- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.041
Canim kacinci haftada yaptiriyorsun 2li testi? 13 mü? Bende yaptiracagim bi testleri, nedeni de tamamen merak :)İşte bir stres daha gelecek sanki hayatıma gerek var mı hala emin değilim. Doktorum tavsiye etti diye randevu aldım. Bazen anne karnında tedavi edilebilen hastalıklar varmış diye söylendi beni ikna eden o olmuştu.
Yoksa bir şey varsa da önceden bilmek başka hiçbir işime yaramayacak. Bakalım. Ben arada ultrasonda bebeği de görürüm diye heves ediyorumyoksa daha 2 koca hafta var kontrolüme..
Mide bulantın nasıl oldu? Hala aynı mı?
Günaydın kızlar
Bir saat sonra çıkarız sanırım. Ama inanılmaz boğazım ağrıyor ve yanıyor dünden beri. Dün ateşim de vardı şu an yok. Havalar çok değişken ve sanırım hastalanıyorum
Harika bir haber! Cook sevindim canim, insallah tedavinde kisa surede pozitif sonuc alirsinBurada fikir paylasmak, birbirimize destek olmak icin variz, bende cok sevindim mektup onerisinin ise yaramasina. Booool sanslar!
Canim kacinci haftada yaptiriyorsun 2li testi? 13 mü? Bende yaptiracagim bi testleri, nedeni de tamamen merak :)
Ben kizimda yaptirmistim, hatta renkli ve cozunurlugu yuksek bir cihazla ultrasound yapildigi icin yuz hatlari cinsiyeti falan cok net gorunuyordu :) Biz orada ogrenmistik cinsiyetini, eger dogumu beklemeyeceksen cok yakinda ogrenebilirsin o zaman :) Bana sen oglan annesi olacakmissin gibi geliyor :)
Günaydın kızlar
Bir saat sonra çıkarız sanırım. Ama inanılmaz boğazım ağrıyor ve yanıyor dünden beri. Dün ateşim de vardı şu an yok. Havalar çok değişken ve sanırım hastalanıyorum
Günaydın. Bol şanslar inşallah güzel geçer herşey.Günaydın kızlar
Günaydin! Ve booool sanslar! Hastaligini kafaya takma, ufak bir soguk alginligi olabilir, transfere kadar atlatirsin umarim. Guzel haberler bekliyoruz.
Cok gecmis olsun canim. Insallah gecer soguk alginligin. OPU sonrasi dinlenmeye calis. Zaten haftasonu dinlenirsen gecer. Bol sans insallah guzel haberlerini alacagiz.
Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.Günaydın. Bol şanslar inşallah güzel geçer herşey.
Dikkat et kendine eve gelince bol bol dinlen .
Hadi ya sana da mı oğlan gibi geliyor? Bana da seninki oğlan gibi geliyor. Bir kızın var bu da erkek sanki diyorum içimden.Harika bir haber! Cook sevindim canim, insallah tedavinde kisa surede pozitif sonuc alirsinBurada fikir paylasmak, birbirimize destek olmak icin variz, bende cok sevindim mektup onerisinin ise yaramasina. Booool sanslar!
Canim kacinci haftada yaptiriyorsun 2li testi? 13 mü? Bende yaptiracagim bi testleri, nedeni de tamamen merak :)
Ben kizimda yaptirmistim, hatta renkli ve cozunurlugu yuksek bir cihazla ultrasound yapildigi icin yuz hatlari cinsiyeti falan cok net gorunuyordu :) Biz orada ogrenmistik cinsiyetini, eger dogumu beklemeyeceksen cok yakinda ogrenebilirsin o zaman :) Bana sen oglan annesi olacakmissin gibi geliyor :)
Harika bir haber bu canım çok sevindim:)Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
Merhaba, ben Almanya’dayım, o kadar çok bilmiyorum aslında fazla araştırma yapmadım. Bize jinekolog, 2 tane adres vermişti hiç araştırmadan eve en yakın olanına gitmiştim. Kendi gittiğimi tavsiye edebilirim.Almanya da tüp bebek tedavisi gören var mı arkadaşlar varsa tavsiye edeceğiniz doktor ve merkez ismi alabilirmiyim
Bak bir günün azaldı bile :) umarım güzel haber vereceksin.İnşallah bakalım, 6 mayıs test günüm
Ben de sevindim canım. Şu an dinleniyorum zAten ağrım ve hafif kanamam var. Yarın düzelirim muhtemelen :)Harika bir haber bu canım çok sevindim:)çok geçmiş olsun
Şimdi güzelce dinlen, için de rahat olsun
Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
Umarım canım kalitelerini göreceğiz ama iyi giderlerse kesinlikle arı sütü bal polene bağlayacağım. Yaklaşık 5 hafta oldu ve Farklı olarak onu kullanıyorum çünküSuper haber canim cok sevindim. Cok iyi sayisi. Insallah bu aksam hepsi dollenecekler. Ve 1 bebisin olur insallah. :)
Geçmiş olsun zor kısmı atlattınız çok şükürBen geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
İnşallah canımBak bir günün azaldı bile :) umarım güzel haber vereceksin.
Teşekkür ederim haklısın bundan sonrası kolay olacaktır :) bu kez çok zorladı beni şu an midem bile ağrıyor. Hatta yumurtlama ağrısı çekiyorum :) vücut farkında değil herhalde foliküllerin gittiğinin yumurtlamaya çalışıyor sanki :)Geçmiş olsun zor kısmı atlattınız çok şükürdevamı güzel olur inşallah
Ben geldim. Çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız. 6 yumurta toplandı. Opu öncesi dosyaya baktım 6+3 folikül yazmışlar. Birisi büyük kist olacaktı 2 tanede küçük.. 6 taneden umutluydum.6 tane olgun yumurta çıkmış çok sevindim.
Hadi ya sana da mı oğlan gibi geliyor? Bana da seninki oğlan gibi geliyor. Bir kızın var bu da erkek sanki diyorum içimden.
Senin nasıl gidiyor? Bulantın, sıkıntın var mı? Tatilden döndünüz mü?
Var ya, ben ne heyecan yaptım şimdi. Renkli ultrason, çözünürlüğü yüksek, yüz hatları hatta cinsiyet falan deyince kesin yaptırıyorum:)
yok meraktan çatlarım ben doğumu bekleyemem cinsiyet için.
Canım, 12+5 oluyor test tarihinde. 13. Haftanın içinde oluyor. Belli olur mu ki cinsiyet? Ay, ağlamaklı oldum heyecandan. Ultrason çıktısı vermişler miydi? Bir de karından mı baktılar vajinal mi?
Umarım bu kez pozitif olur canım.. ben çoktan hazırım da keyfini bekliyoruz nazlı bebemizin :)Masallah dennis’cim haberler harika! Simdi transfere kadar dinlenme zamani. Insallah sonuc cok guzel olacak.
Umarım bu kez pozitif olur canım.. ben çoktan hazırım da keyfini bekliyoruz nazlı bebemizin :)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?