- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Rüyanın tersı olcak sen tek hamile olcan allahın izniyle:) bak yorumladım rüyanı ıkı dakkada
Uyu kız iyi geceler dınlen had olcak olcak allahın izniyle ıkişer ikişer işallahaynen ben hamile değildim
eşime bak hepsi hamile çatır çatır doğuruyor bunlar dedim inş ben çatır çatır doğuracağım
Insallah canim , saglikli sihhatli kucagima aliyim da tekiz, ikiz, ucuzTatlım senın ikiside tuttuysaaaaaaaaaa
Iyi geceler canim. Seni yarin ariyacaklar demi?, kac yumurta 3. Gune geldigini soyleyecekler .hamişler ve benim gibi hamiş olma çabasında olanlar hepinize iyi geceler
yarın grsz kizlaaaar
Tatlım senın ikiside tuttuysaaaaaaaaaa
Kizlar agzinizdan bal damliyor, insallah ikisi de tutmustur. Cok dua ediyorum.Ikiside tuttuysa testler daha cabuk koyulasirrrr. Hergünnn test et. Benim bence 1tane 1 kaldi cünkü testim 20. gün felan koyulasti baya. Senin ikitane transfer olmustu ikiside tutunduysa insallaaahhh ohhhh
Canim insallah o gunleri burda gorecegiz. Sizler her zaman benim dualarimdasiniz. Iyi geceler canim.yasminsay hatice-yakup ve beeeeeeeen işallah bizde bı gün burdan hamişşşşlik müjdesı vercez allahın izniyle canlarım hamiş hatunlar bıze bol bol dua edın lütfen.........iyi geceler
Insallah canim ben inaniyorum bizde kavuscaz bebislere iyi geceleryasminsay hatice-yakup ve beeeeeeeen işallah bizde bı gün burdan hamişşşşlik müjdesı vercez allahın izniyle canlarım hamiş hatunlar bıze bol bol dua edın lütfen.........iyi geceler
Doktor hangi ilaclari verdiBenım doktorumun verdığı haplar var son bır aya yakındır kullanıyorum ben incir ve hurma cok tükettim bu ay doktor verdiği vıtaminlerın cok ise yarıcagnı söledı yumurta kalıtesını yükseltıyomuş hakkımızda hayırlısı canım ne dıyım :)sen fulll motıvesın canım Masallah gözümden kacmıyo hadı bakalım tatlım bu sefer kocaman bı göbüşlü hatun olma yolundasınnnnnişallah ıkız olurrrrrr evin nese dolar vıyak vıyak bebiş seslerıyle cınlarda kızlar napcağmı şaşırdım dıye mızmızlanırsın
İnşallah canım benim.yasminsay hatice-yakup ve beeeeeeeen işallah bizde bı gün burdan hamişşşşlik müjdesı vercez allahın izniyle canlarım hamiş hatunlar bıze bol bol dua edın lütfen.........iyi geceler
Mümkün olduğunca bol su tüket ve gaz yapan yiyeceklerden özellikle bir süre uzak dur canım, ben o halimi hatırlamak istemiyorum, kâbus gibiydi. Karnının üstüne yatmak, gaz sorununa iyi gelmedi mi?DilanBoran yasminsay
kızlar yok aramicaklar ya
bana salı günü saat 10 buçukta gel dediler şuan için bölünen çok güzel embriyolar var değişiklik olmazsa salı transfer olacak dediler
değişiklik olursa ararız dedi
gece 3 kere uyandım sanrıdan gaz sıkışması gibi sancım oluyor kafayı yicem yumurtalar iyi ama o kadar ağrımıyor
Merhaba Coenzym Q10 +vitamin E ve ClavellaDoktor hangi ilaclari verdi
Şükür ıyıyım canım evet özellikle sol kasıgımda cok yoğun canım hakkımda hayırlısı yarın doktora gıdıyom anlıcam ne durumda olduğmu zaten istedığim saglıklı iki yumurtacıkkkkkkk transfer için işallah:))) sen nasıl oldun canım iyilestınmı birazHurihuri2013 kuzum, nasılsın bugün? Yarın ilk takibin vardı değil mi, yumurtalıklarını hissetmeye başladın mı?
İşallah transfer gününe kadar iyilesirsın tatlım üzülme allahım şifa versin işallah sıcak tut kendını cok yorulmaDilanBoran yasminsay
kızlar yok aramicaklar ya
bana salı günü saat 10 buçukta gel dediler şuan için bölünen çok güzel embriyolar var değişiklik olmazsa salı transfer olacak dediler
değişiklik olursa ararız dedi
gece 3 kere uyandım sanrıdan gaz sıkışması gibi sancım oluyor kafayı yicem yumurtalar iyi ama o kadar ağrımıyor
Hay maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm...Kaçıncı gün embryosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?