Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah vardir canim. 3 gun kaldi ogrenmeme, cok heyecanliyim. Bir yandan da negatif olursa diye kendi kendime avuntularda bulunuyorum. Subat ya tekrar denerim diye. Ama insallah tutunmuslardir bebislerim veya bebisim.
Hakkinda hayirlisi canim benim isallah müjde verirsin bana bilixosun ilk günden beri yanindayim ve inan hergün dua ediyom ama dedigin gibi allahim ol derse olur biz yapilcak herseyi yapiyoz zaten pes etmek yok yola devam ne olursa olsunnnn:) Ama icim istiyo ki pozitif olsunnnnn:)

DilanBoran DilanBoran
canı gönülden diliyorum canim bebislerin tutmuş olmasını
Allah emeklerini boşa çıkarmayan
Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin canim. Burdan guzel haberleri duydukca inan ben cok mutlu oluyorum. Bir arkadasimiz daha bebisine kavustu diye. Umarim hepimiz kavusuruz bir gun. Canim doktoru veya hemsireyi arayip soyle istersen agrin oldugunu. Bana antibiotics ve cok agrim oldugunda kullanmam icin agri kesici vermislerdi. Onlar soylerler hangi agri kesiciyi kullanman gerektigini, yada hastaneye cagirilar. Cok gecmis olsun. Bize haber ver daha sonra.

Hakkinda hayirlisi canim benim isallah müjde verirsin bana bilixosun ilk günden beri yanindayim ve inan hergün dua ediyom ama dedigin gibi allahim ol derse olur biz yapilcak herseyi yapiyoz zaten pes etmek yok yola devam ne olursa olsunnnn:) Ama icim istiyo ki pozitif olsunnnnn:)
Evet canim ilk gunden beri hep yanimda oldun bana destek verdin. Insallah bebislerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelirler.

yasminsay yasminsay DilanBoran DilanBoran bak opudan sonra herkes perttttttt bide bana opudan tirsma diyonuzzzzzzz:KK17:
Herkeste bir olmuyor ki canım, doktordan doktora da değişiyor. Misal, ilk opumdan sonra hiç ağrım olmadı. Eşimle sürekli gezdim. 2. opudan direk sancıyla çıktım, eşim alışverişe götürdü ilk opuma güvenerek ama akşamında öldüm öldüm dirildim. 3-4 gün wc giderken ağladım, karnım 6 aylık gebe gibi şişmişti.Bende opuyu farklı doktorun yapmasına bağladım.

Mrb kızlar gebelik testine kadar iğne vuruncam...Her an adet olcam sancısı bi yandan ağlamaklı hâlim herşeye sinirlenmem bi yandan....Için için ağladım rahatladım...ilk defa bi ilaçdan dolayı sinirlerim altüst....Yarabbii hayırla versin evlatlarımızııııı

Hurihuri2013 Hurihuri2013

dün ilaçların etkisinden hissedemedim herhalde tüm gündür kıvranıyorum

zor bela bi yemek yaptım geri yattım
umarım geçer inş
sorma nazari kendi kendime ettim galiba

yasminsay yasminsay DilanBoran DilanBoran bak opudan sonra herkes perttttttt bide bana opudan tirsma diyonuzzzzzzz:KK17:
Canim yasminsay yasminsay in da dedigi gibi kisiden kisiye degisiyor. Insallah sen fazla aci cekmeden atlatirsin ama doktoruna mutlaka sor agrin olursa hangi agri kesiciyi kullanacagini bil oncesinden. Benim de ikinci gun agrim oldu biraz fazla . Sonrasi hafif gecti.

Mrb kızlar gebelik testine kadar iğne vuruncam...Her an adet olcam sancısı bi yandan ağlamaklı hâlim herşeye sinirlenmem bi yandan....Için için ağladım rahatladım...ilk defa bi ilaçdan dolayı sinirlerim altüst....Yarabbii hayırla versin evlatlarımızııııı
Hangi igneyi vurunacaksin canim? Gobekten mi ?

Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin canim. Burdan guzel haberleri duydukca inan ben cok mutlu oluyorum. Bir arkadasimiz daha bebisine kavustu diye. Umarim hepimiz kavusuruz bir gun. Canim doktoru veya hemsireyi arayip soyle istersen agrin oldugunu. Bana antibiotics ve cok agrim oldugunda kullanmam icin agri kesici vermislerdi. Onlar soylerler hangi agri kesiciyi kullanman gerektigini, yada hastaneye cagirilar. Cok gecmis olsun. Bize haber ver daha sonra.

tüp bebek bölümü 3 e kadar orda hafta sonu da yoklar
acil bi durumda acil servise gel dediler
bakalım azalma olmazsa giderim
çünkü cok acıya dayanan biri olmama ragmen kıvranıyorum

düzenli böbrek taşı düşürüyorum 10 yıldır ona bile dayandım da bugün çok zorlandım

Herkeste bir olmuyor ki canım, doktordan doktora da değişiyor. Misal, ilk opumdan sonra hiç ağrım olmadı. Eşimle sürekli gezdim. 2. opudan direk sancıyla çıktım, eşim alışverişe götürdü ilk opuma güvenerek ama akşamında öldüm öldüm dirildim. 3-4 gün wc giderken ağladım, karnım 6 aylık gebe gibi şişmişti.Bende opuyu farklı doktorun yapmasına bağladım.

resmen beni anlatıyorsun insan wc ye gitmeye korkar mı
idrar gelirken bicaklar saplanıyor resmenn kasiklarima
sıcak su koydum ayaklarima karnima koysam bişey olur mu kızlar???

Allah kolaylıklar versin canım. Sonundaki umut olmasa, çekemeyiz tüm bunları. Hayırlısıyla pozitifle döneceksin inşallah.

Prolutex canm opuden beri vuruyorum zaten dün transfer oldu ama beni benden aldı iğneler
Ben de transferden 2 gun sonra progesterone ignesine basladim. Kalcam mosmor oldu ama 1 hafta dan sonra agrisina alistim herhalde, ilk gunler ki gibi fazla agrimiyor. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim.

Prolutex canm opuden beri vuruyorum zaten dün transfer oldu ama beni benden aldı iğneler

bende progedex opudan beri vuruyorum
başta 3 tane vuruyordum seve seve hemde
ama bu ilaç ama tam tersi vurdugum yeri resmen ağrıtıyor ve ertesi güne de geçmiyor sancisi diger yandan opu sancisi
Allah yardımcımız olsun

tüp bebek bölümü 3 e kadar orda hafta sonu da yoklar
acil bi durumda acil servise gel dediler
bakalım azalma olmazsa giderim
çünkü cok acıya dayanan biri olmama ragmen kıvranıyorum

düzenli böbrek taşı düşürüyorum 10 yıldır ona bile dayandım da bugün çok zorlandım
Canim istersen git acile dayanamiyorsan. Ben de o kadar cok agri olmamisti. Ayrica Sabah kalkar kalkmaz kilo nu kontrol et. Her gun 1.5 kilo dan fazla kilo alirsanda klinige bildir. Cok gecmis olsun canim tekrardan.

Back
X