Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ikiside tuttuysa testler daha cabuk koyulasirrrr. Hergünnn test et. Benim bence 1tane 1 kaldi cünkü testim 20. gün felan koyulasti baya. Senin ikitane transfer olmustu ikiside tutunduysa insallaaahhh ohhhh
Kizlar agzinizdan bal damliyor, insallah ikisi de tutmustur. Cok dua ediyorum.

Doktor hangi ilaclari verdi

DilanBoran yasminsay

kızlar yok aramicaklar ya
bana salı günü saat 10 buçukta gel dediler şuan için bölünen çok güzel embriyolar var değişiklik olmazsa salı transfer olacak dediler

değişiklik olursa ararız dedi

gece 3 kere uyandım sanrıdan gaz sıkışması gibi sancım oluyor kafayı yicem yumurtalar iyi ama o kadar ağrımıyor

Mümkün olduğunca bol su tüket ve gaz yapan yiyeceklerden özellikle bir süre uzak dur canım, ben o halimi hatırlamak istemiyorum, kâbus gibiydi. Karnının üstüne yatmak, gaz sorununa iyi gelmedi mi?

Hurihuri2013 kuzum, nasılsın bugün? Yarın ilk takibin vardı değil mi, yumurtalıklarını hissetmeye başladın mı?
Şükür ıyıyım canım evet özellikle sol kasıgımda cok yoğun canım hakkımda hayırlısı yarın doktora gıdıyom anlıcam ne durumda olduğmu zaten istedığim saglıklı iki yumurtacıkkkkkkk transfer için işallah:))) sen nasıl oldun canım iyilestınmı biraz

İşallah transfer gününe kadar iyilesirsın tatlım üzülme allahım şifa versin işallah sıcak tut kendını cok yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…