Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşallah kısa zamanda toparlarsın

Seni cok bekletmeyecek annesi merak etme! Insallah bu defa gelecek artik, nazlanma hakkini doldurdu.

Iyi gidiyor canim benim bir sorun yok cok sukur. Ben biraz agir ve keyifsiz hissediyorum sadece. Duygu durumlarim karisik :)
Sen hamilesin ve öyle hissediyorsun, ben değilken bile kötüyüm canım. Sanırım havalar çok etkiliyor. Tatildesin sanırım iyi gelmeli ama işte zor bu mevsim geçişleri.. Duygu durumları da hormonal olabilir. Sen annesin en iyi sen bilirsin hamilelikte böyle şeyler olabileceğini.

Cok guzel haber canim.kaliteli kaliteli dollenip sana bebis olsunlar.dinlen simdi transfere kadar.

gecmis olsun canim, yat dinlen suyunu ihmal etme. 6 yumosun toplanmis Masallah guzel rakam, insallah 5. Gune cogu gelir ve iclerinden biri sana simsiki tutunur.
Bana da senin erkek doguyor . Belki de kizin oldugu icin boyle hissediyorum bilmiyorum artik . Tatilin tadini cikar, nasil bir yere gittiniz tatil icin? Sahil alani mi , doga alani mi? Ben de Temmuz da gitmeyi dusunuyorum Miami ye. Belki o zamana kadar mide bulantim gecer.
Dedigin gibi ilaclari biraktiktan sonra normal kilo alimina baslarsin. Kizin da Kac kilo almistin?

Cok guzel haber canim.kaliteli kaliteli dollenip sana bebis olsunlar.dinlen simdi transfere kadar.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Umarım kaliteli ve inatçı bir embriyo transfer edilir ve sıkıca tutunur..

Saol canım, umarım kaliteli embriyolar elde ederiz ve sıkıca tutunacak olanını da alır gelirim. bu kez çok ağrım oldu, ayrıca yumurtlama ağrısı falan da çektim..geçen sefer hiç böyle değildi. Ağrı kesici içtim biraz daha iyiyim şu an. Antibiyotik de mantar yapmıştı kullanmaya başladım ama doktor istersen kullanma dedi. Kararsız kaldım. Öğlen içtim akşam içecek miyim bilmiyorum.

Gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah hepsi döllenir

Evet canim, hamilelikten hepsi. Ilk aylarim kizima hamileykende boyleydi. Artik 3. de sen sakrak bir hamilelik diliyorum kendime :)

Benim icime dogan pek cikmaz o yuzden sizin hisleriniz daha isabetli olabilir :).

Kilo alimindan cok bu siskinlik hissi cok kotu hissettiriyor canim. Tup bebek macerasina basladigimdan beri 6 kg almisim ama 20 gibi hissediyorum. Kizima 49 kg ile hamile kalip 58te bitirmistim :) Sadece gobegim vardi zaten rahat hareket edebiliyordum, yasin getirdigi fitlik vardi birde...

Sende kilo durumlari nasil?

Ah ah, geçmiş olsun, miden çabuk geçse bari.
Canımmm, ben de şiştim maalesef. Giyecek bir tane bile pantolonum veya eteğim, şortum kalmadı. Hepsi hızla daraldı. Elimde son bir tane esnek pantolon vardı o da olmuyor artık.
Evde hep eşofman pijama ya da şu yeni moda şalvarlardan giyiyorum.
Dışarıda da tayt üstüne bol bişey uydurmaya çalışıyorum. Taytımın beli rahat.
Vücudum bozuldu üst kollarım ve bacaklarım çok yumuşadı, spor yapmıyorum çünkü epeydir.
Yüzümde kırmızı pütürler çıktı. Bazen bi kızarıyor yüzüm alkolik yüzü gibi oluyor. Benim o pürüzsüz cildime ne oldu diyorum. Bir de sanki is olmuş gibi kararıyor.
Ama mutluyum. Hayalim, dualarım gerçek oldu:) çok şükürler olsun.
Bunlar hiç sorun değil. Daha fazlasına bile varım!!!!! Yeter ki bebeğimiz bizimle olsun ve sağlıklı olsun. Sağlıkla kucağımızda görelim. En büyük hayalim gerçek oldu şükür
İsteyen bütün arkadaşlarıma da çooook yakında gelsin.
Duygu durumunda hormonların etkisi büyük. Takma kafana.
Bir arkadaşım dedi ki bana; ben sanki hamileliğimde alacağım bütün kiloları ilk haftalarda aldım, sonra sadece karnım büyüdü.
Belki bizim de öyle olur.
Ben de çok aldım, şok oluyorum her gün.
Boşver canım, bebeciklerimize odaklanalım.

yaaa ne güzelmiş kızında, hep öyle hamile olurum sanıyordum çünkü hep zayıf bir yapım vardı. Ama şuan dombiliyim.
Ödemden canım o dediğin şişkinlik sanırım...

Ben 61.5 ile tedaviye basladim 64 u gormustum simdi tekrar 61,5-62.5 arasi degisiyor. Cikardigim icin ben de kilo alimi olmadi ama belimde az da olsa bir kalinlasma oldu.

Selam kızlar;
Embriyolog aradı az önce. 4 tane embriyo varmış. 5. Gün sabah 8;30 da transfer olacak. Bir mi iki mi istiyorsunuz dedi. Biz de iki bize uyar ama doktorumuz her zaman bir transfer etmekten yana dedik.. doktor ile konuşacaklar ona göre hareket edecekler.çarşamba göreceğiz ama bence 1 embriyo diyecektir doktor.
Bugünden 5. Güne iki embriyo gideceğini nasıl biliyorlar ben de onu anlamıyorum. Ama sonuçta benim değil onların sorunu bence :)

Merhaba, birşey merak ettim ivf farklı birşey mi acaba? Bize de hep icsi uygulandı fakat sonuç alamadık
İcsi mikroenjesyon değil mi? Yani sperm ve yumurta aynı kaba konup döllenme beklenmiyor da yumurtanın içine bırakılıyor diye biliyorum. İkisi de tüp bebek ama döllenme yöntemleri farklı bence.

Cok sevindim canim super haber. 1.de olsa 2.de cok farketmez. Nasil olsa donduracaklar. Ama senin secimine birakirlarsa 2 tane al bence. Daha garanti tutmasi. Hatching yapacaklarmi?

Merhaba, birşey merak ettim ivf farklı birşey mi acaba? Bize de hep icsi uygulandı fakat sonuç alamadık

Selam hosgeldin aramiza :) Belki eskisindir benden ama ben seni yeni gordum. Dennisgo’nun dedigi gibi ICSI IVF’te kullanilan bir teknik. Yani ICSI’li ya da ICSI’siz da IVF yapilabiliyor. Senin kac denemen oldu? Kac yumurta dollendi? Neden basarisiz oldu. Sundan soruyorum. Bir IVF doktoru bizim durumumuz icin ICSI’siz deneme onerdi. 1 kerede onu deniyecegiz.

Cok sevindim canim super haber. 1.de olsa 2.de cok farketmez. Nasil olsa donduracaklar. Ama senin secimine birakirlarsa 2 tane al bence. Daha garanti tutmasi. Hatching yapacaklarmi?
Biz embriyologla sadece bugün telefonda konuştuk aklımıza da hatching sormak gelmedi canım. Evet bana bıraksalar iki derdim de doktor bırakmayabilir.çünkü en başından beri her zaman tek transfer dedi. Yani fikrimizi bile sormadı :) Çarşamba görürüz bakalım.

Sebepsiz bizim 3 tüp denemem var negatif. Temmuz ayında yeniden tedavim var oyüzden okuyorum forumları, neler yapılıyor takip ediyorum. İcsi olmayınca klasik tüp bebek mi oluyor yani spermleri yumurta etrafına bırakıp kendi döllemesini bekliyorlar?

Şimdiden hayırlı olsun.

Simdi sen de ne olmadi. Yumurtalarin azmi dollendi? Cunku benim sorunum yumurtalarimin dusuk dollenmesi. Yumurtalarim hassas oldugu icin spermi etrafina biraktiklari normal IVF’i denememi tavsiye ettiler.
Ama senin dollenmede bir problemin yoksa bence en yeni ve yuksek oranli gebelik veren ICSI’i denemelisin. Tabii doktorun daha iyi tavsiye verir ama benim sorunuma uygun cozum bu olabilir dendi. Sen de benzer bir sorun yasiyorsan doktoruna sorabilirsin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…