Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yok canım konuşmadım da çok da konuşacak bir şey yok bence. Kendi Regl günüm Pazartesi normalde ama yumurta bir iki gün erken toplandığı için transferle bir iki gün öne geliyor işte. Pazartesi konuşuruz yeni tedavi sürecini.
Bu sefer çok umutluydum ben de.. ☹️
neyse ki dondurulmuş embriyoların var. Bu sefer taze transfer edilmişti. Bir sürü hormon ilacı da kullanmış oldun.
Bir sonrakinde daha doğal bir bünyeye transfer olacak. Belki 2 tane transfer ettirirsin. Kanaman devam ediyor mu?
Sen yinede dikkat et spor falan yapma şimdi kilo sonra verilir sağ salim gelsinler de Bebisler.
Çok dikkatliyim canım, ebeye gidince onunla konuşucam. O doğum evinde de egzersiz yapabiliyormuşsun. Kilo için değil de benim krınik sırt ağrılarım oluyor, baş ağrısı da yapıyor. Spor yaparken olmuyordu. Bırakınca geri geldiler. 😒 kilo almak en son taktığım şey, hamileliğim sağlıklı ilerlesin de.

Ben de cok uzuldum canim.ilaclar bitmeden regl gelmez diyorlar genelde.vazgecme lutfen olurmu.seni daha yeni tanidim ama cok pozitif ve azimli ve sabirli biri oldugun belli.dondurulmuslarinla dene kendini hazir hissettiginde.zaten doktorun yonlendirecektir seni.
Evet ben de onun için sordum regl gününü.. ilaçlar bitmeden gelmez diye. bana da hala regl değildir gibi geliyordu.
Yarın yine de kan vermeye giderim dediğin gibi kendi başıma da bırakamam sonuçta ilaçları.. haftaya da doktorla görüşmeye çalışırız. Belki de bir sonraki hafta bilemiyorum. Çünkü misafirimiz olacak haftaya.. aslında kafamda hiç soru yok. Çünkü işin bu kısmı biraz cevapsız gibi geliyor bana. 5. Gün kaliteli embriyo niye tutunmaz? Rahimde sorun olsa nasıl ki ikiz gebelik istemiyoruz diyor onu da söyler herhalde doktor.. kaliteli ikisi de tutunur diye tek transfer yaptılar belki sayı iki olmalıydı bilmiyorum. İşin özeti benim tembel tenekelerin ne zaman keyfi gelirse o zaman tutunacaklar herhalde.
doktorunla konuşursun canım neden tutmamış olabileceğini.. ben de merak ettim 5. güne kadar gelmiş ve kaliteliydi.
sen elinden geleni yaptın. Elinden gelmeyen bir şey için çok üzme kendini. Pes etme, küsme yeter ki, bir sonrakinde olur.

Biz de böyle deniyoruz bebek yapmayı ne yapalım. Kimisi güzel doğal yoldan deniyor, yumurtlama gününü takip edip ilişkiye giriyor. Bu da bizim yolumuz. Bu ay olmadı mı, bir dahaki ay.
İyi ki dondurulmuşun var. O da kaliteli.. Çok daha rahat olacak dondurulmuş ile.

Adetin bitsin, vücudun hem narkozdan hem diğer ilaçlardan hem de bu hikayeden bir güzel arınsın. Daha doğal vücuduna gelecek bir sonraki embriyon...
daha yüksek olabilir tutma şansı.
Her tedavi ile birlikte insanda yine aynı heves, aynı içi hoşluk hissi oluyor.

Kan verdin mi bugün de?

Yarın yine de kan vermeye giderim dediğin gibi kendi başıma da bırakamam sonuçta ilaçları.. haftaya da doktorla görüşmeye çalışırız. Belki de bir sonraki hafta bilemiyorum. Çünkü misafirimiz olacak haftaya.. aslında kafamda hiç soru yok. Çünkü işin bu kısmı biraz cevapsız gibi geliyor bana. 5. Gün kaliteli embriyo niye tutunmaz? Rahimde sorun olsa nasıl ki ikiz gebelik istemiyoruz diyor onu da söyler herhalde doktor.. kaliteli ikisi de tutunur diye tek transfer yaptılar belki sayı iki olmalıydı bilmiyorum. İşin özeti benim tembel tenekelerin ne zaman keyfi gelirse o zaman tutunacaklar herhalde.
Canim keske bilebilsek nicin tutunamadiklarini. Belki donmus embrio transferi ile tutunacak yavrun. Ben her zaman iki embrio transferi tarafindayim. Allah nasip ederse iki cocugum olur ve tutunma sanslari artar.

Canim dun buraya girmeyi unutmusum aslinda aklimdaydin. Bugun kosa kosa geldim dun senin testin vardi diye. Tutmamasina uzuldum canim. Ama pes etmek yok. Zaten dondurulmus embiryonda var. Insallah o dur bebisin. Degilsede devam edecegiz. Doktorunla randevun ne zaman?

Merhaba kızlar merakıma yenilip evde bir tane gebelik testi yaptım bir saat uzun uzun baktım ama negatifti anneler günü ya sevinelim dedim olmadı eşime de söylemedim size söylüyorum
İki gündür biraz farklı hissediyorum aslında göğsümde hassasiyet vardı geçti, bir de su gibi akıntı oldu
Kafayı yemeseydik eyiydi :confused::işsiz:

Merhaba kızlar merakıma yenilip evde bir tane gebelik testi yaptım bir saat uzun uzun baktım ama negatifti anneler günü ya sevinelim dedim olmadı eşime de söylemedim size söylüyorum
İki gündür biraz farklı hissediyorum aslında göğsümde hassasiyet vardı geçti, bir de su gibi akıntı oldu
Bugün kaçıncı günün canım erkende testte çıkmayabilir.

Canim Senin ki 3. Gun embriosu idi. Erken yapmis olabilirsin. Insallah kan da pozitifi gorursun.🤲🤲

Sen transfermi oldun? Erken bence idrar icin kan testini bekle. Bu sonuclar yaniltici olabilir sakin moralini bozma. Insallah pozitifi goreceksin.

Canım sonucun bugün müydü?
Selam kızlar buralar pek sessiz kalmış.
Transferi olan iki arkadaş vardı sonuç aldılar mı merak ettim ben de
Merhaba arkadaşlar benim test günüm yarın ama dün kahverengi bugün kırmızı kanamam var o yüzden olmadı çok yüksek ihtimalle diye düşünüyorum tüp bebek merkezi de diyor ki sonuç almadan ve iki ay geçmeden tedaviye başlayamayız yine de doktora bir soracaklar

Merhaba arkadaşlar benim test günüm yarın ama dün kahverengi bugün kırmızı kanamam var o yüzden olmadı çok yüksek ihtimalle diye düşünüyorum tüp bebek merkezi de diyor ki sonuç almadan ve iki ay geçmeden tedaviye başlayamayız yine de doktora bir soracaklar

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım yaa. :dua:

Umarim yerlesme kanamasidir canim. Yarin ki sonucu bekleyelim.

Back
X