Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba arkadaşlar benim test günüm yarın ama dün kahverengi bugün kırmızı kanamam var o yüzden olmadı çok yüksek ihtimalle diye düşünüyorum tüp bebek merkezi de diyor ki sonuç almadan ve iki ay geçmeden tedaviye başlayamayız yine de doktora bir soracaklar
Sen yine Yarin kan ver canim. Ama eger negatif ise 2 ay bekletmelerini anlamadim? Dondurulmusun varmiydi? Yoksa tekrar yumurta toplama mi yapilacak?
Yasi genc olup negatif alan arkadaslar benim bildigim tup bebek ilaclarinin vucuttan etkisi 3 yilda geciyor. Yani ilk 3 yil icin de tupleriniz kapali degilse kendiliginden hamile kalma sansiniz oluyor. Ben bunun gercekligini 4-5 kisi de gordum.

Son düzenleme:
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım yaa. :dua:
Umarim yerlesme kanamasidir canim. Yarin ki sonucu bekleyelim.
Canlarım umut hiç tükenmez tabi inşallah diyelim olmazsa bu son değil
Sen yine Yarin kan ver canim. Ama eger negatif ise 2 ay bekletmelerini anlamadim? Dondurulmusun varmiydi? Yoksa tekrar yumurta toplama mi yapilacak?
Yasi genc olup negatif alan arkadaslar benim bildigim tup bebek ilaclarinin vucuttan etkisi 3 yilda geciyor. Yani ilk 3 yil icin de tupleriniz kapali degilse kendiliginden hamile kalma sansiniz oluyor. Ben bunun gercekligini 4-5 kisi de gordum.
Dondurulmuşum yoktu canım yaşım 39 ama çalışmalara devam edelim yine de dimi 😜 öpüyorum 😘

Son düzenleme:
Dondurulmuşum yoktu canım yaşım 39 ama çalışmalara devam edelim yine de dimi 😜 öpüyorum 😘
Aynen canim Sen bu iki ayi ovulasyon testleri ile degerlendir. Belli olmaz belki kendiliginden gelir minnosun. Arka arkaya yumurta toplamasini istemeyebilir dr un. En az bir adet gecmeli zaten iki opu arasinda.

Anladım canım opu hemen olmaz yani çok hazırlamışım kendimi farkında olmadan hemen yaparlar sandım
Denerim canım ovulasyon testi ile
Sabır, sabrın sonu selamettir
Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah. Bu sefer olmasa inşallah ikincide olur doktorlar hep 2 ay dinlenmeyi tavsiye ediyor benim doktorum da 2 ay sonra tekrar başlayalım demişti ama ben doktoru defistirdigim için baya sürmüştü.

Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah. Bu sefer olmasa inşallah ikincide olur doktorlar hep 2 ay dinlenmeyi tavsiye ediyor benim doktorum da 2 ay sonra tekrar başlayalım demişti ama ben doktoru defistirdigim için baya sürmüştü.
Teşekkür ederim canım ne kadar acele etsem o kadar zorluklar çıkıyor belki böylesi daha iyi olur

Teşekkür ederim canım ne kadar acele etsem o kadar zorluklar çıkıyor belki böylesi daha iyi olur
Emin adımlarla ilerlemek daha mantıklı ben yeni doktora gittiğimde hemen başlamak istiyordum olmaz dedi bütün testleri tahlilleri yeniledi baya sürdü martta olmuştu ilk tedavim ikinci ancak ekimde oldu ama herşey araştırıldı o yüzden aceleye gerek yok olmadıysa sebep aranmalı.

Benim de test gunum yarin kizlar.ama ne hissetcegimi bilmiyorum.korku agir basiyir suan.hayirlisi artik.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Benim güzel haber vermeme daha çoooook var. Daha laparoskopim bile yapılmadı. Şimdilik sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum. Ya da olmayınca sizler için üzülüyorum :(
Umarım sen iyi haber verirsin :dua:

Tabii ki devam et canım...
dediğin gibi sabrın sonu selamettir. Vazgeçme, bu da bizim deneme şeklimiz. Biz de normal yolla değil bu yolla deniyoruz. Zahmetli ama ne yapalım. Sonu güzel olsun. Doğal yoldan da dene, bu yoldan da... iki koldan saldır 😊

Çok ilginç bir bilgiymiş bu...

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Benim güzel haber vermeme daha çoooook var. Daha laparoskopim bile yapılmadı. Şimdilik sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum. Ya da olmayınca sizler için üzülüyorum :KK43:
Umarım sen iyi haber verirsin :dua:
Olsun canim zaman geciyor cabuk.senin de bir bakmissin gelmis zaman.biz de senin icin sevinip bekleriz gun sayatiz.Amin bu arada insallah guzel hbr verebilirim size.cok umudum olmasa da.bekliycez artik yarini.

Back
X