Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar ;
Misafir vardı günlerdir giremedim. Sonuç aldık ertesi gün Fransa’ya gittik. Sonra oraya gelen arkadaşımızı da aldık eve geldik.ama o günden beri bir koşturmaca var. Ancak girebiliyorum. Yeni tedavi konusunda kararsız kaldım önce. Çünkü bir kez daha Türkiye’ye gidiş belirsiz bir tatile ertelenecekti. Sonra başlayalım dedik. Ama bu kez biletimi alacağım ve sonuç ne olursa olsun Temmuz’dan sonra mutlaka gideceğim artık. Çok sıkıldım her tedavide 2 ay daha plan yapamamak ve 3 kilo almaktan :)
Bundan sonra biraz diyet ve spor gündemim olabilir çünkü dondurulmuşta sadece progynova diye bir hap içecekmişim sabah,akşam. sonra da progestan başlayacak her zamanki gibi. Daha basit bir tedavi gibi geldi bana.
hayirlisi olsun canim , dedigin gibi dondurulmus basit bir tedavi, insallah dinlenmis vucuda bebisin tutunacak bu sefer.
Bende dungeceden beri hastanedeydim az daha kızım geliyordu 7 aylık. Şükür herşey kontrol altına alındı. Dualarınızı esirgemeyin benden de .Kâbus gibi bi gece geçirdim çok korktum .
Selmosum cok gecmis olsun canim, hayirdir acilman mi olmus? Simdi nasilsin?
Kizlar benim olmadi yine negatifi aldim.boyleymis nasip olmadi
canim cok uzuldum. Gercekten ne diyecegimi bilmiyorum. 😥😥

hayirlisi olsun canim , dedigin gibi dondurulmus basit bir tedavi, insallah dinlenmis vucuda bebisin tutunacak bu sefer.
Selmosum cok gecmis olsun canim, hayirdir acilman mi olmus? Simdi nasilsin?
canim cok uzuldum. Gercekten ne diyecegimi bilmiyorum. 😥😥
Sağol ablam şimdi Iyim şükür ama dün canımdan can gitti sanki .😢
Sancim vardı biraz geldik acile kontrol ederken kanamam başladı hemen ciger geliştirici iğne yapıldı kanama ve sancıyı durdurmak için ilaç takıldı. Kanama durmazsa hemen sezeryane alacaktılar şükür kesildi şimdilik. Bi kaç gün kalıcam hastanede gün de 3 defa nst ye bağlıyorlar bide 2 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar erken gelme riskine karşı.
Bisey olacak diye çok korktum rabbim kimseye yasatmasin inşallah olmayan herkese de nasip etsin inşallah.

Bende dungeceden beri hastanedeydim az daha kızım geliyordu 7 aylık. Şükür herşey kontrol altına alındı. Dualarınızı esirgemeyin benden de .Kâbus gibi bi gece geçirdim çok korktum .
Canım geçmiş olsun. Herşeyin kontrol altına alınmasına sevindim. Ne kadar kalacaksın hastanede? Hala erken gelme riski var mı?

Canım geçmiş olsun. Herşeyin kontrol altına alınmasına sevindim. Ne kadar kalacaksın hastanede? Hala erken gelme riski var mı?
Çok sagol allah razı olsun.
En az 3 gün daha kalman gerek dediler 24 saat arayla ciğer geliştirici iğne yapılacak bide başka bi ilaç veriyorlar gelmesin diye o yüzden kalmam gerek.
Şimdilik kanamam durdu olurda gelirse devam sezeryane alicaklar.

Çok sagol allah razı olsun.
En az 3 gün daha kalman gerek dediler 24 saat arayla ciğer geliştirici iğne yapılacak bide başka bi ilaç veriyorlar gelmesin diye o yüzden kalmam gerek.
Şimdilik kanamam durdu olurda gelirse devam sezeryane alicaklar.
Şu an çok erken ama ciğer geliştirici vurdukları zaman riskler azalıyor sanırım. Çok da iyi bildiğim konular değil. Umarım zamanını bekler, erken gelirse de yapılan bu ilaçlar sayesinde sorunsuz bir şekilde hayatla tanışır canım.

Şu an çok erken ama ciğer geliştirici vurdukları zaman riskler azalıyor sanırım. Çok da iyi bildiğim konular değil. Umarım zamanını bekler, erken gelirse de yapılan bu ilaçlar sayesinde sorunsuz bir şekilde hayatla tanışır canım.
Aynen canım yasamnsinirini geçtik şükür. Ama daha kilosu falan çok az kuveze girer büyük ihtimal .Ciğer geliştirici yapıldığı için nefes sıkıntısı olmaz inşallah.
Umarım 5 6 hafta daha durur rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkini burdaki bütün arkadaşlarımın kini de inşallah.

Bu adet dönemi dinlenip başlayacağız işte canım. Haziran 10-11 gibi başlarız. Temmuz’da da sonuç belli olur. Dondurulmuş tedavide birşey yok ki, östrojen içerikli sabah akşam 3 tane ilaç içiyorsun, yumurta kendisi çatlayacak, ovulasyon sonrası da progestan fitil eklenecek diğer ilaca.diğer tedavinin yanında bu ne ki :)
Kesinlikle haklısın... Çok daha rahat geçecek bence. Doğala çok yakın oluyor dondurulmuşla.

Canım, çok geçmiş olsun... nasılsın şimdi?
Kizlar benim olmadi yine negatifi aldim.boyleymis nasip olmadi
Üzüldüm be canım... olana kadar devam, yine devam. Dondurulmuşun var mıydı?
Sağol ablam şimdi Iyim şükür ama dün canımdan can gitti sanki .😢
Sancim vardı biraz geldik acile kontrol ederken kanamam başladı hemen ciger geliştirici iğne yapıldı kanama ve sancıyı durdurmak için ilaç takıldı. Kanama durmazsa hemen sezeryane alacaktılar şükür kesildi şimdilik. Bi kaç gün kalıcam hastanede gün de 3 defa nst ye bağlıyorlar bide 2 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar erken gelme riskine karşı.
Bisey olacak diye çok korktum rabbim kimseye yasatmasin inşallah olmayan herkese de nasip etsin inşallah.
ah, çok geçmiş olsun canım benim...
Nasılsın şimdi?

Aynen canım yasamnsinirini geçtik şükür. Ama daha kilosu falan çok az kuveze girer büyük ihtimal .Ciğer geliştirici yapıldığı için nefes sıkıntısı olmaz inşallah.
Umarım 5 6 hafta daha durur rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkini burdaki bütün arkadaşlarımın kini de inşallah.
Ah kuzum durur inşallah bi 5-6 hafta daha... Ne diyorlar hastaneden?

Canım, çok geçmiş olsun... nasılsın şimdi?

Üzüldüm be canım... olana kadar devam, yine devam. Dondurulmuşun var mıydı?

ah, çok geçmiş olsun canım benim...
Nasılsın şimdi?
Sağol canım allah razı olsun Iyim şimdi şükür ki kontrol altına alındı herşey. Ama o yaşadığım korku yetti .

Sağol canım allah razı olsun Iyim şimdi şükür ki kontrol altına alındı herşey. Ama o yaşadığım korku yetti .
Kıyamam sana canım, korkmaz mı insan, aklın çıkmıştır.
Inşallah canım.
Bi kaç gün daha kalıcam takip edecekler şimdilik normal herşey ama yine iğne yapılacak ve ilaç devam veriliyor .Ciğer gelişimi için.
Tedbir alıyorlar demek ki.

Kızlar ;
Misafir vardı günlerdir giremedim. Sonuç aldık ertesi gün Fransa’ya gittik. Sonra oraya gelen arkadaşımızı da aldık eve geldik.ama o günden beri bir koşturmaca var. Ancak girebiliyorum. Yeni tedavi konusunda kararsız kaldım önce. Çünkü bir kez daha Türkiye’ye gidiş belirsiz bir tatile ertelenecekti. Sonra başlayalım dedik. Ama bu kez biletimi alacağım ve sonuç ne olursa olsun Temmuz’dan sonra mutlaka gideceğim artık. Çok sıkıldım her tedavide 2 ay daha plan yapamamak ve 3 kilo almaktan :)
Bundan sonra biraz diyet ve spor gündemim olabilir çünkü dondurulmuşta sadece progynova diye bir hap içecekmişim sabah,akşam. sonra da progestan başlayacak her zamanki gibi. Daha basit bir tedavi gibi geldi bana.

Ben de üzüntüden girmiyorsun artık sanmıştım. İyi olmuş kötü haber sonrası gezmeye çıkmışsınız dikkatin dağılmıştır.
İnşallah bir dahaki sefere tutar

Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanını bekler miniğin, bu zamanlar her gün çok kıymetli, ne kadar uzun kalsa anne karnında o kadar iyi.

Kıyamam sana canım, korkmaz mı insan, aklın çıkmıştır.

Tedbir alıyorlar demek ki.
Aynen canım tedbir amaclı kalıcam olurda kanama gelir diye korkuyorlar .

Insanın akli çıkıyor o kadar sanırsan emekten çabadan sonra bisey olacak diye kendini düşünmüyorsun artık tek derdin bebek oluyor .
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanını bekler miniğin, bu zamanlar her gün çok kıymetli, ne kadar uzun kalsa anne karnında o kadar iyi.
Sağol canım inşallah.
Aynen en az bi 5 hafta daha durması gerek kuveze girmez o zaman .
Rabbim hiç kimseye yasatmasin sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dualarimdasiniz her durumda .

Back
X