- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Ben telefon da ogrenecegim insallah. Zaten suan gercekten inanamiyorum. Kan testini ogrendikten sonra herhalde kendimi tutamam canim.Pazartesi günü mutluluktan ağlarsın inşallah canım :)) ben de aglamistim test sonucunu alinca
Canım benim senınde bu sefer olcak sanada ağlıcam ben bol bol canım arkadasım benım:)Hadi gözümüz aydın olsun canım. Rabbim, hayırla, sağlıkla kucağında göstersin. Çok güzel bir haber bu.
Dondurulmuşlarda mı hamıle kaşsın canım sen yanlış anlamadıysam ıkıncı denemede tuttu demeHosbulduk canimm
Sevinçten olsun tüm ağlamalarımız, 15 sene beklemenin mükafatı inşallah Dilanımızın. Benden önce çok kişi var canım, sende bunların içindesin.Canım benim senınde bu sefer olcak sanada ağlıcam ben bol bol canım arkadasım benım:)
Evet canim dondurulmustu. Ben bi de bi doktor var adini unuttum simdi sonradan tv de onu dinledim o da ne dedi biliyo musun. Dondurulmuslarda tutma sansi daha yüksek dedi. Sanirim dogruDondurulmuşlarda mı hamıle kaşsın canım sen yanlış anlamadıysam ıkıncı denemede tuttu deme
Olsun içimden geldi canım arkadaşım ilk sen geldın aklıma:)Sevinçten olsun tüm ağlamalarımız, 15 sene beklemenin mükafatı inşallah Dilanımızın. Benden önce çok kişi var canım, sende bunların içindesin.
Amin canim insallah. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Darisi sizlerin basina canim. Ari sutu nun faydasini gorecegine inaniyorum canim.Hadi gözümüz aydın olsun canım. Rabbim, hayırla, sağlıkla kucağında göstersin. Çok güzel bir haber bu.
Canım benim üç deneme hakkım var bakalım allahım hangısınde nasıp ederseEvet canim dondurulmustu. Ben bi de bi doktor var adini unuttum simdi sonradan tv de onu dinledim o da ne dedi biliyo musun. Dondurulmuslarda tutma sansi daha yüksek dedi. Sanirim dogru
Insallah ilkinde olur canim. Icini rahat tut hep ve de ki hayirlisiysa ver allahim. Icimden korkuyu atmaya calis. Vercek allahim inanCanım benim üç deneme hakkım var bakalım allahım hangısınde nasıp ederse
Aminnnnnn canım hep onu dıyom zaten hayırlısı neyse o olsun hakkımda:) sen ne zamandır gurbettesınInsallah ilkinde olur canim. Icini rahat tut hep ve de ki hayirlisiysa ver allahim. Icimden korkuyu atmaya calis. Vercek allahim inan
7 sene oldu canım evlenip geldim.. sen hangi ülkedesin?Aminnnnnn canım hep onu dıyom zaten hayırlısı neyse o olsun hakkımda:) sen ne zamandır gurbettesın
Almanyadayım canım bende üç senem bıtıyo7 sene oldu canım evlenip geldim.. sen hangi ülkedesin?
İzmirden sonra bana burası çok kötü geldi ya.. 7 yıl oldu ama hala alışamadım sevemedimAlmanyadayım canım bende üç senem bıtıyo
Türkiye nin heryerı cok güzel işte biz izmirliyız ya bızede heryerden güzel geliyo izmir ben izmiri düşününce içim fokur fokur oluyo sıcacık ya buralar hep soğuk hem insanı hem ülke soğuk ama napalım kaderde buda varmiş yasıcax mecburuz ne zaman istersen sıkılırsan yax konusuruz canım bende senın gıbıyım evdeyım :) tedavım var uzun zamandır bunla uprasıyorum burayı bulunca bisürü dostum oldu onlar yol arkadasım oldu saolsunlar kımseyle paylasamadıklarımızı burda konusuyoruzİzmirden sonra bana burası çok kötü geldi ya.. 7 yıl oldu ama hala alışamadım sevemedim
Evet canım güzel bişey ben de geç buldum burayı.. aynen konuşuruz. Herşey yolumda gider inşallah canımTürkiye nin heryerı cok güzel işte biz izmirliyız ya bızede heryerden güzel geliyo izmir ben izmiri düşününce içim fokur fokur oluyo sıcacık ya buralar hep soğuk hem insanı hem ülke soğuk ama napalım kaderde buda varmiş yasıcax mecburuz ne zaman istersen sıkılırsan yax konusuruz canım bende senın gıbıyım evdeyım :) tedavım var uzun zamandır bunla uprasıyorum burayı bulunca bisürü dostum oldu onlar yol arkadasım oldu saolsunlar kımseyle paylasamadıklarımızı burda konusuyoruz
avusturyadan nerden canım??Teşekkür ederim aminnSizlerde durum nasıl şuanda?
Wiener Neustadt tarafından . Sende mi buralardansın canım?avusturyadan nerden canım??
bende viyana canımWiener Neustadt tarafından . Sende mi buralardansın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?