Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

çok nazlanıyorum
eşim normalde hiç iş yapmaz evde
bulaşık yıkıyor ev süpürüyor
tadını çıkarıyorum:)))
Masallah de kizzzzz. Bence olmasi gereken bu aslinda cünkü yasadiklarimiz yorucu bize verilcek hertürlü destege ihtiyacimiz var eslerimiz herzamankinden fazla hissettirmeli varliklarini Isallah hep böle anlayisla devam eder :) bana gelince pazartesi günü terminim var bakalim doktor ne dicek simdilik hersey yolunda sükür rabbime:)

Masallah de kizzzzz. Bence olmasi gereken bu aslinda cünkü yasadiklarimiz yorucu bize verilcek hertürlü destege ihtiyacimiz var eslerimiz herzamankinden fazla hissettirmeli varliklarini Isallah hep böle anlayisla devam eder :) bana gelince pazartesi günü terminim var bakalim doktor ne dicek simdilik hersey yolunda sükür rabbime:)

pazartesi belli olur kactane yumurta oluşmaya başlamış 10 mm felan olur
sonra bidaha bakar ona göre toplama termini verir
inş kaliteli yumurtalar elde edilir
nasıl kasıklarda başladı mı çekmeler fln ?

pazartesi belli olur kactane yumurta oluşmaya başlamış 10 mm felan olur
sonra bidaha bakar ona göre toplama termini verir
inş kaliteli yumurtalar elde edilir
nasıl kasıklarda başladı mı çekmeler fln ?
Benim termin 12.12 diye kararlasturildi tabi allahim bilir hersey yolunda giderse doktorun plani dogrultusunda canim evet baski var kasiklarda hissedebiliyorum vucut benim ignelere tepki veriyo cok sıkıntı verıyo ama şükür cok iyiyim:) İzmir liyim ben:)))

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar guzel dilekleriniz icin.ben de izmirliyim. Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim hemseriymisiz.bugun yola cikiyorum kizlar pazar gecesi izmirde olucam Allah nasip ederse.
Gözlerim doldu ne bılım kokusu geldı bıan izmiriminnnnnn burnumun dıreği sızladı bıde anam anam garıp anam sen yoksun yanımda kime dert yanam dıye müzık calıyooooooo tv dan iyice bi içim dolduuuuuuuuu :KK57::KK61:canım izmirliymişsın olurda herhangı bişeye ihtıyacın olursa izmirin her yerınde ailemden bırilerı var ellerınden geleni yaparlar evlerının kapılarını sana acarlar canım sölemen yeterliii hemen hepsını sana yönlendırırım :)

Canim benim tesekkur ederim.bavullar hersey hazir canim.heyecan dorukta.insallah biran once gidip turkiyeye ben de tedaviye basliycam.herkese merhaba arkadaslar ben de Amerikada yasiyorum ama turkiyede tedavi goruyorum.benim gibi olan yoktur herhalde.Ama beni de araniza kabul edersiniz mutlu olurum.burdaki tum arkadaslarin en kisa surede bebislerine kavusmasini diliyorum ben de dahil en hayirli zamanda insallah.@Dilan60 canim benim kalbim seninle hayirli haberini bekliyor olucam beni oralarda da yalniz bjrakmiycagini biliyorum cok uzaklarda da olsak kalplerimiz bir olucak.
Aynen canim , tedavin surecinde her zaman yanindayim. Hayirlisi ile git hayirlisi ile gel insallah.

Aynen canim , tedavin surecinde her zaman yanindayim. Hayirlisi ile git hayirlisi ile gel insallah.
İzmirli gurbetçi kardeşim görünce dayanamadım yazayım ddm ☺️ Ben de izmirliyim bucadan Avusturyada yaşıyorum, sen nerdensin? Ben de tüp bebek tedavisiyle 2. Denemede hamd olsun ki hamile kaldım şuan 10. Haftanın içindeyim. Allahım isteyen herkese de sağlıkla versin inşallah

İzmirli gurbetçi kardeşim görünce dayanamadım yazayım ddm ☺️ Ben de izmirliyim bucadan Avusturyada yaşıyorum, sen nerdensin? Ben de tüp bebek tedavisiyle 2. Denemede hamd olsun ki hamile kaldım şuan 10. Haftanın içindeyim. Allahım isteyen herkese de sağlıkla versin inşallah
bu arada şehir karışıklığı oldu sanırım yanlış yazmışım Olsun ne farkeder

Back
X