Ben inaniyorum bu kadar cabalarinin mufakatini gorecegine.

Bende yapıyom onu arada içim çıkana kadar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra duyduklarım okuduklarım bana tövbe neden böle yapıyosun dedırtıyo ama insanız cok güclü görünsekte fazlasıyla güçsüsüz dertler karsısında bı fıskeyle yıkılıp sonra beterın beterı var diyıp topluyoruz kendımızı ama canım arkadaşım ben cok inançlıyım bızler mükafatımızı muhakkak alıcaz allahın izniyle:) allah sevdığı kuluna dert verır sınarmış:)
Öyle düşünmezsek, umut edip devam edemeyiz ki zaten. Rabbim imtihan ediyor sabrımızı, isyan ettirmesin inşallah. Sabrın sonu selâmet, bizde ulaşacağız minik ayaklara hayırlısıyla.

Afiyet olsun canim. Aglamak bazen rahatlatiyor gercekten ama kendini yipratma canim. Sen cok azimli birisin. Ben inaniyorum bu kadar cabalarinin mufakatini gorecegine.
Evet canım, eşim evde olunca ona dik görünmek ve üzmemek için ayakta duruyorum. Hamdolsun o olmasa bu kadar emek harcar mıydım, bilemiyorum.
Bende inanıyorum, Ocak ayı 2 kişilik ailemin milâdı olacak ve 3-4 kişilik çekirdek aileye ulaştıracak.
Rüyalarımda boş değil bu aralar, daha da motiveyim. Arada ağlamak içimi temizliyor, rahatlıyorum.

Arısütü bal kullandın mı, takviye olarak çok iyi olduğunu okudum Türk ve yabancı makalelerde. Özellikle yurtdışında çok önerilip, yumurta gelişimine ve kalitesine faydalarını okumuştum.

Arısütü bal kullandın mı, takviye olarak çok iyi olduğunu okudum Türk ve yabancı makalelerde. Özellikle yurtdışında çok önerilip, yumurta gelişimine ve kalitesine faydalarını okumuştum.
Canim ben transferimin 4. gunundeyim. Evet ari sutu ve polenini eylul den beri hap olarak kullaniyorum. Yumurta kalitesini arttirdigini duymustum. Benim 15 dollenen yumurtadan 11 i 5. Gune geldi, ari sutunun faydasini gordugumu dusunuyorum.

Canim ben transferimin 4. gunundeyim. Evet ari sutu ve polenini eylul den beri hap olarak kullaniyorum. Yumurta kalitesini arttirdigini duymustum. Benim 15 dollenen yumurtadan 11 i 5. Gune geldi, ari sutunun faydasini gordugumu dusunuyorum.
Maşallah, çok güzel sonuç. Bende başladım ama taze arısütü ve kestane balını aç karnına ayrı ayrı tüketiyorum. İnşallah etkisi olur.
@Hurihuri2013 canım, sen başladın mı kullanmaya. 1-2 ay önceden başlayınca daha etkili oluyormuş. Malum yaşlarımız 35 i aştı, yumurta kalitesi önemli.

Maşallah, çok güzel sonuç. Bende başladım ama taze arısütü ve kestane balını aç karnına ayrı ayrı tüketiyorum. İnşallah etkisi olur.
@Hurihuri2013 canım, sen başladın mı kullanmaya. 1-2 ay önceden başlayınca daha etkili oluyormuş. Malum yaşlarımız 35 i aştı, yumurta kalitesi önemli.
Benım doktorumun verdığı haplar var son bır aya yakındır kullanıyorum ben incir ve hurma cok tükettim bu ay doktor verdiği vıtaminlerın cok ise yarıcagnı söledı yumurta kalıtesını yükseltıyomuş hakkımızda hayırlısı canım ne dıyım :)sen fulll motıvesın canım Masallah gözümden kacmıyo hadı bakalım tatlım bu sefer kocaman bı göbüşlü hatun olma yolundasınnnnn:halay:işallah ıkız olurrrrrr evin nese dolar vıyak vıyak bebiş seslerıyle cınlarda kızlar napcağmı şaşırdım dıye mızmızlanırsın:KK73::confused::KK70:

Back
X