- Konu Sahibi Hurihuri2013
Canim benim nasilsin bugün:) benim yasima göre uygulaniyo bu tedavi en cok on tane yumurta istiyo doktorum ama kaliteli olsun istiyo anlicagin doktor ne derse onu yapiyoz:)
Iyimmm, sabah bulantim kötüydü yine simdi iyim.
evet yas ve duruma göre uygulaniyo, ama sanmaki herzaman yasa göre ayarlaniyor. Benim doktorum yasimdan dolayi 100 ile baslamak istedi, ancak fiyaskoyu igneye baslamadan 1 gün önce tekrar görünce, 200 dedi :) ve ignenin 3. günü öyle devam etseydi 300 olcakti.
Ve lütfen senden bisi rica ediyorummmm, cünkü ben cok yiprattim kendimi, benim doktorumda yasima göre 10-12 güzel kalitede olcak dedi, sonra 7 tane oldu, ben o sayinin neredeyse yarisi diye yedim bitirdim kendimi tabiki, doktorum nekadarda önemli olan kalitesi desede, ben inanmadim. o 7 taneden daha öncede yazmistim sadece 3 tane gelisti ikinci gün...bu sayilara cok önem verme lütfen, rahat ol, allahin izniyle 10da olsa 1 de olsa fark etmiyo, bize sonuc olarak 1 yavrucak lazim :) 2 olursada iyidir ama :)) üzme hic bi sekilde kendini böyle seylere cok önem vererek