- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.661
Tebrikler canım acaba ikiz mi ?Arkadaşlar bugün(12. gün) hcg degerime baktirdim ve 1018 çıktı. 9. gün baktirdigimda 182 idi, değerin bu kadar katlanması normal mi ?
Doktor ultrason için iki hafta sonrasına randevu verdi.
İnşallah hersey yolunda gider, sağ salim kucağıma alırım.
Dualarimdasiniz
Bilmiyorum ama olsa ne güzel olur. Sağlıklı olsun da her şekilde kabulümdür.Tebrikler canım acaba ikiz mi ?
Evet canım yeter ki sağlıkla al kucağına..Bilmiyorum ama olsa ne güzel olur. Sağlıklı olsun da her şekilde kabulümdür.
Katlanmasını bilmiyorum ama iyi bir şey gibi :)Arkadaşlar bugün(12. gün) hcg degerime baktirdim ve 1018 çıktı. 9. gün baktirdigimda 182 idi, değerin bu kadar katlanması normal mi ?
Doktor ultrason için iki hafta sonrasına randevu verdi.
İnşallah hersey yolunda gider, sağ salim kucağıma alırım.
Dualarimdasiniz♥
Tesekkur ederim canim tavsiye icin. Bence de 2 daha cok sans.Canım ben de ikili transferi tavsiye ederim. Şansın ikiye katlanıyor.
Benim de iki tane transfer edilmişti. Her iki tedavimde de. Yani 4 taneden biri tutmuş oldu.
Korkman normal canim. Ama bence su gibi akacak hersey o an gelince. Rahat olacak insallah dogum.Inşallah iyi olacak allahın izniyle. Bebisin sıkıca tutunur sana .
Az kaldı valla heyecandan ziyade korku endişe stres daha çok sanki zaman durdu geçmiyor gibi :)
Katlanmasını bilmiyorum ama iyi bir şey gibi :)
Hayırlı olsun
Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inş.
Kizlar bana bol sans dileyin. Yarin yumurtalarim toplaniyor :)
[/QUOTE
ŞANS seninle olsun
Bol şanslar canım inşallah güzel kaliteli bi sürü yumoşun olur ve içinden bi tanesi sana can olur❤Kizlar bana bol sans dileyin. Yarin yumurtalarim toplaniyor :)
Sagol canim.❤ Insallah.Bol şanslar canım inşallah güzel kaliteli bi sürü yumoşun olur ve içinden bi tanesi sana can olur❤
Şimdiden bol şans canım. Önce olgun yumurtaların olsun, sonra kaliteli embriyoların ve sana sıkıca tutunsun..Kizlar bana bol sans dileyin. Yarin yumurtalarim toplaniyor :)
Dilan cım mide bulantıların nasıl oldu ?Tebrik ederim canim. Senin degerler benim degerlere yakin. Benim de 9. Gun 185 12 gun1107 cikmisti.
Inşallah iyi olacak allahın izniyle. Bebisin sıkıca tutunur sana .
Az kaldı valla heyecandan ziyade korku endişe stres daha çok sanki zaman durdu geçmiyor gibi :)
Aynen canım etkilenmemek adına kötü doğum hikayelerini hiç dinlemiyorum ve okumuyorum kolay olacak diye kendimi teselli ediyorumy umarım öyle olur.Öğlenden beri kahve rengi lekelenmem oldu ama hiç agrım sızım yok nişanım mı geldi anlamadım anneme söyledim sabaha doğurursun diyor ama hiç sancim yok bakalım ne olacakSonuçta herkesin Doğum hikayesi kendisine özel.. ne kadar başkalarından dinlesen, başkalarının hikayelerine tanık olsan bile yaşamak bambaşka olmalı. Ve bu ilk sonuçta.. Şu an hissettiğin bu duygular, Doğum başladığı anda unutulacak muhtemelen.. her şey senin tecrüben olarak yeniden yazılacak.. Doğum başladığında, kızın ve sen birbirinizle uyum içinde kavuşma hikayenizi yazacaksınız, tadını çıkar canım
Bol sanslar canim. Insallah kaliteli yumoslarin olur biri veya bir kaci sana evlat olur olur canim.Kizlar bana bol sans dileyin. Yarin yumurtalarim toplaniyor :)
hafta da bire dustu canim. Cok sukur iyiyim.Dilan cım mide bulantıların nasıl oldu ?
Ayyy prenses geliyor desene. Nisanin geldiyse 2 gun icin de gelir minik. Allah yardimcin olsun canim. Insallah kolay bir dogup nasip olur.Aynen canım etkilenmemek adına kötü doğum hikayelerini hiç dinlemiyorum ve okumuyorum kolay olacak diye kendimi teselli ediyorumy umarım öyle olur.Öğlenden beri kahve rengi lekelenmem oldu ama hiç agrım sızım yok nişanım mı geldi anlamadım anneme söyledim sabaha doğurursun diyor ama hiç sancim yok bakalım ne olacak
Sağol canım allah razı olsun.Bol sanslar canim. Insallah kaliteli yumoslarin olur biri veya bir kaci sana evlat olur olur canim.
hafta da bire dustu canim. Cok sukur iyiyim.
Ayyy prenses geliyor desene. Nisanin geldiyse 2 gun icin de gelir minik. Allah yardimcin olsun canim. Insallah kolay bir dogup nasip olur.
Bol şanslar canım, bir sürü kaliteli yumurtaların olsun, sana bebek olarak da kaç tane istiyorsan dönsünKizlar bana bol sans dileyin. Yarin yumurtalarim toplaniyor :)
hadi hayırlısı canım... bir avazda kavuş bebeğine. Sabaha değilse de birkaç güne gelecek gibi güzel kızın... çok kolay bir doğum yaşarsın inşalllahAynen canım etkilenmemek adına kötü doğum hikayelerini hiç dinlemiyorum ve okumuyorum kolay olacak diye kendimi teselli ediyorumy umarım öyle olur.Öğlenden beri kahve rengi lekelenmem oldu ama hiç agrım sızım yok nişanım mı geldi anlamadım anneme söyledim sabaha doğurursun diyor ama hiç sancim yok bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?