Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

resmen beni anlatıyorsun insan wc ye gitmeye korkar mı
idrar gelirken bicaklar saplanıyor resmenn kasiklarima
sıcak su koydum ayaklarima karnima koysam bişey olur mu kızlar???
Ayaklarına koy canım, antibiyotik kullanmadığını söyledin, karnına koyarsan belki bir zararı olur. Ben sürekli karnımın üstüne yatmakla rahatladım, aşırı gaz sorunu olmuştu çünkü. 4. günü geçmişti sancılarım.
Aklında bulunsun canım, geçmişler olsun.:KK19:

yasminsay yasminsay

sağol cevab için tatlım
aynen baya bi gaz sorunu da var
neyse 2 gün geçti sayılır benim ki de geçer inş
resmen adet sancisi sizliyor yumurtaliklarim
@Dilan60 dediği gibi sabahları kilonu kontrol et canım. 1,5 kilo üstü artış var ise, muhakkak bir kliniğe git. Vücut ve akciğerlerin su toplaması demek çünkü bu. Dilerim olmaz bu belirtiler, 2 güne sonlanır.

Allah kolaylıklar versin canım. Sonundaki umut olmasa, çekemeyiz tüm bunları. Hayırlısıyla pozitifle döneceksin inşallah.
Ağzından bal damlıyo canım....kızım ne zaman belli olacak diye sorunca 40 gün dedim odasına takvim yapmıs bide not yazmış ne olur annemde kalın diye şafak tutuyo kuzum

bende progedex opudan beri vuruyorum
başta 3 tane vuruyordum seve seve hemde
ama bu ilaç ama tam tersi vurdugum yeri resmen ağrıtıyor ve ertesi güne de geçmiyor sancisi diger yandan opu sancisi
Allah yardımcımız olsun
Amin canım benim karnım hâlâ çok şiş nrmalmi bilemedim 5 aylık gibi göbüşüm

Ağzından bal damlıyo canım....kızım ne zaman belli olacak diye sorunca 40 gün dedim odasına takvim yapmıs bide not yazmış ne olur annemde kalın diye şafak tutuyo kuzum
Rabbim kardeşlerini kuzuna ve size bağışlasın, miniklerin duaları daha değerli. İnşallah kardeş sevgisini ve gücünü o da tatsın.:KK19:

A Aveline arkadasimiz da tedavi icin Amerika’dan Turkiye ye gidiyor. Canim bavullar hazir mi? Tedavinin her asamasinda senin yaninda olacagim canim senin benim yanimda oldugun gibi. Gule gule git insallah yeginimle beraber geri don buraya.
Canim benim tesekkur ederim.bavullar hersey hazir canim.heyecan dorukta.insallah biran once gidip turkiyeye ben de tedaviye basliycam.herkese merhaba arkadaslar ben de Amerikada yasiyorum ama turkiyede tedavi goruyorum.benim gibi olan yoktur herhalde.Ama beni de araniza kabul edersiniz mutlu olurum.burdaki tum arkadaslarin en kisa surede bebislerine kavusmasini diliyorum ben de dahil en hayirli zamanda insallah.@Dilan60 canim benim kalbim seninle hayirli haberini bekliyor olucam beni oralarda da yalniz bjrakmiycagini biliyorum cok uzaklarda da olsak kalplerimiz bir olucak.

Canim benim tesekkur ederim.bavullar hersey hazir canim.heyecan dorukta.insallah biran once gidip turkiyeye ben de tedaviye basliycam.herkese merhaba arkadaslar ben de Amerikada yasiyorum ama turkiyede tedavi goruyorum.benim gibi olan yoktur herhalde.Ama beni de araniza kabul edersiniz mutlu olurum.burdaki tum arkadaslarin en kisa surede bebislerine kavusmasini diliyorum ben de dahil en hayirli zamanda insallah.@Dilan60 canim benim kalbim seninle hayirli haberini bekliyor olucam beni oralarda da yalniz bjrakmiycagini biliyorum cok uzaklarda da olsak kalplerimiz bir olucak.
Rabbim yardımcın olsun canım.

Allahim yardimcin olsun canim isallah dilegne ulasip evine huzurla dönersin allahin izniyle:)

Bugün daha iyiyim canım. Çarşıya çıktım, yeni geldim sayılır. Görümcelerim gelecekmiş, evi topluyorum.

Sen nasılsın?

hatice-yakup hatice-yakup canım, bende merak ettim seni. Ne durumdasın?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 yasminsay yasminsay

kızlar bugün düne bakarak çok daha iyim
gece sık uyandım idrardan dolayı
daha rahat wc ye çıkıyorum
sancılarda daha dayanılır
burda doktorlar hattı var gece aradım ilaç sordum ağrı kesici yutabilirsin dedi
ağrı kesici aldım bide fitil aldım buscopan şuan çok iyim

sizler nasilsiniz nasil gidiyor :))

Hurihuri2013 Hurihuri2013 yasminsay yasminsay

kızlar bugün düne bakarak çok daha iyim
gece sık uyandım idrardan dolayı
daha rahat wc ye çıkıyorum
sancılarda daha dayanılır
burda doktorlar hattı var gece aradım ilaç sordum ağrı kesici yutabilirsin dedi
ağrı kesici aldım bide fitil aldım buscopan şuan çok iyim

sizler nasilsiniz nasil gidiyor :))
Canim yinede kendine dikkat et üsütmemeye bak bu ara hasta olmaman lazim iyice bi iyileski bebisler gelince rahat etsinnnn:)

Back
X