Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşallah o duruma gelmezsin canım. Sarı leblebi denedin mi? Benim sabahları bulanıyor midem, sen aklıma geliyosun, diyorum Dilan bütün gün böyle Az da olsa ne çektiğini anlayabiliyorum. Ama bugün benim de bütün gün bulandı. Bağırsaklarım bozuk gibi. Pirinç lapası yedim yağsız..
Benim sorun kusarak değil de tuvalet yoluyla çıkıyo sanırım baştan beri.
Benim testim 30 nisan’da.
Sen de yaptıracak mısın?

Ben tam anlayamadım. Bi var gibi bir yok gibi geliyor. Belki tekrar mı yapsan ki?

pozitif olunca tek cizgi mi cikmasi gerek (-) yoksa (+) cikmasi gerek. Bu testler degisik olabiliyor. Ben orda tek cizgi goruyorum. Belki de gec tutunmaya baslamistir.
Canım dik çizgi çıkmasılazım yandaki kontrol çizgisindeki gibi. Dikine hafif gördüm gibi gelmişti bana ümit etmiştim o yüzden

Aynen canim cok zor , insallah sadece sen de bugunluk bir seydir bu. Leblebiyi de denedim o da fayda saglamadi onu da cikardim. Simdilik naneli seker iyi geliyor gibi. Benim bebisin kromozomlari dogru ama yine de sigortam karsiliyorsa yaptirabilirim. Senin randevuna az kalmis haftaya gorursun bebisini.

Gecmis olsun canim. Yarin ertelenirse transferin sakin uzulme. Ertelenmezse bol su ic. Su seni rahatlatacaktir. Gunde 2 kg kilo alirsan ve agrin cok olursa mutlaka dr veya acile git.

Vallahi bebeği bir daha göreyim diye bile yaptırabilirim. Bu fırsatı kaçırmam:)
Aaa evet doğru, seninkinin kromozomları doğru.. zaten sana sorarken de aklıma gelmişti. Bir de ben zaten bu testi tam kavrayamadım.

Vallahi bebeği bir daha göreyim diye bile yaptırabilirim. Bu fırsatı kaçırmam:)
Aaa evet doğru, seninkinin kromozomları doğru.. zaten sana sorarken de aklıma gelmişti. Bir de ben zaten bu testi tam kavrayamadım.
Benim bildigim kadari ile kromozom anomalileri varmi diye ultrason da ense kalinligina ve burun yapisina bakiyorlar kan da da yuzde kac anomali cikar diye bakiyorlar.

Nedense icimden öyle geçti. Erkek gibi hisediyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

Teşekkürler canım.. S Sese1212 umarım ikimiz için de güzel geçer
Teşekkürler canım.. S Sese1212 umarım ikimiz için de güzel geçer

DilanBoran
Kizlar cok tesekkur ederim. Bir turlu yazamadim size dunden beri hep bisey oldu. Bugunde doktoru beklerken yazayim dedim yine olmadi:) Neyse doktor IVF dedi ama sonra siz de ICSI denenmemis IVF’i onla yapacagiz basarisi cok yuksek olacaktir dedi. Biz de dedik ki biz ICSI’yla yaptik denemelerimizi zaten. Sonra mektupta yazmiyordu dedi. Ben de cikarip mektubu tekrar gosterdim. Bakti a evet yaziyormus dedi. Sonra dedi ki biz bu bilgiyi bilmiyorduk bu durumu degistirebilir tekrar kendi aramizda konusalim dedi. Ben de dedim ki yasim malum daha fazla beklemek ve ertelemek istemiyorum. Bir an once tedaviye baslamak istiyorum. Onlarda tamam bugun sizi yeni kararimizla ariyacagiz dediler. Yani umarim yine IVF derler bakalim. Mektup ingilizceydi belli ki gozden kacirmislar. Bugun arasinlar size haber verecegim. Siz naaptiniz? dennisgo nasil gecti?

Kan verdim sadece canım. Yarın sabah opu olacak. 7 folikülden kaçı dolu çıkacak bakalım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…