- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.061
İnşallah kısa zamanda toparlarsınTeşekkür ederim haklısın bundan sonrası kolay olacaktır :) bu kez çok zorladı beni şu an midem bile ağrıyor. Hatta yumurtlama ağrısı çekiyorum :) vücut farkında değil herhalde foliküllerin gittiğinin yumurtlamaya çalışıyor sanki :)
Sen hamilesin ve öyle hissediyorsun, ben değilken bile kötüyüm canım. Sanırım havalar çok etkiliyor. Tatildesin sanırım iyi gelmeli ama işte zor bu mevsim geçişleri.. Duygu durumları da hormonal olabilir. Sen annesin en iyi sen bilirsin hamilelikte böyle şeyler olabileceğini.Seni cok bekletmeyecek annesi merak etme! Insallah bu defa gelecek artik, nazlanma hakkini doldurdu.
Iyi gidiyor canim benim bir sorun yok cok sukur. Ben biraz agir ve keyifsiz hissediyorum sadece. Duygu durumlarim karisik :)
Cok guzel haber canim.kaliteli kaliteli dollenip sana bebis olsunlar.dinlen simdi transfere kadar.Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
gecmis olsun canim, yat dinlen suyunu ihmal etme. 6 yumosun toplanmis Masallah guzel rakam, insallah 5. Gune cogu gelir ve iclerinden biri sana simsiki tutunur.Günaydın kızlar
Bir saat sonra çıkarız sanırım. Ama inanılmaz boğazım ağrıyor ve yanıyor dünden beri. Dün ateşim de vardı şu an yok. Havalar çok değişken ve sanırım hastalanıyorum
Bana da senin erkek doguyorMasallah dennis’cim haberler harika! Simdi transfere kadar dinlenme zamani. Insallah sonuc cok guzel olacak.
KiyamammÇok heyecanlanma canim, zaten artik bebis buyudukce ultrasonda yuzunu daha iyi goreceksin.
Bana karindan bakilmisti, sadece uzaniyorsun, karanlik odada renkli ultrason ekraninda doktor olcumleri yaparken bebegini izliyorsun :) Cinsiyetini ogrenmek istermisiniz diye sorar muhtemelen, soyler size de :)
Bana da herkes kizin var oglun olur insallah diyor ama benim gonlumden gecen bir kucuk hanimefendi dahaAma dillendirmiyorum tabii, onemli olan saglikla bize gelmesi.
Biz daha dönmedik, bende pek keyifli hissetmiyorum, hic tat almiyorum bulanti ve mide yanmalarim artarak devam ediyor. En can sikici kismi isi hizla kilo almis olmam. Nasil olduda birden bu kadar sistim inanamiyorumGiyinmek buyuk sorun suan benim icin. Kendimi baya kotu goruyorum aynada bu da moralimi bozuyor. Insallah progesteron u birakinca normale doner kilo alma hizim. Allahim kafamiza takacak seylerimiz bitmiyor bir turlu
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Umarım kaliteli ve inatçı bir embriyo transfer edilir ve sıkıca tutunur..Cok guzel haber canim.kaliteli kaliteli dollenip sana bebis olsunlar.dinlen simdi transfere kadar.
Saol canım, umarım kaliteli embriyolar elde ederiz ve sıkıca tutunacak olanını da alır gelirim. bu kez çok ağrım oldu, ayrıca yumurtlama ağrısı falan da çektim..geçen sefer hiç böyle değildi. Ağrı kesici içtim biraz daha iyiyim şu an. Antibiyotik de mantar yapmıştı kullanmaya başladım ama doktor istersen kullanma dedi. Kararsız kaldım. Öğlen içtim akşam içecek miyim bilmiyorum.gecmis olsun canim, yat dinlen suyunu ihmal etme. 6 yumosun toplanmis Masallah guzel rakam, insallah 5. Gune cogu gelir ve iclerinden biri sana simsiki tutunur.
Bana da senin erkek doguyor. Belki de kizin oldugu icin boyle hissediyorum bilmiyorum artik . Tatilin tadini cikar, nasil bir yere gittiniz tatil icin? Sahil alani mi , doga alani mi? Ben de Temmuz da gitmeyi dusunuyorum Miami ye. Belki o zamana kadar mide bulantim gecer.
Dedigin gibi ilaclari biraktiktan sonra normal kilo alimina baslarsin. Kizin da Kac kilo almistin?
Gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah hepsi döllenirBen geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
Sen hamilesin ve öyle hissediyorsun, ben değilken bile kötüyüm canım. Sanırım havalar çok etkiliyor. Tatildesin sanırım iyi gelmeli ama işte zor bu mevsim geçişleri.. Duygu durumları da hormonal olabilir. Sen annesin en iyi sen bilirsin hamilelikte böyle şeyler olabileceğini.
gecmis olsun canim, yat dinlen suyunu ihmal etme. 6 yumosun toplanmis Masallah guzel rakam, insallah 5. Gune cogu gelir ve iclerinden biri sana simsiki tutunur.
Bana da senin erkek doguyor. Belki de kizin oldugu icin boyle hissediyorum bilmiyorum artik . Tatilin tadini cikar, nasil bir yere gittiniz tatil icin? Sahil alani mi , doga alani mi? Ben de Temmuz da gitmeyi dusunuyorum Miami ye. Belki o zamana kadar mide bulantim gecer.
Dedigin gibi ilaclari biraktiktan sonra normal kilo alimina baslarsin. Kizin da Kac kilo almistin?
Umarım canım Pazar gününü bekliyoruz şimdi öğrenmek için :)Gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah hepsi döllenir
Masallah dennis’cim haberler harika! Simdi transfere kadar dinlenme zamani. Insallah sonuc cok guzel olacak.
KiyamammÇok heyecanlanma canim, zaten artik bebis buyudukce ultrasonda yuzunu daha iyi goreceksin.
Bana karindan bakilmisti, sadece uzaniyorsun, karanlik odada renkli ultrason ekraninda doktor olcumleri yaparken bebegini izliyorsun :) Cinsiyetini ogrenmek istermisiniz diye sorar muhtemelen, soyler size de :)
Bana da herkes kizin var oglun olur insallah diyor ama benim gonlumden gecen bir kucuk hanimefendi dahaAma dillendirmiyorum tabii, onemli olan saglikla bize gelmesi.
Biz daha dönmedik, bende pek keyifli hissetmiyorum, hic tat almiyorum bulanti ve mide yanmalarim artarak devam ediyor. En can sikici kismi isi hizla kilo almis olmam. Nasil olduda birden bu kadar sistim inanamiyorumGiyinmek buyuk sorun suan benim icin. Kendimi baya kotu goruyorum aynada bu da moralimi bozuyor. Insallah progesteron u birakinca normale doner kilo alma hizim. Allahim kafamiza takacak seylerimiz bitmiyor bir turlu
yaaa ne güzelmiş kızında, hep öyle hamile olurum sanıyordum çünkü hep zayıf bir yapım vardı. Ama şuan dombiliyim.Evet canim, hamilelikten hepsi. Ilk aylarim kizima hamileykende boyleydi. Artik 3. de sen sakrak bir hamilelik diliyorum kendime :)
Benim icime dogan pek cikmaz o yuzden sizin hisleriniz daha isabetli olabilir :).
Kilo alimindan cok bu siskinlik hissi cok kotu hissettiriyor canim. Tup bebek macerasina basladigimdan beri 6 kg almisim ama 20 gibi hissediyorum. Kizima 49 kg ile hamile kalip 58te bitirmistim :) Sadece gobegim vardi zaten rahat hareket edebiliyordum, yasin getirdigi fitlik vardi birde...
Sende kilo durumlari nasil?
Ben 61.5 ile tedaviye basladim 64 u gormustum simdi tekrar 61,5-62.5 arasi degisiyor. Cikardigim icin ben de kilo alimi olmadi ama belimde az da olsa bir kalinlasma oldu.Evet canim, hamilelikten hepsi. Ilk aylarim kizima hamileykende boyleydi. Artik 3. de sen sakrak bir hamilelik diliyorum kendime :)
Benim icime dogan pek cikmaz o yuzden sizin hisleriniz daha isabetli olabilir :).
Kilo alimindan cok bu siskinlik hissi cok kotu hissettiriyor canim. Tup bebek macerasina basladigimdan beri 6 kg almisim ama 20 gibi hissediyorum. Kizima 49 kg ile hamile kalip 58te bitirmistim :) Sadece gobegim vardi zaten rahat hareket edebiliyordum, yasin getirdigi fitlik vardi birde...
Sende kilo durumlari nasil?
Merhaba, birşey merak ettim ivf farklı birşey mi acaba? Bize de hep icsi uygulandı fakat sonuç alamadıkKizlar telefon geldi. IVF yapacaklar ilk randevu 29 MayistaValla su mektup olayi cok ise yaradi tekrar tesekkur ederim ozellikle Blablup ’ a dennisgo DilanBoran yelek .
İcsi mikroenjesyon değil mi? Yani sperm ve yumurta aynı kaba konup döllenme beklenmiyor da yumurtanın içine bırakılıyor diye biliyorum. İkisi de tüp bebek ama döllenme yöntemleri farklı bence.Merhaba, birşey merak ettim ivf farklı birşey mi acaba? Bize de hep icsi uygulandı fakat sonuç alamadık
Selam kızlar;
Embriyolog aradı az önce. 4 tane embriyo varmış. 5. Gün sabah 8;30 da transfer olacak. Bir mi iki mi istiyorsunuz dedi. Biz de iki bize uyar ama doktorumuz her zaman bir transfer etmekten yana dedik.. doktor ile konuşacaklar ona göre hareket edecekler.çarşamba göreceğiz ama bence 1 embriyo diyecektir doktor.
Bugünden 5. Güne iki embriyo gideceğini nasıl biliyorlar ben de onu anlamıyorum. Ama sonuçta benim değil onların sorunu bence :)
Merhaba, birşey merak ettim ivf farklı birşey mi acaba? Bize de hep icsi uygulandı fakat sonuç alamadık
Biz embriyologla sadece bugün telefonda konuştuk aklımıza da hatching sormak gelmedi canım. Evet bana bıraksalar iki derdim de doktor bırakmayabilir.çünkü en başından beri her zaman tek transfer dedi. Yani fikrimizi bile sormadı :) Çarşamba görürüz bakalım.Cok sevindim canim super haber. 1.de olsa 2.de cok farketmez. Nasil olsa donduracaklar. Ama senin secimine birakirlarsa 2 tane al bence. Daha garanti tutmasi. Hatching yapacaklarmi?
Sebepsiz bizim 3 tüp denemem var negatif. Temmuz ayında yeniden tedavim var oyüzden okuyorum forumları, neler yapılıyor takip ediyorum. İcsi olmayınca klasik tüp bebek mi oluyor yani spermleri yumurta etrafına bırakıp kendi döllemesini bekliyorlar?Selam hosgeldin aramiza :) Belki eskisindir benden ama ben seni yeni gordum. Dennisgo’nun dedigi gibi ICSI IVF’te kullanilan bir teknik. Yani ICSI’li ya da ICSI’siz da IVF yapilabiliyor. Senin kac denemen oldu? Kac yumurta dollendi? Neden basarisiz oldu. Sundan soruyorum. Bir IVF doktoru bizim durumumuz icin ICSI’siz deneme onerdi. 1 kerede onu deniyecegiz.
Şimdiden hayırlı olsun.Selam kızlar;
Embriyolog aradı az önce. 4 tane embriyo varmış. 5. Gün sabah 8;30 da transfer olacak. Bir mi iki mi istiyorsunuz dedi. Biz de iki bize uyar ama doktorumuz her zaman bir transfer etmekten yana dedik.. doktor ile konuşacaklar ona göre hareket edecekler.çarşamba göreceğiz ama bence 1 embriyo diyecektir doktor.
Bugünden 5. Güne iki embriyo gideceğini nasıl biliyorlar ben de onu anlamıyorum. Ama sonuçta benim değil onların sorunu bence :)
Sebepsiz bizim 3 tüp denemem var negatif. Temmuz ayında yeniden tedavim var oyüzden okuyorum forumları, neler yapılıyor takip ediyorum. İcsi olmayınca klasik tüp bebek mi oluyor yani spermleri yumurta etrafına bırakıp kendi döllemesini bekliyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?