Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tebrikler canım acaba ikiz mi ?

Katlanmasını bilmiyorum ama iyi bir şey gibi :)
Hayırlı olsun
Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inş.

Inşallah iyi olacak allahın izniyle. Bebisin sıkıca tutunur sana .

Az kaldı valla heyecandan ziyade korku endişe stres daha çok sanki zaman durdu geçmiyor gibi :)

Sonuçta herkesin Doğum hikayesi kendisine özel.. ne kadar başkalarından dinlesen, başkalarının hikayelerine tanık olsan bile yaşamak bambaşka olmalı. Ve bu ilk sonuçta.. Şu an hissettiğin bu duygular, Doğum başladığı anda unutulacak muhtemelen.. her şey senin tecrüben olarak yeniden yazılacak.. Doğum başladığında, kızın ve sen birbirinizle uyum içinde kavuşma hikayenizi yazacaksınız, tadını çıkar canım

Aynen canım etkilenmemek adına kötü doğum hikayelerini hiç dinlemiyorum ve okumuyorum kolay olacak diye kendimi teselli ediyorumy umarım öyle olur.Öğlenden beri kahve rengi lekelenmem oldu ama hiç agrım sızım yok nişanım mı geldi anlamadım anneme söyledim sabaha doğurursun diyor ama hiç sancim yok bakalım ne olacak

Kizlar bana bol sans dileyin. Yarin yumurtalarim toplaniyor :)
Bol sanslar canim. Insallah kaliteli yumoslarin olur biri veya bir kaci sana evlat olur olur canim.
Dilan cım mide bulantıların nasıl oldu ?
hafta da bire dustu canim. Cok sukur iyiyim.
Ayyy prenses geliyor desene. Nisanin geldiyse 2 gun icin de gelir minik. Allah yardimcin olsun canim. Insallah kolay bir dogup nasip olur.

Sağol canım allah razı olsun.
Nişan mı bilmiyorum ki .

Ha
hadi hayırlısı canım... bir avazda kavuş bebeğine. Sabaha değilse de birkaç güne gelecek gibi güzel kızın... çok kolay bir doğum yaşarsın inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…