Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Dondurulmuşlarda mı hamıle kaşsın canım sen yanlış anlamadıysam ıkıncı denemede tuttu deme
Evet canim dondurulmustu. Ben bi de bi doktor var adini unuttum simdi sonradan tv de onu dinledim o da ne dedi biliyo musun. Dondurulmuslarda tutma sansi daha yüksek dedi. Sanirim dogru

İzmirden sonra bana burası çok kötü geldi ya.. 7 yıl oldu ama hala alışamadım sevemedim
Türkiye nin heryerı cok güzel işte biz izmirliyız ya bızede heryerden güzel geliyo izmir ben izmiri düşününce içim fokur fokur oluyo sıcacık ya buralar hep soğuk hem insanı hem ülke soğuk ama napalım kaderde buda varmiş yasıcax mecburuz ne zaman istersen sıkılırsan yax konusuruz canım bende senın gıbıyım evdeyım :) tedavım var uzun zamandır bunla uprasıyorum burayı bulunca bisürü dostum oldu onlar yol arkadasım oldu saolsunlar kımseyle paylasamadıklarımızı burda konusuyoruz

Evet canım güzel bişey ben de geç buldum burayı.. aynen konuşuruz. Herşey yolumda gider inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…